Gördüğünüz en garip rüya nedir?
Nasıl rüya lan bu. Kanka nasıl bir bilinç altı var sende. Birbirinden alakasız kişiler falan flamdpkfğskdsş.Not tuttuğum abuk sabuk başka rüyalar var ama bu foruma bunun daha uygun olduğunu düşündüğüm için bunu atıyorum.
+16 +18 kan falan var, uyaralım şimdiden.
Balıkçıda çalışıyorum. 5 kişi geliyor; en öndeki kişiyi bilmiyorum, arkasında sırasıyla Becky Lynch, Lionel Messi, ayıboğan tipli bir herif ve Cristiano Ronaldo var. Elime 2 Euro tıkıştırıp istavrit istiyorlar. Ben tezgahın arkasına geçip istediklerini hazırlıyorum. Bir anda ortalık geriliyor ve en öndeki herif bana saldırıyor. Elindeki bıçağı önce karnıma sonra da (bana göre) boğazımın sol tarafına saplıyor. Normâlde yere yığılmam gerekirken Ethan Winters misali hiçbir şey yokmuş gibi karşılık veriyorum. Tezgahtan bir satır alıp boğazına saplıyorum ve öldürüyorum. Becky üstüme doğru geliyor ama daha hamle yapamadan onu duvara doğru yaslıyorum. Satırı boğazına geçiriyorum. Kan gölü ortalık. Gerizekalı ayıboğan tipli adam gelip iki eliyle ve tüm gücüyle elime vuruyor ve satırın aşağıya doğru yol almasına sebep oluyor. Satır boylu boyunca kesince iç organlar dalak böbrek komple dışarı çıkıyor. Müthiş bir kaos. Becky gözleri açık, yere yığılmış vaziyette karşıya bakarken onu bırakıp Messi'nin üzerine yürüyorum ve satırın ters tarafıyla ona vurup tek seferde bayıltıyorum. En arkada kalan Ronaldo ile birbirimize girecekken ışıklar sönüyor ve rüya bitiyor.
Rüyayı görürken ben de öyle demiştim, "Bu üçlü ne alaka lan?"Nasıl rüya lan bu. Kanka nasıl bir bilinç altı var sende. Birbirinden alakasız kişiler falan flamdpkfğskdsş.
Nikah masası geldi aklıma.Bir rüyamda Ümit Besen piyano çalıyordu, diğer yandan da beni dövüyordu...