Ricochet'nin, bir hayranın "Je'Von en iyi genç yetenektir" tweetine yaptığı "Onu ringe gömerdim" cevabı sonrası Je'Von Evans ile Ricochet iklisi arasında bir atışma yaşanmış. Ancak Je'Von bir süre sonra tweetlerini silmiş.
* Je'Von Evans: Az önce Shawn Michaels'ın önderliğinde Performans Merkezi'ndeydim. Bu, senin sahip olmadığın ve yapmadığın bir şey. Eminim ki Tony sana emretse, o kahverengi yumurta kafanla beni ezerdin.
* Ricochet: Sen 12 yaşındayken, ben Shawn Michaels'tan öğreniyordum. Ardından birçok kez şampiyonluk yaşadım. Sen de 1 tane kazanınca bana haber ver ufaklık. Ayrıca, evet, Tony benden isteseydi kesinlikle seni ezerdim. Ayrıca benden bahsederek, en çok etkileşim aldığın gönderini elde ettin. Rica ederim, evlat.
* Je'Von Evans: Ben 12 yaşındayken, sen Shawn Michaels'tan öğreniyordun ve birçok kez şampiyon oldun demek. Şimdi ise her hafta bir esrarkeş için 2.000 kişinin önünde güreşiyorsun. Anlaşılıyor ki Mr.Khan sana yeterince ilgi göstermiyor. Sen bana gönderimdeki en yüksek sayıyı verdin; ben ise sana kariyerinde aldığın en büyük ilgiyi elde etmende yardımcı oldum.