Busted Open Radio'daki bir yayında Jeff Hardy, AEW'den TNA Wrestling'e geçtikten sonraki sağlık durumu hakkında güncellemeler paylaştı.
“Zihin olarak netim. Sakin, yenilikçi bir Jeff Hardy olmak… bu, uyuşturucuya ya da alkole teslim olmadan önceki çocukça bir his. Profesyonel güreşe takıntılıydık. Bu, bizim ana kaygımızdı. O takıntı, profesyonel güreşçi olarak gerçeğe dönüşen hayalimiz oldu. Şimdi kendimi, daha yaşlı bir bedende, orada gibi hissediyorum. Artık daha çok kalbimle düşünüyorum, aklımla değil. Aklımın bana oyun oynamasına izin vermemeye çalışıyorum.”
“Buz banyoları inanılmaz derecede yardımcı oldu. Şimdi alkol veya uyuşturucu yerine tamamen buz banyolarına bağımlıyım ve bunu seviyorum. İlk kez bir buz banyosuna daldığımda, ‘Vay, burada bir şey var’ dedim. En tuhaf şeydi, ‘Vay, bunun bir anlamı var’ gibiydi. Sanki bir tür sarhoşluk gibiydi. Her sabah buz banyosundayım ve en büyük fark, tamamen temiz ve ayık bir Jeff Hardy olmam. Hedefler, ay, gökyüzü, yıldızlar; sınır yok.” (alıntılar SEScoops.com'dan)
Kaynak