Hallelujah ile Gündem Özel

Hallelujah

The Duke of Decency
Konular
50

hallelujahgundemozelkb5644.png

Merhaba arkadaşlar. Yazı dizimin 9. bölümüyle karşınızdayım. Bugünün konusu hakkında uzunca yazmaya çalıştım. Lütfen okuyun, ve yorumlayın. Umarım beğenirsiniz.

WWE'DE SON ZAMANLARIN YÜKSELEN VE FAZLA OLUMLU REAKSİYON ALAN İSİMLERİ

15%2B-%2B1

Neville'den başlamak istiyorum. Kendisi şu an WWE rosterında, güreş yeteneği açısından ilk 10'a rahat girebilecek bir güreşçi. Tam olarak kendinde olduğunu düşünmüyorum biraz daha zaman geçse herşeyin daha da yerine oturacağını düşünmekteyim. Güreş stilini Evan Bourne'a benzetiyorum fakat ondan daha yapılı olduğu için ikisinin aynı stilde birleştiğini söyleyemeyeceğim. Zira Bourne'un yaptığı bazı hareketleri, fiziksel yapısı itibarı ile Neville gerçekleştiremez. WWE kariyerine şöyle bir göz atacaksak kendisi 2015'de ana rostera eklendi ve ondan bu yana çok dikkat çekti. NXT kariyerini irdeleyecek olursanız 2 kemeri toplamda 3 kez kazandığını göreceksiniz, çoğu zaman ana kemere oynadığını ve seyirciden çok iyi reaksiyon aldığını göreceksiniz ki bu bir genç için büyük başarı. Günümüz profesyonel güreş sahnesinde çok kemer almanız değil seyirciden ne kadar tepki aldığınız önemlidir. Çok cheer alıyorsanız şirkette tutunabilirsiniz. Çok boo alıyorsanız yine durabilirsiniz. Ama siz ringe yürüdüğünüzde seyircinin çoğu susuyorsa, serbest bırakılma zamanınızdasınız demektir. Neville çoğu zaman WWE seyircisinden olumlu anlamda ve beklenenden fazla reaksiyon aldı. YouTube'u açıp "Top 10 Moves Neville" diye, gerçekten harika hareketleri var ve bitirici hareketi... Gerçekten muazzam. Seyirci reaksiyonu da azımsanmayacak kadar fazla. Umarım beklenilen yere gelir zaman içerisinde.

enzo-amore-1-300x160.jpg

İkinci olarak, çok değil, 2 ay önce WWE Monday Night RAW debutlarını gerçekleştiren, son zamanların en popüler ve en sıradışı takımından bahsetmek istiyorum. Enzo Amore ve Big Cass. Zaten kendilerini iyi derecede biliyorum fakat onlar hakkında yazı yazacağımdan 2 gündür olağanüstü bir biçimde takip ediyorum. RAW debutlarını izledim ve seyircinin onları ne kadar çok sevdiğini bir kez daha görmüş oldum. Seyircinin reaksiyonu onlara karşı, muazzamdı ve New Day bile böylesini görmedi. Öncelikle ringe geldikleri zamanki anlarından bahsetmek istiyorum güreş yeteneklerinden önce. Enzo Amore diye bir gerçek var. Kıpır kıpır, yerinde durmuyor resmen. Daha güzeli de bu enerjisini seyirciye fazlasıyla yansıtıyor. Ve şu konuşmalar. "Benim adım Enzo Amore..." diye başlayan. Büyülüyor sanki insanı, bu sabah, o tauntu 50 kez garanti replay yapmışımdır. İyi düşünülmüş, e zaten seyircinin hoşuna da gidiyor ki katılıyor. Güreş stillerine gelecek olursak gayet iyiler. Enzo Amore zaten normalde kıpır kıpır ve bu move setlerine tam tamına olmasa da iyi yansımış. Rakibini zorlayan ve izleyen kişiye zevk veren bir stili var ve bu onun ileride daha çok destek alabileceğine kanıt. Big Cass ise ona göre daha böyle bir kocaman, daha hantal, daha alışılmış hareketleriyle karşımıza çıkıyor. Mikrofonda da Enzo'nun birazcık gerisinde olduğu gerçek, yine de Roman Reigns ile yarışır :C: Şuan bu ikili yine takım olarak mücadele veriyor, beni üzen nokta, Carmella'nın neden RAW'da onlara eşlik etmediği. Onun dışında herşey gayet normal, Tag Team kemeri mücadelesi veriyorlar ve benim favorilerim, kemeri almasını istediğim ne İngiliz ucubeleri, ne de diğerleri. Let's go Enzo and Cass !

Bugün bir tekli, bir de takım güreşcilerini incelemek istedim. Bunu bir seri halinde sürdüreceğim ve serinin diğer yazısında size bir Spoiler vereyim, yine NXT'den çıkma 2 isim incelenecek ve bir Spoiler daha, o kişinin biri bayan ve diğeri de NXT'den henüz çıkamadı fakat ana rostera eklenmesi tartışılıyor. dogri

Eğer değerlendirmemi istediğiniz konu varsa spoiler içinde ya da özel mesajla belirtebilirsiniz. yarın yeni bir bölümde ve konuda görüşmek üzere, hepinize iyi günler.