JBL Kovboy Fikrinin McMahon Önerisi Olduğunu Açıkladı

Poseidon

Best In The World
Konular
1,988
Bayley
bebdd3b7e6df53da7483d623a1b9f6ea_625_387.webp

WWE Hall of Famer John Bradshaw Layfield, en çok WWE'deki Bradshaw karakteriyle, Farooq ile birlikte APA'nın bir parçası olarak ve daha sonra JBL olarak, kendisini ana etkinlik yıldızı ve neslinin en iyi kötü karakterlerinden biri olarak sağlamlaştırmasıyla tanınır.

"Something To Wrestle" adlı bir bölümde, Layfield, Vince McMahon ile bir kez yaptığı görüşmeyi ve McMahon'ın ona önerdiği çılgınca öneriyi hatırladı. Deneyimli güreşçi, McMahon'ın ona bu karakteri önerdiğinde yüzüne baktığını ve bunun ona Kane'in "Isaac Yankem" karakterini hatırlattığını belirtti.

"Ben WWE merkezine gidiyorum, Vince ile hiç tanışmadım — Vince, deneme maçımı bile izlemedi, bu yüzden ilk kez tanışıyoruz. Bana bakıyor ve 'Aklımda gerçekten benzersiz bir fikir var. Seni bir kötü adam balerina (Western karekteri) yapacağım,' diyor," dedi Layfield. "Ve ben de 'Bu herif deli!' diye düşündüm. Yani, deli, ve orada oturup 'Bunun için WCW'yi reddettim mi?' diye bakıyordum."

Layfield, ardından McMahon'ın kahkahalarla güldüğünü ve aslında ona WWE debut'u için önerdiği kovboy karakterini çok sevdiğini kabul ettiğini söyledi.

"Tanrım, bu adam deli. Ve hemen aklımda bunu düşündüm, bu adamı seviyorum, komik olduğunu düşündüm," diye ekledi.

Ancak deneyimli güreşçi, WCW'nin Ted Turner'ı tiye alan "Billionaire Ted" skeçlerini gördüğünde şok olduğunu belirtti. Bu da McMahon'ın deli olduğu konusundaki fikrini pekiştirdi. Skeçlerin komik olduğunu kabul etse de, bunların güreşe herhangi bir değer katmadığını düşündüğünü ifade etti.

Kaynak