GTR Be A Booker Evreni | Evrenin 1. Yılı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lucifer

Phillip Jack Brooks
Konular
491
CM Punk
John Cena
WCF: World Champs Wild - 1.Bölüm

hVsdXJ.png

Randy_Orton_by_xlxvladxlx_8.jpg

R! K! O!
Kocaman bir arenada, dev bir ekran ve ortada ise bir ring görüyoruz. Biraz sonra ışıklar kapanıyor ve dev ekran açılıyor. Bir belgesel ile başlıyor şovumuz. Randy Orton'un belgeselini görüyoruz. Kariyerinin başlangıcı, en genç ana kemer şampiyonu oluşu, Evolution dönemleri, The Legacy, Smackdown'a geçişi ve kazandığı başarılar... Randy Orton'un kariyeri ve kazandığı başarılar teker teker geçtikten sonra Orton, bu başarıları kazanırken başarı kazanmak için değil başarmak için çalıştığından bahsediyor. Başarının sırrı onu istemek, çok istemekmiş. Orton, bu sırrı açıklarken kariyerine yeni bir soluk kazandırmak için WCF'ye gelmesinden bahsediyor. WWE ve tüm güreş dünyasının yıkılışından sonra WCF, zirvenin yeni adı olacakmış. Elbette kendisinin önderliğinde. Kafasındaki sesler, ona bunu başarmasını söylüyormuş.

1458_Dalton_Castle_cut_by_L3wap.jpg
Justin_Gabriel_cut_by_Danger_Liam.jpg

Dalton Castle vs. Justin Gabriel
Dev ekran kapandıktan sonra önce Justin Gabriel sonra da Dalton Castle girişte görünüyor. Gabriel rahat bir şekilde ringe girerken Castle oldukça ihtişamlı. Gecenin ilk ve son maçında güzel bir ring içi mücadelede Castle, Gabriel'i Bang A Rang'den sonra tuş ederek maçı kazanıyor. Maç sonunda oğlanlarıyla beraber tauntlarını yaptıktan sonra ringi terk ediyor. Gabriel de yavaştan giderken ışıklar kapanıyor.

2125_Edge_cut_by_L3wap.jpg

Güreşebileceksiniz!
Bir doktorun odasında kamera açılıyor. Doktor, kendisini çeken kameraya değil de karşıda gizemli bir hastaya doğru anlatmaya koyuluyor. Bir probleminin kalmadığını, fiziksel olarak güreşe dönebileceğini anlatıyor doktor. Artık temize çıkmış. Gidip istediği şirkette yeniden ringe dönebilirmiş. Hasta ise "Doktor, bu gerçek mi?" derken kamera yavaşça ona dönüyor. BU EDGE! Edge, gözyaşlarını tutamazken mutlu bir şekilde yanındaki eşine sarılıyor. Seyirciler mutlu.

Nikki_Cross_by_xlxvladxlx_2.jpg

Kontrol Edemiyorum
Nikki Kross'u karanlık bir odada görüyoruz. Sinirlerine hakim olamadığı, kendini kontrol edemediğini söylüyor. Herkesten ve her şeyden nefret ediyormuş. Başta da kadın güreşçilerden. Kadın güreşini resmen naif bir şekilde yaparak güreşten soğutmuşlar kendisini. Bu şirkette bu yüzden olacakmış. Hiçbir kadın güreşçi yokmuş ve onlar olmadan biraz daha sakinleyebilirmiş. Ama olmuyormuş. İçindeki siniri yok edemiyormuş. Kaos istediğini söylüyor Nikki. Kaosu getirip başkalarını sinir edecek, kendisini ise rahatlatacakmış.

wolfgang_kohopkapah.jpg

Bedeninin Kontrolü Senin Elinde
Wolfgang'i kamera karşısında görüyoruz. Kendisi, güreş hakkında açıklamalar yapıyor. Güreşin oldukça zevkli bir meslek olmasından bahsediyor. Kendisi de bundan zevk aldığı için yıllardır bu işin içindeymiş. Kalıplı adamların genelde esnek olamamasından bahsediyor sonra. Kendisi bu kalıpları da yıkarak güreşe farklı bir boyut kazandırmış. Burada, WCF'de de güreşi farklılaştırmaya devam edecekmiş.

Brock_Lesnar_by_xlxvladxlx_9.jpg
Paul_Heyman_2_cut_by_Danger_Liam.jpg
batista_5.jpg
santino_marella_by_balblabla.jpg

Main Event
Ekran kapanıp ışıklar açılırken Next Big Thing duyuluyor. Brock Lesnar ve Paul Heyman girişte Universal kemeriyle birlikte görünüyorlar. Ringe girdiklerinde Heyman konuşmaya başlıyor. Kalıp sözlerini söyledikten sonra Universal kemerinin daimi sahibi olduklarını anlatıyor. Ve WCF'in WWE tabanlı olmasından ötürü bu kemeri resmen burada da koruyacaklarını anlatıyor. WCF'in ana kemeri artık Universal kemeriymiş! Heyman, bu kemerin kaç gün kimler karşısında korunduğunu anlatıp tarihinden bahsederken girişte görünen isim Batista! Batista sinirli bir şekilde onları bölerken bunun adil olmadığını, yıkılmış bir şirketin kemerini aktif edemeyeceklerinden dem vuruyor. Kendisi tanrı ilan eden Brock Lesnar'ı burada gördüğü için bizzat bu şirketle kontrat imzaladığını anlatıyor. Çünkü güreş, Lesnar'ın yaptığı iş ile aynı değilmiş. Batista, Lesnar'ın yıllardır süren saltanatını boş bulduğunu söylüyor. Seyircilere gerçek bir hayvanın neler yapabileceğini göstereceğini söylüyor ve boştaki WCF ana kemeri için ona meydan okuyor. Heyman, kemerin boşta olmadığını ama isterse Universal kemerini almak için gelebileceğini söyleyip bu teklifi kabul ediyor. Batista ringe giriyor ve kavga çıkıyor. Deli gibi bir dövüş izliyoruz, Batista genel olarak üstün çıkıp Lesnar'ı indirir gibi oluyor ama en sonunda Germen Suplex + F5 yiyerek yere seriliyor. Lesnar, yuhalamalar altında girişe doğru giderken girişte görünen isim takım elbisesiyle Santino Marella! Marella, bu belgesel tadında şovun yöneticisi olduğunu bizzat duyurduktan sonra kobrasını çıkartıyor (o değil) ve onu konuşturarak Universal kemerinin bu şirketin kemeri olmadığını Lesnar'a söylüyor. Kemeri çöpe atmalarını söyledikten sonra, WCF'nin ağırsiklet kemerini 4.bölümde göreceklerini söylüyor. Eğer uslu bir çocuk olursa Lesnar da o maça katılabilirmiş. Çünkü Batista o maçta olacakmış! Lesnar sinirleniyor ve tutup F5 çakıyor Marella'ya. Şov, Lesnar'ın tauntlarıyla kapanıyor.

Styles Clash

This Is The Way
Konular
3,109
Carlito
YQ992z.png

21 Mart 2019 Basın Toplantısında Yaşananlar

• Basın toplantısı New York'ta 1204 hayranın katılımı ile birlikte düzenlendi.
  • İlk olarak Christian kürsüye gelerek açıklamalarda bulundu. Şirket misyon ve vizyonundan bahsederek şirketin varoluş amacına değindi. BOSJ'un yıl içerisindeki şov planlarını duyururken BOSJ World Şampiyonluğu kemerine değindi. Bu kemer için 32 kişilik bir turnuvanın başlayacağını belirtti. En sonunda da turnuva maçları tek tek duyurularak stanttaki ekrana yansıdı.
  • Generation Next ekibi tam kadro geldi. Austin Aries rakibi Finn Balor hakkında konuştu. Onun hakkından gelebileceğini belirtti. Ardından eşleşmelerde ilk turdan karşı karşıya gelen Sabin ve Shelley'e olan maçları soruldu. İki isim saygı çerçevesinde yanıt verse de alttan birbirlerine mesajlarını verdiler.
  • Lucha Dragons ekibi geldi. Rey Mysterio yıllar sonra tekrardan Jushin Thunder Liger ile maça çıkacak olmanın heyecan verici olduğunu belirtti.
  • The Villain Enterprises ekibi geldi. Marty Scurll küçük Ospreay'i yeneceğini belirtti. Ekibindeki her adamın ikinci tura çıkacağını beyan etti.
  • The Old School ekibinden ise Drew Gulak söz aldı. Drew rakibinin kahrolası bir sirk budalası olduğunu belirtti. Jack Gallagher, Kalisto'nun işini bitireceğini belirtirken Oney de aynı şekilde Rey Fenix'in işini bitireceğini söyledi.
  • Los Ingobernables de Junior'dan Hiromu Takahashi yanında Daryl ile birlikte geldi. Hiromu rahat ve umursamaz tavırlarıyla dikkat çekerken en sonunda saatli bombanın patlayacağını söyledi.
  • Yalnız Kurt Davey Richards geldi. Kendisinin yalnız bir adam olduğunu ve kıçını kollayacak hiçbir adama ihtiyaç duymadığını belirtti. Bu esnada ise onun sözlerini The Old School ekibi böldü. Drew Gulak, Davey'e Old School'a katılması için teklifte bulundu ama Davey ona orta parmağını gösterince Old School ekibi ona saldırdı. Güvenlik görevlileri tarafları güçlükle ayırabildi.
  • En sonunda ise Balor Club ekibi geldi. Finn Balor, Austin Aries ile olan maçına değindi, zorlu geçeceğini kabul etti ama yine de Austin Aries'i yenebileceğini söyledi. Will Ospreay ise Marty ile sayısız kez maça çıkacağını belirtti. Fakat onu yenecekmiş. Basın toplantısı böylece Balor Club'ın gövde gösterisi ile sona ermiş oldu.

BOSJ World Championship Turnuvası

1. Danny Burch vs Davey Richards
  2. Jack Gallagher vs Kalisto
  3. Jushin Thunder Liger vs Rey Mysterio
  4. Ricochet vs Zachary Wentz
  5. Austin Aries vs Finn Balor
  6. Bandido vs KUSHIDA
  7. Alex Shelley vs Chris Sabin
  8. Andrew Everett vs Buddy Murphy
  9. Bobby Fish vs Gran Metalik
  10. Dezmond Xavier vs Mustafa Ali
  11. Drew Gulak vs Matt Sydal
  12. Hiromu Takahashi vs Shane Strickland
  13. Kyle O’Reilly vs Roderick Strong
  14. Mark Haskins vs Trevor Lee
  15. Marty Scurll vs Will Ospreay
  16. Oney Lorcan vs Rey Fenix

MG42

slim
Konular
1,484
Brodie Lee
r54Nm1.png

Saturday Night Jungle | 23 Mart

23 Mart Jungle şovu pyroların patlaması ile başlıyor. Ringe The Kingdom geliyor. Karışık tepkiler var üçlüye. Matt Taven mikrofonu alıyor. Dünyanın her yerini dolaştım ve her yerde haksızlıklara karşı mücadele ettim. Amerika, Meksika, Japonya, İngiltere. Ring of Honor denen moron şirket kapanmadan önce de hakkımı almak için elimden geleni yaptım. Ama bu... hayır. Burada artık Matt Taven'ın borusu ötecek anlıyor musunuz? Matt Taven'ın! Fakat ne oldu? Geçen hafta mezarlık sakinlerine küstahlık eden bir bunak maça karıştı ve rakiplerimiz olan o adamlara kaybettik. O adamlara? İçlerinden biri 10 kilo bile değil. Bundan artık bık- Zack Sabre Jr.'ın müziği duyuluyor. Güzel bir destek eşliğinde Taven'ın karşısına dikiliyor. 50 kiloyum diyor. Peki sen nesin? Ya da siz? Birbirini düdükleyen yeni nesil powerpuff girls mi? Matt Taven elindeki mikrofonu patlatıyor Sabre'ye. Vinny ve TK de saldırıyorlar birlikte. İyice haşamat ediyorlar. A House of 1000 Horses vuruyor TK. Sonra kaldırıyorlar ve Rockstar Supernova! Sabre'nin yüzüne bakaraktan ayrılıyor üçlü.

Tag Team Match
Fabian Aichner & Michael Elgin def. Karl Anderson & Colt Cabana

Güzel bir açılış maçı oluyor. Anderson ve Cabana bazı yerlerde zorluyor rakiplerini. Hatta Aichner çok dayak yiyor bir ara. Bu sırada Elgin blind tag alıyor. İçeriyi süpürüyor ve Elgin Bomb ile maçı alıyor.

Jeff Cobb ringe geliyor. Kainatın en atletik, en ölümcül güreşçisi benim. Ve Discordant Pro da yalnızca benim oyun alanım olabilir. Burada benimle boy ölçüşebilecek hiçbir güreşçi yok. Burada olduğum her hafta Cobb's Olympic Challenge yapacağım. Gönderin birini.

Cobb's Olympic Challenge
Jeff Cobb def. Local Wrestler Junior Harrison

Cobb zil çalar çalmaz bir German Suplex vurup işi bitiriyor.

Velveteen Dream arena dışında arabasından iniyor. Gazeteciler hemen etrafını sarıyor. Demeç almak istiyorlar. Dream duruyor. Çocuklar, o kadar şanslısınız ki sizler ve arenadaki niceler daha önce hiç tatmadığı hazları Dream sayesinde tadacak. Esintilerimi takip edin.

Singles Match
Mayu Iwatani def. Carmella

Hoş bir maç oluyor. Mayu, Moonsault ile galibiyete uzanan isim oluyor. Maç sonu Carmella'ya elini uzatıyor ama Carmella kaçıp gidiyor sıkmadan.

Rampanın etrafı şövalyelerle sarılmış. Ringin içinde de Ric Flair bir elinde kılıç diğer elinde açık bir kitap ile duyuluyor. Girişte Jay Lethal gözüküyor. Krallara layık bir pelerin ve elinde de bir asa ile ringin içine giriyor. Yıllardır güreş dünyası bir gösterici aradı diyor Flair. Bu bir zamanlar bendim. En iyisi olarak her daim ileride oldum. Ama bu artık sona erdi. Çünkü benim olmadığım güreş aleminde yeni bir en iyi var. Dünyanın En İyisi: Jay Lethal. Lethal'a dönüyor. Oğlum, güreş tanrısının bana verdiği yetkiyle seni burada dünyanın en iyisi ilân ediyorum diyor. Kılıcı iki omzuna dokundurup başına değdiriyor. Derken AJ Styles'ın müziği yankılanıyor. Arenada destek sesleri her tarafta. Lethal ve Flair şaşmış bir biçimde AJ'e bakıyorlar. Styles ringe giriyor. Bir Jay'e bir Ric'e bakıyor. Flair'a dönüyor ve ben öyle bir yetki vermedim diyor ve Lethal'a Dropkick'i gömüyor. Üstüne geçip yumrukluyor. Yere düşen kitabı yırtıp iki parçaya ayırıyor. Lethal'ı kavrıyor şimdi ve Styles Clash! AJ Styles Discordant Pro Association'a debutunu yapıyor. Seyircilerin desteğiyle şov kapanıyor.

MG42

slim
Konular
1,484
Brodie Lee
r54Nm1.png

Saturday Night Jungle | 30 Mart

Şov pyroların fişeklenmesi ile açılıyor. Etraf bir an kararıyor ve titantron açılıyor. Bu Christopher Daniels. Herkesin dikkatine. Bütün bu mükemmelliğin üçüncü haftasındayız ve bazı şeyleri netleştirmenin vakti geldi. Sizler bir savaştasınız evet ama bu savaşın da bir kazancı olmalı. O yüzden şirketin ana unvanını duyurmanın vakti geldi. Kemeri görücüye çıkarıyor. DPA Comandante Championship! Evet. Ve bu nadide eserin ilk sahibini 29 Nisan'da şirketin ilk PPV'si Destiny Calls'da bulacak. Peki kimler mi olacak? Bunu siz belirleyeceksiniz. Ve titantron bir anda kapanıyor.

Singles Match
AJ Styles vs Jay Briscoe - no contest

Seyircinin bir saniye bile susmadığı bir maç oluyor. AJ Styles genelde daha üstün götürdüğü maçta Jay Lethal ve Ric Flair'in saldırısına uğruyor. Derken Vinny ve TK de Jay'e saldırıyor ve hakem no contest veriyor. Kingdom, Briscoes'u seyirciler arasında döverken Jay Lethal ve Ric Flair AJ'i etkisiz hâle getiriyorlar. Lethal bir Lethal Injection çakıyor. Mikrofonu alıyor. Aj, ahh zavallı AJ. Kendini hâla bir tanrı olarak görüyorsun ama bu... yeni bir dünya. Yeniden doğan bir dünya. Bizim, Natural Reborns'un dünyası. Ve burada tanrılara ihtiyaç yok!

Velveteen Dream'i görüyoruz. Bir basın toplantısı düzenliyor. Derken bir şey dikkatini çekiyor. Arka alanda birisi kendisinin pardesüsünü giymiş hamburger yiyerek oturuyor. Bu adam Willie Mack. Dream onun yanına gidiyor. Ne yaptığını sanıyorsun canım? Bu senin mi? Güzelmiş. Bırak, bırak onu! Dream pardesüyü almaya çalışırken yırtılıyor. Mack gitti güzelim ceket diyor ve ayrılıyor. Basın mensupları ise put gibi kalmış Dream'in durumunu fotoğraflıyor.

Singles Match
Punishment Martinez def. Tenille Dashwood

Evet bu şirkette intergender maçlar da mevcut. Martinez, Tenille'i çatır çutur yiyiyor ve South of Heaven Chokeslam ile maçı kazanıyor. Maç sonu bir masa çıkarıyor ve yetmiyor kızı oraya da Chokeslamliyor.

Vinny ve TK'i arka alanda görüyoruz. En iyisi mi? Siz Briscoelar bütün herkesi yenmiş olabilirsiniz ama bizi beni ve Vinny'i asla yenmediniz. Vinny de hemen arkasından kötü adam kahkası basıyor ve Briscoeların korkusu daha yeni başladı diyor.

Mayu Iwatani arka alanda. Bun geçen haftadan bir görüntü. Maç sonrası attirenı çıkarırken Tegan Nox giriyor içeri. Mayu, seni tebrik ediyorum. Teşekkürler Tegan. Ve sana bir teklifim var. Sana meydan okuyorum. Bu şirkette debutumu seninle yapabilir miyim? Tabii neden olmasın. Tegan, Mayu'yu boğacakmış gibi sarılıyor ve ayrılıyor. Mayu biraz şaşıyor ama gülüp işine devam ediyor.

Singles Match
Jimmy Havoc def. Matt Taven

Gecenin ana şovunda kıran kırana bir mücadele izliyoruz. Havoc çok sert bir şekilde devam ederken Taven arada hile hurda yapıyor. Derken bir ara girişte ZSJ gözüküyor. Elinde ise Taven'ın asası! Taven hınçla bağırıyor ona. Fakat Sabre kırıyor! Taven ring dışına çıkıyor derken Havoc dalıyor. Dışarıda ddt vuruyor. İçeri alıp bir Acid Rainmaker ile maçı kazanıyor. Sabre dışarıda gülerken şov sona eriyor.

SpearReign

Kayıtlı Üye
Konular
68
Roman Reigns
Benim ki 2 ay olsa gelicem.6 hafta kaldı.

SM-T113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ReQuem

Banned
Konular
4,685
-
-
LUA-transparanlogo.png

Nashville, Tennessee

Jeff Jarrett söz verdiği gibi 30 Mart 2019 tarihinde basın mensuplarının karşısına geçer.

Jeff Jarrett: Arkadaşlar; buraya gelip söyleyeceklerimi dinleyip, anlattıklarımı olduğu gibi kamuoyuna duyuracağınızdan ötürür öncelikli olarak size teşekkürü bir borç bilirim. Burada toplanma sebebimizi eminim hepiniz tahmin ediyorsunuzdur. 17 sene önce bu şehirde, TNA şovları resmen başlamıştı. İnsanlar WCW macerasının ardından boşta kaldığım için bu topa girdiğimi düşündüler, yazdılar, çizdiler. Ancak gerçekler görünenden çok farklıydı. İnsanların farklılığa verdiği tepkiyi görmüştüm. Hataları olsa da yenilikçi formatları ile WCW kendisini sanki ezelden beri bekleyen aç bir kitleye sahip oldu. O an artık dünyanın güreş anlayışının değişmesi gerektiğini anlamıştım. TNA şovlarının başlaması ile beraber, daha doğrusu insanlar TNA’in “Cross The Line” konseptinin anlaşılması ile beraber- aldığımız tepkiler inanılmazdı. Dixie Carter’ı bu işe sermaye katsın diye işe soktuğum gün büyük bir hata yaptığımı bilmiyordum. Gün geçtikçe dişimle tırnağımla biriktirdiğimle kurduğum şirket elimden kayıp gidiyordu. Şirket ile ilişiğimin kesilmesinin ardından iyiden iyiye çılgın bir egomanyak olamaya başlamıştım. GWF’i kurup ANTHEM ile anlaşarak IMPACT ismini silmek kadar beni egomanyak yapacak bir durumdu bu. Tüm bunlar peki LUA için ne ifade ediyor? Doğru, bugün TNA’in günahlarını konuşmak için değil LUA Wrestling’in akıbeti hakkında konuşmaya geldik. Bunları sizin önünüzde anlatarak hem geçmişin vicdan muhasebesini afişe ediyorum hem de LUA Wrestling’in böyle bir öfkenin ürünü olmadığını anlamanızı istiyorum. Jeff Jarrett an itibari ile kamuoyunda organizatörler dünyasına çok toy girip sektörün ağa babalarına paspas olan bir isimden ibaret. Ancak bu toplantının ardından bu algıyı kıracağımın size garantisini verebilirim. Elimizdeki kadro TNA’in şanlı günlerinden bile iyi. Ekibimizin vizyonerliği ile beraber “Cross The Line” ve “Future Sports Entertaintment” hedeflerimizi gerçekleştireceğiz. Bu toplantının sonuna geldik ancak bu son görüşmemiz olmayacak. Teşekkürler beyler.

Jarrett oturduğu sandalyeden kalkıp giderken bir basın mensubu arkasından bağırır.

Muhabir: Buraya gelip üç beş süslü cümle kurdunuz. Bize somut bir bilgi verin. Kimse sizin boş cümlelerinizi dinlemeye gelmedi.

Jarrett durup arkasını döner ve:

Jeff Jarrett: Zaman her şeyin ilacıdır. Gereken bilgileri önünde sonunda öğreneceksiniz. Ama gerçekten bir bilgi duymak istiyorsan söyleyeyim. Haziran sonunda LUA Wrestling’in ilk büyük şovunu izleyeceksiniz ve iddia ediyorum ki bu şovu izleyen her güreş sever sıradaki şova bilet almak için internet sitemize giriş yapacak.

Deyip oradan ayrılır.

MG42

slim
Konular
1,484
Brodie Lee
Jarrett şirketi şimdiden batırmış.

MG42

slim
Konular
1,484
Brodie Lee
r54Nm1.png

Saturday Night Jungle | 6 Nisan

Tag Team Match
The Briscoes def. Michael Elgin & Fabian Aichner

Çatır çatur geçiyor maç. Adamlar birbirine acımadan vuruyor geçiyor matmazel. Fabian Aichner zor durumda kalıyor ringde
Elgin tag istiyor ama Aichner vermiyor. Bu sırada Jay, Jay Driller vurup maçı takımına kazandırıyor. Maç sonu Elgin, Aichner'ı teselli ederken Vinny ve TK girişte gözüküyor. Gülüp Briscoeların gel çağrısını reddedip geri dönüyorlar.

Jeff Cobb's Olympic Challenge
Jeff Cobb def. William Brown

Cobb girer girmez Belly to Belly çakıyor ve maçı kazanıyor. Maç sonunda titantronda bir çift göz Cobb'u izliyor ama Cobb bunu farketmiyor.

AJ Styles'ı arka alanda ilerlerken görüyoruz. Ric Flair karşısına çıkıyor. Ne istiyorsun? Jay seninle konuşmak istiyor. Onunla konuşacak hiçbir şeyim yok. Fakat o senle konuşmak istiyor. Derken Lethal arkadan gelip saldırıyor. Duvara çarptırıyor kafasını. Seninle konuşmak istiyorum AJ. Ringde bildiğimiz şekilde. İkili oradan ayrılıyor.

Single Match
The Velveteen Dream def. Scorpio Sky

Dream tam bir şov yapıyor desek yeridir. Sky'in iyi mücadelesi karşısında starlığını konuşturuyor ve Purple Rainmaker ile maçı alıyor. Maç sonu mikrofonu alıyor. Dream asla saygısızlığı kabul etmez diyor. Mack, buraya gel ve Dream'den özür dile. Willie Mack elinde milkshake ile geliyor. Dostum, ben sadece arkadaş olmak istiyordum diyor. Dream sinirlenip elindeki milkshake'i yere vuruyor. Ama Dream istemiyor diyor. Mack şaşkınlıklar içinde hiçbir şey yapamıyor. Dream ise ayrılıyor.

Martinez arka alanda promo kesiyor. Yeni kurbanı cezalandırılmayı bekliyormuş ve Martinez bunun gerçekleşmesini sağlayacakmış.

The Briscoes arka alanda. Siz piçler ne olduğunuzu sanıyorsunuz diyor Jay? Oyun mu istiyorsunuz, sizden korktuğumuzu mu sanıyorsunuz, korkan tek kişi sizin ananızı *****ğimizde çıkacak seslerden dolayı ürken babanız olacak diyor Mark. ****** çocukları, sizin için geliyoruz.

Main Event
Mayu Iwatani def. Tegan Nox

Şahane bir maç izliyoruz. Seyirciler DPA tarihinin en iyi maçı olduğu hakkında tezahürat yapıyor. Tegan, çok zorluyor ama Mayu Moonsault ile tuşa gitmeyi başarıyor. Maç sonu birbirlerini tebrik edip ellerini kaldırırlarken şov da sona eriyor.

Lucifer

Phillip Jack Brooks
Konular
491
CM Punk
John Cena
Etem dışında şov paylaşımı olmazsa 7 Mayıs’ta GTR BaB Evreni’ni bir daha açılmamak üzere kapatıyorum. Bu bir sitem falan değil, yürümüyorsa ve kimsede yazma hevesi yoksa zorlamak istemiyorum artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...