Hallelujah ile Gündem Özel

Hallelujah

The Duke of Decency
Konular
50
6Q71.jpg

Merhaba arkadaşlar. Yazı dizimin 8. bölümüyle, 10. yazısıyla karşınızdayım. Forumda makaleler pek ilgi tutmadığı için yazılarımı biraz daha kısa tutmayı deniyorum. Ayrıca her gün olan programı 27 Haziran'dan itibaren her Salı ve Cuma günleri sizlerle paylaşacağım. O zaman başlayalım. Umarım beğenirsiniz.

bHCe.jpg

ROMAN REIGNS'IN WWE TARAFINDAN UZAKLAŞTIRILMASI

Roman Reigns hakkında çok konuşuldu. Güreş stili ve neden bu kadar push aldığı konusuna değinmeyeceğim. Dolayısıyla nispeten kısa bir yazı olacak. Geçtiğimiz günlerde forumda bir konu açıldı: Roman Reigns 1 hafta uzaklaştırıldı ! (GERÇEK) Açıkcası ilk gördüğümde troll sandım fakat değilmiş gerçektende. Sağlık bilmem neysi problemi ve Reigns resmen 1 ay yok. Bu önemli bir gelişme zira Battleground ayına girmiş bulunuyoruz. 24 Temmuz'da Battleground gerçekleşecek. Geçtiğimiz RAW şovunda bu PPV için ilk maç açıklandı. Shield'ın eski üyeleri Battleground'da WWE Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu için savaşacak. Ve Shield'ın eski üyesi "The Guy" Reigns de bu maç için duyuruldu. Bundan 1 hafta ya geçti ya da geçmedi birden bu şok edici, forumun yüzde 65'ini memnun eden haber gelmiş oldu. Bu konuda tahmin yapmam gerekirse, Reigns WWE için çok önemli bir güreşçi. Kimimiz buna katılıyoruz, kimimiz katılmıyoruz ama gerçek bu ve bunu göz önünde bulundurursak, bu gelişme Battleground için bir tehdit yaratmıyor. Zira Roman Reigns'in bu maçta yer alması ciddi anlamda şirketin lehine olur, daha fazla seyirci çeker ve maç, çok da olmasa 0.5 tık daha kaliteli ve heyecanlı olur. Tabi bunun bir de Roman Reigns için uzaklaştırmadan öte bir götürüsü olacak. WWE ceza olarak sadece uzaklaştırmayla yetinmez, sorumsuz bir insan mutlaka bunun ceremesini çeker. Bakalım neler olacak, dikkatle izliyoruz.

Konu önerisinde bulunan SpearByEdge adlı üyeye teşekkürler:eyv

cKMB.jpg

INTERCONTINENTAL KEMERİNİN GENEL DURUMU

Bir de kısa bahsedeceğim şu konudan, IC kemeri. IC kemeri şuan The Miz'in elinde. The Miz'i hepimi biliyoruz. Şu şirkette kimsenin kolay kolay bürünemeyeceği "Awesome" gimmickine bir zamanlar harika bir şekilde bürünmüş, çoğumuzun takdirini kazanmış, hatta kariyerinin altın zamanları olan WWE Şampiyonluğu kemerini de o dönem almıştı. Daha sonra değişik rollere büründü, açıkcası jobberlık yolunda yürüdü/yürütüldü. Bu bir gerçek. Ve bana göre maalesef bu yolda halen yürüyor. WWE'nin Intercontinental yani Kıtalararası kemerini hepimiz biliyoruz. Vikipediyi açıp bakın bu kemeri kimler kazanmış. O kadar çok, güreş efsanesi sayabileceğimiz isim bu kemeri kazanmış ki... Randy Savage, HBK, SCSA, HHH... Daha bir çok isim sayılır cidden. Ana kemerin gerisinde de olsa prestijli bir kemer ve şuan baktığımızda o prestijini yavaş yavaş kaybettiğini görüyoruz. Ben The Miz'in bu kemere layık olduğunu düşünmüyorum. En azından şu tarzıyla ve şu gimmickiyle. Bir şampiyona göre fazla eziliyor, fazla aptal konumuna düşürülüyor ve yerinde kullanılmıyor. Hem Miz için, hem de bir çok efsanenin kazandığı Intercontinental Championship Title için acil değişiklik gerek. Bu kemer, çöp, işe yaramayan, fanı az olan güreşçilerin kazanacağı kemer değil. Umarım beklediğim değişikler gerçekleşir ve bu kemere eski prestiji kazandırılır.

Eğer değerlendirmemi istediğiniz konu varsa spoiler içinde ya da özel mesajla belirtebilirsiniz. Salı günü yeni bir bölümde ve konuda görüşmek üzere, hepinize iyi akşamlar.

Konular
3
Kevin Owens
Eline sağlık.Romanın uzaklaştırılmasına değinmen iyi olmuş.

The Vigilante

Lonely Man
Konular
1,851
Undertaker
Reigns olayını bende ilk önce troll sanmıştım senin gibi. WWE nasıl karar alacak çok merak ediyorum. Ellerine sağlık. Güzel yazı olmuş.

Konular
552
The Miz konusunda haklısın.Gözlüklerini ve o saçma kıyafeti çıkarıp 2011 ve 2013 yılları arasındaki The Miz olmalı.Roman Reigns konusunda ise Battleground maçında olması veya olmaması seyirciler için pek bir anlam ifade etmez.

TheSecondComing

GALATASARAY
Konular
49
Web sitesi
www.facebook.com
Seth Rollins
Fanı az olan güreşçiler almasın tarzında şeyler söylemişsin o zaman hiçbir heel karakter kemer kazanamaz.

Sent from my iPad using Tapatalk

SpearByEdge

Guess who's back?
Konular
1,811
-
Yazının Roman kısmını okudum sadece.Bakalım neler olacak dediğiniz gibi.Ellerinize sağlık.

Hallelujah

The Duke of Decency
Konular
50
Fanı az olan güreşçiler almasın tarzında şeyler söylemişsin o zaman hiçbir heel karakter kemer kazanamaz.

Seyirci tarafından ilgi çekmeyen adama kemer mi verilir ? İlla ki verilir ama yılda 1 defa falan. Acı gerçek bu. Ayrıca her fanı az olan heel de olmuyor, face de var. Olaya bu yönden bakman saçma, yeteneksiz de olsa seyirci tarafından bir şekilde ilgi çeken kişi şampiyon olabiliyor. İlla bir örneği vardır bu dediğimin.

Konular
142
Seth Rollins
Reigns'in uzaklaştırılması konusunda forumdaki başlıkta "(GERÇEK)" diye bir ibare bulunması dahi Reigns'in böyle bir şey yaşamasının anlamsızlığını, durumun vahimliğini açık açık ortaya koyuyor. Şirketin tepesindeki adam böyle bir şey yapmamalıydı, hoş herkes memnun gibi durumdan ama pek de iyi değil yani olay şirket açısından düşünülürse.

IC kemerinin şu MITB maçına katılan kadronun etrafından çekilmesinin ardından Miz'in rakipsiz kalmasıyla birlikte çok değer kaybettiğini düşünüyorum. Umarım eski seviyesine çıkarmak için bir iki hamle yapılır.

The Moneymaker

Kayıtsız Üye
Konular
717

Heel olup sevilen de bir ton adam var yalnız, en başta SR buna örnek. Fanlar tarafından sevilmeyenden kasıt güreş yada promo yeteneği beğenilmeyen sanırım.

Hallelujah

The Duke of Decency
Konular
50
Heel olup sevilen de bir ton adam var yalnız, en başta SR buna örnek. Fanlar tarafından sevilmeyenden kasıt güreş yada promo yeteneği beğenilmeyen sanırım.

Aynen, çok güzel açıklamışsın durumu kastettiğim buydu. Yeteneksizlerden bahsettim ben. Yeteneksizler dikkat çekmez ki.