Sizce güreşi zevkli yapan etmenlerden biri bu muydu?
jesse pinkman genius Katılım 23 Ağu 2012 Konular 6,698 Mesajlar 26,383 Tepkime puanı 4,332 Puanları 1,975 The Rock 30 Kas 2024 #1 Sizce güreşi zevkli yapan etmenlerden biri bu muydu?
Kemba Walker The New Face Of Fear Top Poster Of Month Katılım 8 Ocak 2024 Konular 9,278 Mesajlar 17,623 Tepkime puanı 4,818 Puanları 730 Yaş 22 Bray Wyatt 30 Kas 2024 #2 Ben çok hatırlamıyorum ama daha güzel gibiydi. Kayfabe’in âlâsı vardı. Şimdi herkesin normal yaşantısını görüyoruz.
Ben çok hatırlamıyorum ama daha güzel gibiydi. Kayfabe’in âlâsı vardı. Şimdi herkesin normal yaşantısını görüyoruz.
DarylDiXoN Ne yaptıysam onun için ⏱ Katılım 27 Ocak 2014 Konular 4,870 Mesajlar 36,883 Tepkime puanı 7,771 Puanları 1,670 Yaş 26 Konum Mersin / Erdemli Will Ospreay CM Punk 30 Kas 2024 #3 FOX TV zamanları için ve Flash TV için evet.
jesse pinkman genius Katılım 23 Ağu 2012 Konular 6,698 Mesajlar 26,383 Tepkime puanı 4,332 Puanları 1,975 The Rock 30 Kas 2024 #4 DarylDiXoN' Alıntı: FOX TV zamanları için ve Flash TV için evet. Genişletmek için tıkla ... Kemba Walker' Alıntı: Ben çok hatırlamıyorum ama daha güzel gibiydi. Kayfabe’in âlâsı vardı. Şimdi herkesin normal yaşantısını görüyoruz. Genişletmek için tıkla ... Haftadan haftaya bekliyordun koca bir hafta muhasebesini yapıyodun acep ne olcak diye hiçbir yerden en ufak bir bilgi kırıntısı dahi yok Evan Bourne bile WWE şampiyonu olabilir falan diyosun.
DarylDiXoN' Alıntı: FOX TV zamanları için ve Flash TV için evet. Genişletmek için tıkla ... Kemba Walker' Alıntı: Ben çok hatırlamıyorum ama daha güzel gibiydi. Kayfabe’in âlâsı vardı. Şimdi herkesin normal yaşantısını görüyoruz. Genişletmek için tıkla ... Haftadan haftaya bekliyordun koca bir hafta muhasebesini yapıyodun acep ne olcak diye hiçbir yerden en ufak bir bilgi kırıntısı dahi yok Evan Bourne bile WWE şampiyonu olabilir falan diyosun.
DarylDiXoN Ne yaptıysam onun için ⏱ Katılım 27 Ocak 2014 Konular 4,870 Mesajlar 36,883 Tepkime puanı 7,771 Puanları 1,670 Yaş 26 Konum Mersin / Erdemli Will Ospreay CM Punk 30 Kas 2024 #5 jesse pinkman' Alıntı: Haftadan haftaya bekliyordun koca bir hafta muhasebesini yapıyodun acep ne olcak diye hiçbir yerden en ufak bir bilgi kırıntısı dahi yok Evan Bourne bile WWE şampiyonu olabilir falan diyosun. Genişletmek için tıkla ... Özledim be usta.
jesse pinkman' Alıntı: Haftadan haftaya bekliyordun koca bir hafta muhasebesini yapıyodun acep ne olcak diye hiçbir yerden en ufak bir bilgi kırıntısı dahi yok Evan Bourne bile WWE şampiyonu olabilir falan diyosun. Genişletmek için tıkla ... Özledim be usta.
LegenDWyatt Hall Of Famer L L Katılım 28 Ocak 2016 Konular 119 Mesajlar 18,589 Tepkime puanı 2,671 Puanları 1,010 Yaş 25 Konum Denizli - İngiltere The Fiend - 30 Kas 2024 #6 jesse pinkman' Alıntı: Haftadan haftaya bekliyordun koca bir hafta muhasebesini yapıyodun acep ne olcak diye hiçbir yerden en ufak bir bilgi kırıntısı dahi yok Evan Bourne bile WWE şampiyonu olabilir falan diyosun. Genişletmek için tıkla ... Düşüncesi bile şöyle bir his veriyor:
jesse pinkman' Alıntı: Haftadan haftaya bekliyordun koca bir hafta muhasebesini yapıyodun acep ne olcak diye hiçbir yerden en ufak bir bilgi kırıntısı dahi yok Evan Bourne bile WWE şampiyonu olabilir falan diyosun. Genişletmek için tıkla ... Düşüncesi bile şöyle bir his veriyor:
MrSHIELD Yüce İmparator Roman Reigns ☝🏻 Katılım 23 Kas 2014 Konular 786 Mesajlar 15,606 Tepkime puanı 2,145 Puanları 1,370 Konum İstanbul Roman Reigns - 30 Kas 2024 #7 Çok daha inandırıcı geliyordu her şeyden önce. Gerçek olmadığını bilmene rağmen bugünkü gibi işin iç yüzüne sıklıkla maruz kalmadığından gerçeklik hissi daha fazlaydı.
Çok daha inandırıcı geliyordu her şeyden önce. Gerçek olmadığını bilmene rağmen bugünkü gibi işin iç yüzüne sıklıkla maruz kalmadığından gerçeklik hissi daha fazlaydı.
Anti-Hero THE ONLY ONE Katılım 28 Tem 2014 Konular 323 Mesajlar 6,401 Tepkime puanı 646 Puanları 1,205 Yaş 23 Konum Ankara CM Punk 30 Kas 2024 #8 jesse pinkman' Alıntı: Haftadan haftaya bekliyordun koca bir hafta muhasebesini yapıyodun acep ne olcak diye hiçbir yerden en ufak bir bilgi kırıntısı dahi yok Evan Bourne bile WWE şampiyonu olabilir falan diyosun. Genişletmek için tıkla ... Ben o zamanlar Fox yayının normal yayına göre 3 hafta geriden geldiğini öğrenince ertesi hafta ne olacağını WWE.com'dan izleyip arkadaşlarıma hava atıyordum.
jesse pinkman' Alıntı: Haftadan haftaya bekliyordun koca bir hafta muhasebesini yapıyodun acep ne olcak diye hiçbir yerden en ufak bir bilgi kırıntısı dahi yok Evan Bourne bile WWE şampiyonu olabilir falan diyosun. Genişletmek için tıkla ... Ben o zamanlar Fox yayının normal yayına göre 3 hafta geriden geldiğini öğrenince ertesi hafta ne olacağını WWE.com'dan izleyip arkadaşlarıma hava atıyordum.
Orton Strike Emekli Katılım 9 Mar 2012 Konular 437 Mesajlar 13,596 Tepkime puanı 1,380 Puanları 1,655 Konum - Randy Orton - 30 Kas 2024 #9 jesse pinkman' Alıntı: Haftadan haftaya bekliyordun koca bir hafta muhasebesini yapıyodun acep ne olcak diye hiçbir yerden en ufak bir bilgi kırıntısı dahi yok Evan Bourne bile WWE şampiyonu olabilir falan diyosun. Genişletmek için tıkla ... 2009-2010 zamanları da spoiler veren haber siteleri vardı. Sevenload WWE forumunda birkaç kişi çevirip paylaşıyordu.
jesse pinkman' Alıntı: Haftadan haftaya bekliyordun koca bir hafta muhasebesini yapıyodun acep ne olcak diye hiçbir yerden en ufak bir bilgi kırıntısı dahi yok Evan Bourne bile WWE şampiyonu olabilir falan diyosun. Genişletmek için tıkla ... 2009-2010 zamanları da spoiler veren haber siteleri vardı. Sevenload WWE forumunda birkaç kişi çevirip paylaşıyordu.
jesse pinkman genius Katılım 23 Ağu 2012 Konular 6,698 Mesajlar 26,383 Tepkime puanı 4,332 Puanları 1,975 The Rock 30 Kas 2024 #10 Orton Strike' Alıntı: 2009-2010 zamanları da spoiler veren haber siteleri vardı. Sevenload WWE forumunda birkaç kişi çevirip paylaşıyordu. Genişletmek için tıkla ... Ama internete erişim kolay değildi.
Orton Strike' Alıntı: 2009-2010 zamanları da spoiler veren haber siteleri vardı. Sevenload WWE forumunda birkaç kişi çevirip paylaşıyordu. Genişletmek için tıkla ... Ama internete erişim kolay değildi.