Herkese Merhaba!

petersteele41

Kayıtlı Üye
Konular
1
CM Punk
İsmim Yiğit, 20 yaşındayım. 2017 yılında aktif WWE takip etmeye başlamıştım ama şimdiki Tribal Chief’imiz sağ olsun, WWE mecrasını 2019’dan beri neredeyse hiç takip etmiyorum desem yeridir. Yaklaşık 2-3 aydır ise yeniden olaylara, feudlara ve yakın geçmişe tamamen hakim olmaya çalışıyorum.

Gözler zamanında onu güreşirken göremediyse de favori güreşçim her zaman Punk oldu, her hafta olan dönecek mi muhabbetleri çocuk aklımı yemişti o zamanlar. Punk dışında Nakamura'ya da sempati duyardım ama mevcut durumu pek de iç açıcı değil gibi.

Burada aktif olup haftalık şovlar ve PPV’ler hakkında konuşmayı çok istiyorum, güreşle ilgili sohbet etmeyi de çok özledim.
Herkese tekrardan selamlar! Aranızda olmak çok güzel.

Poseidon

Mauro Emanuel Icardi Rivero
Konular
2,491
-
İsmim Yiğit, 20 yaşındayım. 2017 yılında aktif WWE takip etmeye başlamıştım ama şimdiki Tribal Chief’imiz sağ olsun, WWE mecrasını 2019’dan beri neredeyse hiç takip etmiyorum desem yeridir. Yaklaşık 2-3 aydır ise yeniden olaylara, feudlara ve yakın geçmişe tamamen hakim olmaya çalışıyorum.

Gözler zamanında onu güreşirken göremediyse de favori güreşçim her zaman Punk oldu, her hafta olan dönecek mi muhabbetleri çocuk aklımı yemişti o zamanlar. Punk dışında Nakamura'ya da sempati duyardım ama mevcut durumu pek de iç açıcı değil gibi.

Burada aktif olup haftalık şovlar ve PPV’ler hakkında konuşmayı çok istiyorum, güreşle ilgili sohbet etmeyi de çok özledim.
Herkese tekrardan selamlar! Aranızda olmak çok güzel.
Hoş geldin dostum iyi forumlar.

Yens Macabro

I'M THE HIGHEST IN THE ROOM
Konular
19
Mark Henry
Hoşgeldin dost.

Kemba Walker

The New Face Of Fear
Konular
12,152
Bray Wyatt
images

MrSHIELD

Yüce İmparator Roman Reigns ☝🏻
Konular
1,324
Roman Reigns
-
Hoş geldin kardeşim. Roman Reigns ile aranı da yaparız burada merak etme. :D

petersteele41

Kayıtlı Üye
Konular
1
CM Punk
Hoş geldin mesajlarınız için herkese çok teşekkür ederim dostlar.