Grand Slam Şampiyonu Olmak İçin Bir Şampiyonluğa Daha İhtiyaç Duyan WWE Süperstarları
Herotionthend Katılım 15 Ara 2013 Konular 1,309 Mesajlar 10,277 Tepkime puanı 477 Puanları 1,530 Konum İstanbul Adam Copeland 7 May 2025 #1
stinginsopası Crow Top Poster Of Month Katılım 15 Nis 2025 Konular 29 Mesajlar 987 Tepkime puanı 212 Puanları 120 Konum Eskişehir Sting 7 May 2025 #2 Drew hazır Backlash'te United States kemer maçına çıkıyorken halletse diyeceğim ama Fatu yeni şampiyon kaybetmesin.
Drew hazır Backlash'te United States kemer maçına çıkıyorken halletse diyeceğim ama Fatu yeni şampiyon kaybetmesin.
Poseidon Mauro Emanuel Icardi Rivero Katılım 5 Eyl 2018 Konular 2,450 Mesajlar 15,021 Tepkime puanı 3,549 Puanları 965 Yaş 24 Konum İzmir - 7 May 2025 #3 Jey ve Punk ihtimali bayağı yüksek.
MrSHIELD Yüce İmparator Roman Reigns ☝🏻 Katılım 23 Kas 2014 Konular 1,278 Mesajlar 17,564 Tepkime puanı 3,036 Puanları 1,475 Konum İstanbul Roman Reigns - 7 May 2025 #4 Allahsızlar bari Sheamus'a IC verin Allahsızlar...
#1CMPunkFan 3 TIMES BEST FAN Katılım 22 Ara 2011 Konular 502 Mesajlar 9,457 Tepkime puanı 3,709 Puanları 1,895 Yaş 28 Konum Yalova,IL Web sitesi instagram.com CM Punk CM Punk 7 May 2025 #5 Bu Grand-Slam olayı üzerine şekillenmiş One Night Stand tadında bir organizasyon düzenleyip belli başlı kişileri Grand-Slam yapsalar iyi dikkat çeker.
Bu Grand-Slam olayı üzerine şekillenmiş One Night Stand tadında bir organizasyon düzenleyip belli başlı kişileri Grand-Slam yapsalar iyi dikkat çeker.
elric O fıstık, sanki ben nutella Katılım 31 Tem 2020 Konular 183 Mesajlar 16,145 Tepkime puanı 2,084 Puanları 335 Lacey Evans Lacey Evans 7 May 2025 #6 MrSHIELD' Alıntı: Allahsızlar bari Sheamus'a IC verin Allahsızlar... Genişletmek için tıkla ... Roman Reigns galiba sd tag team kemerini alsa tüm kemerleri almış olacak yani her türlü WWE kemerini almış oluyor. Seth aynı şekilde mesela ama Seth, AJ styles, Samoa joe ve Iyo Sky mesela farklı iki şirkette grand slam yapmış insanlardır.
MrSHIELD' Alıntı: Allahsızlar bari Sheamus'a IC verin Allahsızlar... Genişletmek için tıkla ... Roman Reigns galiba sd tag team kemerini alsa tüm kemerleri almış olacak yani her türlü WWE kemerini almış oluyor. Seth aynı şekilde mesela ama Seth, AJ styles, Samoa joe ve Iyo Sky mesela farklı iki şirkette grand slam yapmış insanlardır.
MrSHIELD Yüce İmparator Roman Reigns ☝🏻 Katılım 23 Kas 2014 Konular 1,278 Mesajlar 17,564 Tepkime puanı 3,036 Puanları 1,475 Konum İstanbul Roman Reigns - 7 May 2025 #7 elric' Alıntı: Roman Reigns galiba sd tag team kemerini alsa tüm kemerleri almış olacak yani her türlü WWE kemerini almış oluyor. Seth aynı şekilde mesela ama Seth, AJ styles, Samoa joe ve Iyo Sky mesela farklı iki şirkette grand slam yapmış insanlardır. Genişletmek için tıkla ... Reigns Grand Slam'i tamamladı ya, senin dediğin çok ayrıntılı oluyor. Grand Slam² yapmasına gerek yok Reigns'in. Diğer güreşçiler pek ilgilendirmiyor beni aslında ama Sheamus'a büyük ayıp edildi, ondan IC almasını da isterim.
elric' Alıntı: Roman Reigns galiba sd tag team kemerini alsa tüm kemerleri almış olacak yani her türlü WWE kemerini almış oluyor. Seth aynı şekilde mesela ama Seth, AJ styles, Samoa joe ve Iyo Sky mesela farklı iki şirkette grand slam yapmış insanlardır. Genişletmek için tıkla ... Reigns Grand Slam'i tamamladı ya, senin dediğin çok ayrıntılı oluyor. Grand Slam² yapmasına gerek yok Reigns'in. Diğer güreşçiler pek ilgilendirmiyor beni aslında ama Sheamus'a büyük ayıp edildi, ondan IC almasını da isterim.
Iron Cannonball Prodigy of the World Katılım 26 Kas 2013 Konular 3,955 Mesajlar 43,858 Tepkime puanı 9,407 Puanları 1,835 Yaş 26 Konum Цариград-Турция Tommaso Ciampa - 7 May 2025 #8 Keşke Cena emekli olmadan son bir IC alsa. Hatta kemeri alıp eve götürsün. Eski beyaz renkli kemer için Battle Royal tarzı bir şampiyonluk maçı yapılsın.
Keşke Cena emekli olmadan son bir IC alsa. Hatta kemeri alıp eve götürsün. Eski beyaz renkli kemer için Battle Royal tarzı bir şampiyonluk maçı yapılsın.
dede Katılım 16 Eki 2016 Konular 27 Mesajlar 4,649 Tepkime puanı 1,132 Puanları 815 7 May 2025 #9 Nakamura’nın altında WHC görmek beni çok tedirgin etti. HHH görmesin bu görseli.
elric O fıstık, sanki ben nutella Katılım 31 Tem 2020 Konular 183 Mesajlar 16,145 Tepkime puanı 2,084 Puanları 335 Lacey Evans Lacey Evans 7 May 2025 #10 MrSHIELD' Alıntı: Reigns Grand Slam'i tamamladı ya, senin dediğin çok ayrıntılı oluyor. Grand Slam² yapmasına gerek yok Reigns'in. Diğer güreşçiler pek ilgilendirmiyor beni aslında ama Sheamus'a büyük ayıp edildi, ondan IC almasını da isterim. Genişletmek için tıkla ... Ben Reigns alacağını düşünüyordum hatta 2x Grand Slam falan olsun yani muazzam olur.
MrSHIELD' Alıntı: Reigns Grand Slam'i tamamladı ya, senin dediğin çok ayrıntılı oluyor. Grand Slam² yapmasına gerek yok Reigns'in. Diğer güreşçiler pek ilgilendirmiyor beni aslında ama Sheamus'a büyük ayıp edildi, ondan IC almasını da isterim. Genişletmek için tıkla ... Ben Reigns alacağını düşünüyordum hatta 2x Grand Slam falan olsun yani muazzam olur.