Reddit'te Perry Saturn görünce nostalji damarım kabardı bir an, adamın nereye kaybolduğunu hiç bilmiyordum. Biraz araştırayım dedim ve
bu siteye denk geldim. Yazdıklarına göre, 2004 yılında Perry sevgilisini işe bırakırken sokakta iki adamın bir kadına tecavüz ettiğini görmüş. Hemen yardıma koşmuş, e adam eski komandolardan... Kavga esnasında tecavüzcülerden biri Perry'nin boynuna ve omzuna olmak üzere iki el ateş etmiş. Perry daha sonra yaptığı röportajında boynuna gelen kurşunu yüksek adrenalinden dolayı yumruk olarak hissettiğini söylüyor..
Bu olay yaşandıktan sonra, ve kadını kurtardıktan sonra, geçirdiği ameliyatlarda omurgasına üç implant yerleştirilmiş. Acısını düşünemiyorum. Sağlık durumu, işinden uzak kalması vesaire derken Perry meth'e başlamış... Uzun süre bağımlı olarak yaşamış, evsiz düşmüş, bir kaç yıl sokaklarda yaşamış. Hatta kimse haber alamayınca öldüğü düşünülmüş. 2009'a kadar bu düzensiz hayatı devam etmiş, bir kaç kez meth'i bırakıp dayanamayarak tekrar başlamış.. Fakat o aralarda bağımlılığını sonunda yenip, biriyle evlenerek tekrar hayata tutunmayı başarmış. 2010'da da ilk röportajını vermiş.
2011'de AWE'nin
Night of the Legends şovunda güreşmiş, daha sonra 2013'e kadar da üç başka maça çıkmış.
Peki bu adam şimdi n'apıyor... 2017'de facebook'tan paylaştığı kadarıyla durumu kötüymüş, neredeyse evsiz olmaya kadar gitmiş. Fakat diğer paylaşımlarına bakılırsa fanlarının topladığı parayla bu badireyi de atlatmış. Şimdi ise... sanırım demans mağduru.
Bu adam tanımadığı birinin hayatını kurtarmak için kendi hayatını mahvetmeyi göze almış.. Çok iyi giden kariyerini kaybetmiş, arkadaşlarından uzaklaşmış, sağlığından olmuş... Ne desem az gelir. Artık bir başka izleyeceğim Perry Saturn'ü.