Hatırlıyor Musunuz? (Genel Konu)

Konular
215
Jeff Hardy
Hatırlatır mısınız ?

Bir segment'de Dolph Ziggler, Ryback kovulyorlardı o segmentin olayı neydi John Cena için kutlama filan yapılıyordu. Açıklayabilirseniz çok sevinirim efendim.

Korkmazefe

Awesomeee !
Konular
0
Bir segment'de Dolph Ziggler, Ryback kovulyorlardı o segmentin olayı neydi John Cena için kutlama filan yapılıyordu. Açıklayabilirseniz çok sevinirim efendim.
Team Cena'ya katıldıkları içindi sanırım.

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

AJKOY2J

Acknowledge Him
Konular
201
AJ Styles
-
tons-of-funk.jpg

Nutshell

Know Your Damn Role
Konular
12
Adam Cole
-

Otorite,Cena takımının kazanmasından sonra(Survivor Series) uzaklaştırılmıştı.Edge'in katıldığı RAW'da Edge Seth Rollins tarafından rehin alınıp(Kafasını MITB çantasına koyup curb stomp ile tehdit etmişti Cena'yı) otoriteyi geri döndürtmüştü zorla.Daha sonra da Erick Rowan,Dolph ve Ryback kovulmuştu.

Konular
61
Jeff'in tarihin en güzel overkill'lerinden birini yediği o güzelim maç. Brock'ın önü açılsın diye o zamanların en sevilenlerinden Hardy'lerle feud yaptırmışlardı. Bu arada Lesnar'ın eski introsu ne güzelmiş, keşke şimdikine de dövme fx'i koysalar.

[ame]https://youtu.be/Vwj34_dYcC4[/ame]

Konular
19
Jeff'in tarihin en güzel overkill'lerinden birini yediği o güzelim maç. Brock'ın önü açılsın diye o zamanların en sevilenlerinden Hardy'lerle feud yaptırmışlardı. Bu arada Lesnar'ın eski introsu ne güzelmiş, keşke şimdikine de dövme fx'i koysalar.

https://youtu.be/Vwj34_dYcC4
Bu feud çok güzeldi bence. Jeff ile Lesnar'ı tekrar güreşirken görmek isterim açıkcası.

Konular
61
Reddit'te Perry Saturn görünce nostalji damarım kabardı bir an, adamın nereye kaybolduğunu hiç bilmiyordum. Biraz araştırayım dedim ve bu siteye denk geldim. Yazdıklarına göre, 2004 yılında Perry sevgilisini işe bırakırken sokakta iki adamın bir kadına tecavüz ettiğini görmüş. Hemen yardıma koşmuş, e adam eski komandolardan... Kavga esnasında tecavüzcülerden biri Perry'nin boynuna ve omzuna olmak üzere iki el ateş etmiş. Perry daha sonra yaptığı röportajında boynuna gelen kurşunu yüksek adrenalinden dolayı yumruk olarak hissettiğini söylüyor..

Bu olay yaşandıktan sonra, ve kadını kurtardıktan sonra, geçirdiği ameliyatlarda omurgasına üç implant yerleştirilmiş. Acısını düşünemiyorum. Sağlık durumu, işinden uzak kalması vesaire derken Perry meth'e başlamış... Uzun süre bağımlı olarak yaşamış, evsiz düşmüş, bir kaç yıl sokaklarda yaşamış. Hatta kimse haber alamayınca öldüğü düşünülmüş. 2009'a kadar bu düzensiz hayatı devam etmiş, bir kaç kez meth'i bırakıp dayanamayarak tekrar başlamış.. Fakat o aralarda bağımlılığını sonunda yenip, biriyle evlenerek tekrar hayata tutunmayı başarmış. 2010'da da ilk röportajını vermiş.

2011'de AWE'nin Night of the Legends şovunda güreşmiş, daha sonra 2013'e kadar da üç başka maça çıkmış.

Peki bu adam şimdi n'apıyor... 2017'de facebook'tan paylaştığı kadarıyla durumu kötüymüş, neredeyse evsiz olmaya kadar gitmiş. Fakat diğer paylaşımlarına bakılırsa fanlarının topladığı parayla bu badireyi de atlatmış. Şimdi ise... sanırım demans mağduru.

Bu adam tanımadığı birinin hayatını kurtarmak için kendi hayatını mahvetmeyi göze almış.. Çok iyi giden kariyerini kaybetmiş, arkadaşlarından uzaklaşmış, sağlığından olmuş... Ne desem az gelir. Artık bir başka izleyeceğim Perry Saturn'ü.