GTR Be A Booker Evreni | Genel Tartışma ve Sohbet Konusu

Lucifer

Phillip Jack Brooks
Konular
491
CM Punk
John Cena
8YqZqk.png

Evren hakkında detaylar, sorular, tartışmalar için buraya yazabilirsiniz. Duyuruları da buradan yapmayı planlıyorum.

-Herkes kendi şirketi için ayrı bir konu açacak ve detayları orada paylaşacak. Tavsiyem şirketinizin konusunu takaslar bitene kadar bekleyin ve Çarşamba günü açın. Ama beklemek istemeyenler açabilir. dogri

-Şirket yöneticileri belirlemek için ayrı bir seçim yapılacak. Onu da Cumartesi ya da Pazar yapalım. Konuşuruz. dogri

domtoretto34

𝔲𝔫𝔟𝔢𝔰𝔦𝔢𝔤𝔱
Konular
1,222
Brock Lesnar
-
İlk şovumu yazdım. İkinci şovumu da yarıladım. Cidden çok zevkli bir iş. Ayrıca match card ve posterim de hazır ilk PPV'm için. Doğandan değilse ben de çok hevesliyim.

Styles Clash

This Is The Way
Konular
3,112
Carlito
Benim ilk şov hazır. İkinci şovun taslağını yaptım. PPV planı da hazır. Sadece çarşamba gününü bekliyorum.

Aschentef

Banned
Konular
2,726
Cody Rhodes
Johnny Gargano
O kadar hevesliyim ki mobilden şov yazıyorum şu an.

İlk şovumu yazdım. İkinci şovumu da yarıladım. Cidden çok zevkli bir iş. Ayrıca match card ve posterim de hazır ilk PPV'm için. Doğandan değilse ben de çok hevesliyim.

Benim ilk şov hazır. İkinci şovun taslağını yaptım. PPV planı da hazır. Sadece çarşamba gününü bekliyorum.

Beyler sakin olun biraz ya. Bu ne hız, bu ne çaba, bu ne alfalık. :d

Biraz ben yaptıklarımdan bahsedeyim. Hiçbir şey yazmadım, hiçbir şey belirlemedim, logo, poster falan hazırlamadım. Ne yapacağım konusunda ufacık bir fikrim bile yok. :d

Free The Flame

Kayıtlı Üye
Konular
595
Bobby Lashley
-
İlk yapılacak PPV'mi çok iyi seçtim bence. Zibilyon tane de duyuru yaptık. Birçok da planım var. Her şeye hazırlıklıyım.

Lucifer

Phillip Jack Brooks
Konular
491
CM Punk
John Cena
Touring Schedule kuralında ufak törpüleme yaptım. Eskiden kuralda PPV tarihinizi belirleyin sonra da o PPV tarihinden en geç 2 hafta önce Road To şovlarına başlayıp son güne kadar bitirin yazıyordu. Bu 2 hafta süresi kısıtını kaldırdım. Bazı arkadaşlar zaten bunu takmadan yapmış. Düzenli yazabilecek olan arkadaşları engellememek adına ben de zorluk çıkarmıyorum. Ama en azından şovlarınızı her hafta aynı gün atmamanızı rica ediyorum. Her Pazartesi şov yapmayın yani. Bir hafta Pazartesi bir hafta Salı olsun mesela. Kuralın düzeltilmiş hali 3.a. maddesinde yazıyor.

https://guresturkiye.net/forum/showthread.php?t=231953

Styles Clash

This Is The Way
Konular
3,112
Carlito
Şirketime kardeşi şirket arıyorum. Dilediğiniz vaki tek şovluk güreşçi yollayabilirim. Tabii bunun karşılığında tek şovluk ben de güreşçi alırım. Nasıl tarif etsem bunu hani 2015'te TO'da Jushin Liger maça çıkmıştı ya veya da Ohno'nun PROGRESS'de maça çıkması gibi.

Styles Clash

This Is The Way
Konular
3,112
Carlito
Şirketime kardeşi şirket arıyorum. Dilediğiniz vaki tek şovluk güreşçi yollayabilirim. Tabii bunun karşılığında tek şovluk ben de güreşçi alırım. Nasıl tarif etsem bunu hani 2015'te TO'da Jushin Liger maça çıkmıştı ya veya da Ohno'nun PROGRESS'de maça çıkması gibi.

Evet yok mu bakın elimde Kenny Omega falan var. Tek şovluğuna yollarım size. ;)