GüreşTürkiye 13. Forum Grafikeri Belirleme Seçimi (Adaylık Süreci)

Bero

Banned
Konular
1,917
Bray Wyatt
Montez Ford
Katılımım iptal olursa sevinirim. Bir kez de herkese açık olan yarışmaya katıldığımız için ban yiyelim. Her hangi bir yarışmaya katılmam zaten daha. Bu forumda yarışmalarda istenilen performansı göstermediğiniz zaman trollemekten ban yiyorsunuz arkadaşlar. Evet bir de bunu önceden söylüyorlar ki kişinin hevesi kaçsın, tatsızlık yaşansın diye.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Zargothrax

He is greatness
Konular
797
Roman Reigns
-
Katılımım iptal olursa sevinirim. Bir kez de herkese açık olan yarışmaya katıldığımız için ban yiyelim. Her hangi bir yarışmaya katılmam zaten daha. Bu forumda yarışmalarda istenilen performansı göstermediğiniz zaman trollemekten ban yiyorsunuz arkadaşlar. Evet bir de bunu önceden söylüyorlar ki kişinin hevesi kaçsın, tadsızlık yaşansın diye.
Sen ne anlatıyorsun? Daha önce Slammy'leri trolledikleri için kaç üyeyi forumdan uzaklaştırdık. Şimdi de gelmiş forum grafikerlik seçiminde troll'üne adaylık koyarak bu konuyu tiye alıyorsun. Sonra örnek çalışma isteyeceğiz yapamayana ban atacağız diyince de R yapıyorsun.

elric

O fıstık, sanki ben nutella
Konular
163
Lacey Evans
Lacey Evans
Sen ne anlatıyorsun? Daha önce Slammy'leri trolledikleri için kaç üyeyi forumdan uzaklaştırdık. Şimdi de gelmiş forum grafikerlik seçiminde troll'üne adaylık koyarak bu konuyu tiye alıyorsun. Sonra örnek çalışma isteyeceğiz yapamayana ban atacağız diyince de R yapıyorsun.
Slammy zamanı veya herhangi wrestlemania zamanı hiç bir insan ban yemedi. Trolleyen insanlar vardı ve bu insanların yine çalışmalarını koydunuz. Dümdüz kağıt üzerine wrestlemania yazan insanların çalışmaları bile koymuştu ama grafiker konusunda her zaman önemli kişiler başvurduğu için sizin için daima önemli olduğunu biliyorum.

Bu arada örnek çalışma atılacaksa nasıl bir çalışma gerekiyor ona göre yapayım. Benim hali hazırda rpg de grafik çalışmalarım ortada olduğu için nasıl bir çalışma gerekiyor.

Bero

Banned
Konular
1,917
Bray Wyatt
Montez Ford
troll'üne adaylık koyduğum ne malum? Yarışmaya katılan sadece ben ve @Brock_Lesnar'mış gibi özellikle bize yapamazsanız banlanacaksınız diyorsunuz. Madem biz troll'üz ve yarışmaya Troll'eri istemiyorsunuz neden konuda Örnek çalışma istenecektir yapamayana ban atılacaktır uyarısı yok? Bu neden 3 gün sonra söyleniyor? Yapmayı bilen birine bile o an istenilen şeyi yapamadığı şey için neden ban atılıyor? R yaptığım falan yok böyle baskıcı bir ortamda neden bir şey yapmaya çalışayım ki? İş yerinde onu yap yoksa kovulursun diyen bir patronla çalışır mısınız? Bu uyarılar olmadıktan sonra ben her gördüğüm şeye katılırım bileyim, bilmeyeyim.

Tughshade

WCW World Champion
Konular
15
Web sitesi
maxxat.net
CM Punk
Sting

Adorably Evil

Pretty Devil
Konular
1,754
Stone Cold Steve Austin
-
Yönetim ekibi olarak etkinliğin süresinin 1 hafta daha uzatılmasında karar kıldık. Bu süreçte aday olabilirsiniz. Birkaç kişinin profiline geceye kadar bildirebilirsiniz yazmıştım, bu da geçersiz kalıyor. 1 hafta boyunca uzatıldığını tekrar belirteyim.

Son düzenleme: