Hangi Kulüp, Futbol Şubesinin Ne Kadarına Sahip?

MrSHIELD

Yüce İmparator Roman Reigns ☝🏻
Konular
1,163
Roman Reigns
-
Screenshot_20250412_170527_Instagram.jpg
Geçenlerde Fenerbahçe bir hisse satışı yapmıştı hatırlarsınız. Ben de bunu görünce diğer kulüplerimizin hisse mevzularını merak ettim. Ufak bir araştırma yapınca şu tabloyla karşılaştım; www.gazeteoksijen.com'un haberi.

Finansçı, ekonomist falan değilim ama 4 büyük kulübümüzün %40-%50'lik kısmının başkalarının elinde olması biraz garibime gitti. Belki bazı gereklilikler, stratejiler gereği olması gereken şeyler olabilir tabii ki fakat bu mevzular kulüplerin satışına kadar gidebilir diye hafiften de tedirgin olmadım değil. Sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Tuttuğunuz takım satılırsa tepkiniz ne olur merak ettim.​

The Insane Icon

julia❤️‍🔥
Konular
10,975
Sting
Ben böyle bir istatistik olduğunu bile bilmiyordum, sayende bilgilendim. Sadece son soru hakkında ufak bir yorumum var, onu bildirmeye geldim. Tuttuğum takım satılırsa aman aman eleştirmem ama satın alacak takımın bu ülkenin futbol geleneklerine yabancı olacağı için onların da buraya uyum sağlaması pek olası görünmüyor. Asıl korktum, bizim memlekette bazı şeyler 2-3 sene iyi gider sonra sarpa sarar o yüzden yabancı yatırımcıya da güvenmiyorum. Belki böyle devam etse 15 senede batacak takımı öyle bir hale getirebilirler ki 10 senede 7 senede bitirebilirler. O yüzden yüzde 100 veya yüzde 70 oranında gelsinler falan demiyorum. Ben bu noktadayım.