Jey Uso: Her Yıl Kovulacağımı Düşünüyordum

DarbyAllin1

My Name is Tony Khan
Top Poster Of Month
Konular
1,991
Darby Allin
Yalan söylemeyeceğim, güreştiğim her yıl kovulacağımı düşünüyordum. Ben öyle düşünüyorum. Hava o kadar soğuk. Herkes geliyor. Bu işte herkes zirveye ulaşmaya çalışıyor. Küçük dostları getiriyorlar ve ben de gidiyorum. 15 yıldır WWE TV'deyim. Kendimi her zaman güçlü hissettim ama vücudumun yavaş yavaş yükseldiğini hissediyorum. Şu anda 39 yaşındayım. Bu genç bir adamın oyunu ve bunu biliyorum. Sadece öne çıkıp hepsine meydan okumayı seviyorum. Bunu almak için beni ve en iyi dostları geçmeleri gerekecek. Hazır değilseniz bunu almanıza izin vermeyeceğim. Çok minnettarım. Güreşte hiçbir tepkinin olmadığı veya televizyonda olmadığım ve işe gelip bütün zamanımı köşede oturduğum bir an vardı. Ne yapıyorum? Her gece, sanki ilk seferimmiş gibi davranıyorum. Dışarı çıkan enerji çılgınlık var. Gerçekten bundan etkileniyorum. Eğer televizyondan zaman ayıracaksam, bölümlerimiz belirli bir zaman dilimine ayarlanmıştır. Eğer oradaysam ve onlar çılgına dönüyorsa, benden sonraki bölümden biraz zaman kesmeniz gerekecek çünkü şu anda olanlardan daha yüksek olmayacaklar."

Kaynak

Kemba Walker

The New Face Of Fear
Konular
10,356
Bray Wyatt
Kovulmazdın. İyi bir tag team'diniz.

Poseidon

Best In The World
Konular
1,988
Bayley
Sen kovulacağını nasıl düşündün oysa ki son 5-6 senedir en tepedesiniz şaşırtıcı.

Straight Edge Savior

Don't Wanna Think
Konular
4,708
Kazuchika Okada
-
Önceleri düşünmüyor değildim ne zaman bu hikaye içinde yer aldılar onlar için dönüm noktası oldu.