IP TV Kullanan Var Mı?

Konular
5,229
Brock Lesnar
-
Digiturk’ün fahiş fiyatlandırmaları sağ olsun 10 yıllık üyeliğimi bugün sona erdirme kararı alıp IP TV’ye geçiş yaptım. Fakat bir sorun var, bana verilen linke tıkladığımda direkt Google’a yönlendiriyor beni, yani linke ulaşım sağlayamıyorum. Bunun çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Ekleme: Bir sorum daha olacak, aynı anda birden fazla kişi izleyebiliyor mu? İzleyebiliyorsa yayının randımanında herhangi bir sıkıntı yaşanıyor mu?​

Son düzenleme:

The Insane Icon

ᴠᴇɪʟ ᴏғ ғɪʀᴇ
Konular
9,068
Sting
Kane
IPTV’yi açabildim, onda sorun kalmadı. İkinci soruma cevap verebilirseniz çok mutlu olurum ama.

Normal durumda kullanılamıyor diye biliyorum, benim aldığım arkadaş tek hesaptan biraz daha ucuz fiyata aynı anda iki kişi kullanabilme özelliğini açtırdı isteğim üzere.

Ek bir tane daha alsam 50₺ zararda olacaktım. Ama hesaptan hesaba göre değişebilir, bilemiyorum. İşin ucunda parayla açılabilecek bir özellik varsa çoğunda böyledir.

Biz 2 kişi aynı anda izlediğimizde yayında sıkıntı yaşamıyoruz zaten sıkıntı yaşanıyorsa bunun en önemli nedeni internet bağlantı hızı diyorlar, öyle de zaten.

Konular
5,229
Brock Lesnar
-
Normal durumda kullanılamıyor diye biliyorum, benim aldığım arkadaş tek hesaptan biraz daha ucuz fiyata aynı anda iki kişi kullanabilme özelliğini açtırdı isteğim üzere.

Ek bir tane daha alsam 50₺ zararda olacaktım. Ama hesaptan hesaba göre değişebilir, bilemiyorum. İşin ucunda parayla açılabilecek bir özellik varsa çoğunda böyledir.

Biz 2 kişi aynı anda izlediğimizde yayında sıkıntı yaşamıyoruz zaten sıkıntı yaşanıyorsa bunun en önemli nedeni internet bağlantı hızı diyorlar, öyle de zaten.
Buradaki internetimin hızı gayet yeterli, 100 mbps hız alıyorum ve hiçbir sorun yaşamam gibi. Zaten kanalları da denedim, yayınlar da cam gibi. Umarım bir sorun yaşamam ilerleyen süreçte, teşekkürler.