Je'Von Evans ile Ricochet, Twitter'da Fena Atıştılar!

Chuck Bartowski

Y O R G U N
Konular
224
Finn Bálor
-
Ricochet'nin, bir hayranın "Je'Von en iyi genç yetenektir" tweetine yaptığı "Onu ringe gömerdim" cevabı sonrası Je'Von Evans ile Ricochet iklisi arasında bir atışma yaşanmış. Ancak Je'Von bir süre sonra tweetlerini silmiş.

* Je'Von Evans: Az önce Shawn Michaels'ın önderliğinde Performans Merkezi'ndeydim. Bu, senin sahip olmadığın ve yapmadığın bir şey. Eminim ki Tony sana emretse, o kahverengi yumurta kafanla beni ezerdin.

* Ricochet: Sen 12 yaşındayken, ben Shawn Michaels'tan öğreniyordum. Ardından birçok kez şampiyonluk yaşadım. Sen de 1 tane kazanınca bana haber ver ufaklık. Ayrıca, evet, Tony benden isteseydi kesinlikle seni ezerdim. Ayrıca benden bahsederek, en çok etkileşim aldığın gönderini elde ettin. Rica ederim, evlat.

* Je'Von Evans: Ben 12 yaşındayken, sen Shawn Michaels'tan öğreniyordun ve birçok kez şampiyon oldun demek. Şimdi ise her hafta bir esrarkeş için 2.000 kişinin önünde güreşiyorsun. Anlaşılıyor ki Mr.Khan sana yeterince ilgi göstermiyor. Sen bana gönderimdeki en yüksek sayıyı verdin; ben ise sana kariyerinde aldığın en büyük ilgiyi elde etmende yardımcı oldum.

Not Your Dope

Kayıtlı Üye
Konular
243
Will Ospreay
-
Je’Von Evans taklacı güvercin olarak, taklacıların atasına laf atmış. Evans o fizikle maç NXT ana kemeri çözer o da şu anki NXT kadrosundaki boşluktan dolayı.

Kemba Walker

The New Face Of Fear
Konular
12,155
Bray Wyatt
WWE-AEW anlaşması. :eek:

Konular
58
CM Punk
Bryan Danielson
Je’Von feci tokatlamış.

The Drifter

Eski CM Punk fanı - yeni tony khan ve akrobat düşmanı
Konular
10
Elias
Körler sağırlar birbirini ağırlar.

derion

ı have adhd feel like tony khan
Konular
15
Bray Wyatt
Bray Wyatt
Je-Von'un bu bıçkınlıkla sonu Velveten Dream gibi olucak.
Ricochet'nin twitter kavgası işini kendi şirketinde güreşebileceği isimlere taşıması gerekiyor.

Imperium

if you smell what Imperium is cooking
Konular
5,691
Je'Von Evans değişik bir çar lavuk sanki bel kemiği alınmış gibi aşırı elastik ve teknik ileride taklacıların ağ babası olur bu çocuk.