Jey Hikayesini Bitirecek Mi?

Reverse_Flash

Kayıtlı Üye
Katılım
24 Haz 2024
Konular
7
Mesajlar
343
Tepkime puanı
125
Puanları
55
Randy Orton
Abim bakın sizin manipülatör algınıza saplarım. Jey’i seviyoruz o konuda sıkıntı yok. Oluş yöntemini sevmiyoruz. Jey’in ana kemer kazanacağı zaten bir gerçek. Arka alanda Stephanie Mcmahon’a yan gözle bakmadığı ya da Triple H’in kele şaplak atmadığı sürece ana kemeri alacağı hep belliydi. Sorun bunun Rumble gibi bir şeyde olması. Yıllar sonra buna nasıl bakılacağını bilmiyorum ama şuan çoğumuz kabullenemiyoruz. Mal değilsen zaten bu kadar ürün satan adama kemer verirsin.
Mitb zamanı Jey ağır favoriydi herkes alıp ssde cash in yapmasına olumlu bakıyordu (ben yine bu maymun almasın diyordum o ayrı konu) hem mitbyi hem rryi çöp etti arsız şaklaban Hunter.
 

jesse pinkman

ospreay
Katılım
23 Ağu 2012
Konular
7,206
Mesajlar
27,630
Tepkime puanı
5,095
Puanları
2,015
The Rock
Jey ile Cody aynı kafa yapısının ürünü diyorum başından beri... İyi oldu ama Cody'nin hikayesini böyle devam ettiriyorlar. Güzel de oluyor Rock'ı yuhalarken iyiydi :D
 
Üst