Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gündem Özel | Brock Lesnar ve SS rakibi
Merhaba arkadaşlar. Yazı dizimin 12. bölümüyle, 14. yazısıyla karşınızdayım. Hemen programa başlayalım. Umarım beğenirsiniz.
NOT: SUMMERSLAM'E RAKİP DUYURULMUŞ, DÜN DIŞARDA OLDUĞUM İÇİN VE FORUMA GİREMEDİĞİM İÇİN HABERİ GÖREMEDİM, SİZ HALA AÇIKLANMAMIŞ GİBİ VARSAYIN
ZATEN RANDY ORTONLA OLACAK OLAN MÜCADELESİYLE DE İLGİLİ BİRŞEYLER YAZDIM, UMARIM KEYİF ALIRSINIZ, KUSURA BAKMAYIN VE TEŞEKKÜRLER
Bugünün tartışma konusu:
BROCK LESNAR VE OLASI SUMMERSLAM RAKİBİ
Brock Lesnar'ı hepimiz biliyoruz. Ne kadar atletik, ne kadar güçlü ve ne kadar WWE aleminin sevdiği bir güreşçi olduğunu. Seth Rollins ile çekişirken bile bazı Seth Rollins taraftarları tarafından nefret edilecek gözle bakılmadı, destekleyenler ya da kim kazanırsa kazansın harika olacak diyenler de oldu. Bir güreşçinin, feudda bulunduğu ya da maça çıktığı güreşçinin fanlarının bir kısmı tarafından böyle değerlendirilmesi gerçekten çok gurur verici olsa gerek. Sonuç olarak Brock Lesnar, her kesim tarafından belli derecede saygı duyulan önemli bir isim.
Brock Lesnar'ın son zamanlardaki WWE kariyerine bir göz atacak olursak, çekişmede bulunduğu kişilerin ME seviyesinde ya da Upper/Higher Mid Card seviyesinde kişiler olduğunu, ve son yıllarının neredeyse yarısını elinde Main title'ı tutarak ya da o kemere sahip kişiyle girdiği feudları görüyor olacağız. Tabii ki, yine son zamanları inceleyecek olursak, The Undertaker isminin ön plana çıktığını göreceğiz. Bana göre Undertaker ile olan feudu, son zamanlarda en çok kavga, en çok hırs ve en çok agresiflik barındıran bu feudu, WWE'nin son 10 yıldaki en iyi feuduydu. Biraz fazla mı uzadı, evet. Ama ben kendi adıma konuşacak olursam, izlerken hop oturup hop kalktığım anlara şahit oldum. Çoğu feudda yapmacıklık ön plandadır. Ama burada en ufak bi yapmacıklığa rastlamadım. Kavga ve hırsı gördüm. Sanki gerçekten dövüşüyorlar, gerçekten aralarında bir husumet varmış gibi. Bana göre bu feud, 51 yaşındaki (Günümüzde 51) Undertaker'ı, tekrar Undertaker yapmak için ortaya çıkarıldı. Lesnar'ın gücü, kuvveti ve enerjikliği ile Undertaker belki ona ayak uyduracak, yeniden canlanacaktı. Ama pek de başarılı olduğunu sanmıyorum. WM 26'da Shawn ile olan maçının son dakikalarında, "Abi çökmüş bu adam" dediğimiz, "Ben artık yaşlandım" diye avaz avaz bağıran Undertaker, az da olsa vücudunu topladı ama o vücut eskisi gibi post WM dönemlerinde dönüp Dünya Ağırsiklet Şampiyonun ya da çok dişli bir adamın karşısına çıkıp onu darma dağın edemeyecek veya korkudan titretemeyecek. Öyle olsa da şahsen ben inanmam. Artık eski Undertaker yok.
Asıl konum Brock Lesnar'ın Summerslam'de rakibi kim olur ? Bu konu hakkında fazla yazmayacağım. Zira hepimiz biliyoruz ki onun karşısına Curtis Axel'i çıkarsanız bile seyirci iyi reaksiyon verecek, Lesnar güreş yeteneğiyle ortalığı yıkacak, kazanmasa dahi takdir edilecek. Bray Wyatt dendi, olmadı. Açıkcası Undertaker ve Randy Orton'dan daha iyi bir seçenek ama şu bir gerçek ki bu maçın sonrasında, maç yapacak bu ikili arasında feud başlayacak veya sürdürülecek. O yüzden Wyatt seçeneğini de elemiş oldum. Elimizde 2 seçenek var. Ya Draftlar sebebiyle geri döndürülecek Veteranlardan herhangi biri, yada Randy Orton. O legend'in kim olduğunu bilmediğim için yorum yapamam ama, Randy konusunda diyeceğim şeyler var. Öncelikle söylemem gerek ki, Randy ile Lesnar arasında bir maç... Çok güzel olur. İzlemeye doyamayız diyebileceğimiz bir türden. Fakat dediğmi gibi, SS'den sonraya bir feud aksaması olacaksa ki, muhtemelen olacak, dikkat edilmesi gereken bir nokta var. Eğer bu feud, Heel Lesnar vs. Face Orton olacaksa, maç da feud da hiç olmasın daha iyi. WWE'nin son zamanlarda ortaya çıkardığı yeteneklerin (S.Rollins, Dean Ambrose, Reigns (?), Daniel Bryan vb..) gerisinde, onlara göre daha arka planda kalmış Randy Orton'un yükselmeye ihtiyacı olduğunu görüyorum. O yüzden Heel Orton bunun için çok iyi bir seçenek. Umarım Brock Lesnar açısından en güzel ve en doğru seçim yapılır. Zira Lesnar büyük bir yetenek, yeni talentların gerisinde dahi kalmamış, en az Daniel Bryan'ın arenayı yıktığı atmosfer kadar bir atmosferi yakalayabilecek biri ve WWE bunu kullanarak maddi ve manevi gelir elde edebilir.
Eğer değerlendirmemi istediğiniz konu varsa spoiler içinde ya da özel mesajla belirtebilirsiniz. Haftaya Salı günü Lucha Underground temalı yeni bir bölümde ve konuda görüşmek üzere, hepinize iyi günler.
Güzel yazı olmuş. Ellerine sağlık.
Emeğine sağlık katılıyorum.
İyi yazıyorsun eline sağlık.
Undertaker vs Brock Lesnar feudu hakkındaki düşüncelerin hariç çoğuna katılıyorum. Eline sağlık.
Eline sağlık.Heel Orton fikrine katılıyorum.