Hurricane ile Mezuniyete Gitmek

Kemba Walker

The New Face Of Fear
Konular
12,898
Bray Wyatt
Güreşte tek bildikleri hareket 619 herhalde. Her harekete 619 diyorlar.

MrSHIELD

Yüce İmparator Roman Reigns ☝🏻
Top Poster Of Month
Konular
1,567
Roman Reigns
-
Sevimli iş ama sevdiceğimi bu tarz şeylere karıştırmam, bulaştırmam. Yanlışlıkla falan bir yerine bir şey olabilir, delikanlı adam sevdiğini riske atmaz, O KADARRRRR!

thebozbear

The Antisocial Animal
Konular
42
Taryn Terrell
-
Sevimli iş ama sevdiceğimi bu tarz şeylere karıştırmam, bulaştırmam. Yanlışlıkla falan bir yerine bir şey olabilir, delikanlı adam sevdiğini riske atmaz, O KADARRRRR!
Sevdiceğimin bölümüne göre değişir ya. BESYO, Beden Eğitimi Öğretmenliği vs. mezunuysa ne diyebilirsin ki?

MrSHIELD

Yüce İmparator Roman Reigns ☝🏻
Top Poster Of Month
Konular
1,567
Roman Reigns
-
Sevdiceğimin bölümüne göre değişir ya. BESYO, Beden Eğitimi Öğretmenliği vs. mezunuysa ne diyebilirsin ki?
Dersteler, dersliğe/amfiye/spor salonuna giriyorum:
"Hocam çok afedersiniz bir şey sorabilir miyim? Siz niye öğrencilerinize 619 öğretiyorsunuz? Eğitim sistemimiz bu mudur yani?" Madem böyle şeyler öğretiyorsunuz, niye Profesyonel Güreş alanı veya seçmeli dersi falan yok, neden ülkemizde bu sektör gelişmedi? Kendi kafanıza göre iş yapamazsınız. BEN BU OYUNU BOZARIM! O KADARRRRR!

thebozbear

The Antisocial Animal
Konular
42
Taryn Terrell
-
Dersteler, dersliğe/amfiye/spor salonuna giriyorum:
"Hocam çok afedersiniz bir şey sorabilir miyim? Siz niye öğrencilerinize 619 öğretiyorsunuz? Eğitim sistemimiz bu mudur yani?" Madem böyle şeyler öğretiyorsunuz, niye Profesyonel Güreş alanı veya seçmeli dersi falan yok, neden ülkemizde bu sektör gelişmedi? Kendi kafanıza göre iş yapamazsınız. BEN BU OYUNU BOZARIM! O KADARRRRR!
Onu mu demek istedim sence? Diyorum ki BESYO okuyan birisi zaten vücudunun farkındadır. Ne yapıp ne yapamayacağını bilir. Kendisini sakatlayacak hareketi de bilir. Bu yüzden "Sevdiceğimi bulaştırmam" gibi bir yoruma gerek olmadığını düşünüyorum çünkü sevdiceğin senden çok daha iyi biliyor anlamına gelir yani sakatlanacağı hareketi.

Christian

Hit The Switch
Konular
244
Christian Cage
-
Koskoca Hurricanrana şimdi 619 mu oldu? Açıkçası sevdiceğimin bana 619 yapmasını istemem, 69 olur ama.