Ghostface Killah ve Lürsoy'un Doğum Günü

Straight Edge Savior

No Fight, No Victory
Konular
5,203
Kazuchika Okada
-
İkinize de sağlıklı, mutlu nice yıllar diliyorum.

SpearByEdge

Guess who's back?
Konular
1,811
-
Doğum gününüz kutlu olsun hocam nice mutlu senelere. Swerve Strickland hakkında düşünceleriniz nelerdir çok merak ediyorum nacizane @Ghostface Killah .

@Lürsoy hocam 2016/2017 gibi gerek masa mizahı olsun gerek oralet olayları olsun bu forumdan aldığım zevki doruklara çıkarmıştın, forumda en sevdiğim isimlerdensin, doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara.

Ghostface Killah

Şükran'ın Oğlu
Konular
653
Web sitesi
twitter.com
Trish Stratus
-
Doğum gününüz kutlu olsun hocam nice mutlu senelere. Swerve Strickland hakkında düşünceleriniz nelerdir çok merak ediyorum nacizane @Ghostface Killah .

@Lürsoy hocam 2016/2017 gibi gerek masa mizahı olsun gerek oralet olayları olsun bu forumdan aldığım zevki doruklara çıkarmıştın, forumda en sevdiğim isimlerdensin, doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara.

Swerve sağlam adam ya. NXT'deyken potansiyel görmüştüm de ana kadroda kullanmadan direk postaladılar adamı. O da AEW'da sağlam işler yapıyor. Arada sırada podcastini de dinliyorum, Swerve City Podcast diye Youtube'da var.

SpearByEdge

Guess who's back?
Konular
1,811
-
Swerve sağlam adam ya. NXT'deyken potansiyel görmüştüm de ana kadroda kullanmadan direk postaladılar adamı. O da AEW'da sağlam işler yapıyor. Arada sırada podcastini de dinliyorum, Swerve City Podcast diye Youtube'da var.
Profilinizden sıkı bir hip-hop dinleyicisi olduğunuz anlaşılıyor da Swerve tam sizin kaleminiz gibi geldi gözüme, hem görünüş hem de Big Pressure şarkısı vs.

Lürsoy

brbr DENG
Konular
1,190
Web sitesi
twitter.com
Tenille Dashwood
Kutlayan arkadaşlara teşekkür ediyorum, hayatımın en HERHANGİ BİR doğum günü olarak geçti gitti.