Hakkımdaki Son Gelişmeler

Ghostface Killah

Şükran'ın Oğlu
Konular
653
Web sitesi
twitter.com
Trish Stratus
-
Malum, diş protezlerim çıkmıştı ve bir sürü diş çektirmek zorunda kalmıştım. Dün, ÇÖMÜ Diş Fakültesi'ne gittim, daha doğrusu oraya sevk edildim. Oradaki doktorlar ya implant yapılacağını, ya da takmalı-çıkarmalı protez yapacaklarını söylediler. Takma diş hiç istemesem de implantların tanesinin 8 bin lira olacağını söyleyince moralim çok bozuldu, 6 tane filan implant yapılması gerekiyormuş ayrıca kaplama ve protez parası da eklenince 100 bin liraya yakın tutuyor. Sanırım takmalı-çıkarmalı diş yaptırmak zorunda kalacağım. Sizi bu durumdan bilgilendirmek istedim.

Brock_Lesnar

yedim.
Konular
846
Brock Lesnar
Brock Lesnar
Geçmiş olsun hocam. Bu arada implantların garantisi oluyor belli bir süre. Kırıldığı zaman falan bedava yapıyorlar. Ama garantisi kaç ay/yıl bilmiyorum.

BesirBryan

Mordecai
Konular
204
Bryan Danielson
-
Geçmiş olsun usta umarım iyi olursun bunu yazmak dışında elimden başka bir şey gelmiyor maalesef.

Konular
1,398
AJ Styles
Baron Corbin
Geçmiş olsun hocam. Umarım bir sponsor bulursunuz ve istediğiniz implantları yaptırabilirsiniz.

Ghostface Killah

Şükran'ın Oğlu
Konular
653
Web sitesi
twitter.com
Trish Stratus
-
Geçmiş olsun mesajları için teşekkür ederim, bir zamandır forumda fazla vakit geçiremiyordum, sizi durumum hakkında bilgilendirmek istedim.

Geçmiş olsun hocam. Bu arada implantların garantisi oluyor belli bir süre. Kırıldığı zaman falan bedava yapıyorlar. Ama garantisi kaç ay/yıl bilmiyorum.

Geçmiş olsun hocam. Umarım bir sponsor bulursunuz ve istediğiniz implantları yaptırabilirsiniz.

Ne yazık ki implantları devlet karşılamıyor, ben de şu anlık yeşil kartlıyım. Dediğim gibi belki ilerde param olursa, piyangoyu filan tutturursam implantları ve protezi yaptırırım ancak şimdilik takmalı-çıkarmalı diş yaptırmak zorundayım. Onun da 2-3 bin olacağını söylediler.

The Unleashed

Hall Of Famer
Konular
1,926
Adam Cole
-
tanesinin 8 bin lira
İmplantın tanesinin 8K olması çok yüksek geldi. Ben daha 7-8 ay önce 4 implantı toplam 6K'a yaptırdım. Yaşadığın şehirde kendi kliniği olan özel bir diş doktoruna giderek çok daha ucuza getirebileceğine inanıyorum. Umarım söylediğim şekilde çok daha ucuza denk getirirsin. Gerçekten tanesinin 8K olmasının ihtimali yok. Gerçekten enflasyon kur falan filan diye açıklanamayacak şekilde söğüşlemek bu.