John Cena’dan Ziggler Paylaşımı: Respect!

The Future Nightmare

#FinishTheStory
Konular
3,331
Seth Rollins
-

Bin beş yüz elli dört maç. HEELZiggler #Saygı

Rhodes_Rollin

Kayıtlı Üye
Konular
640
Cody Rhodes
Bu adam istemese gitmezdi bu kadar basit.

Ruthless Aggression

Kayıtlı Üye
Konular
136
Stone Cold Steve Austin
Batista
Ziggler istemese gitmezdi dedim kanka Cena niye adamı istemesin a.....
Ha o doğru şirkette mihenk taşı olmuştu adeta son dönemde de iyi para kazandı. Genel olarak bu ayrılışa çok üzülündüğünü farkettim diğer Ziggler konuları değil de Cena’nın veda tweeti başlığında bu yorumu görünce Cena’nın yönetime söz geçirme durumuna atıfta bulunduğunu zannettim hani “bu mesajı atıp boş yapacağına gidip konuşsaydın da adamı yollamasaydılar” gibi.

Rhodes_Rollin

Kayıtlı Üye
Konular
640
Cody Rhodes
Ha o doğru şirkette mihenk taşı olmuştu adeta son dönemde de iyi para kazandı. Genel olarak bu ayrılışa çok üzülündüğünü farkettim diğer Ziggler konuları değil de Cena’nın veda tweeti başlığında bu yorumu görünce Cena’nın yönetime söz geçirme durumuna atıfta bulunduğunu zannettim hani “bu mesajı atıp boş yapacağına gidip konuşsaydın da adamı yollamasaydılar” gibi.
Yok ya AEW'e gidip main eventer oynucaktır, valla boş adam dğeil Ziggler doğru kullanılırsa ME seviyesinde bir adam bence.

Ruthless Aggression

Kayıtlı Üye
Konular
136
Stone Cold Steve Austin
Batista
Yok ya AEW'e gidip main eventer oynucaktır, valla boş adam dğeil Ziggler doğru kullanılırsa ME seviyesinde bir adam bence.
Müthiş karakterli bir güreşçi ayrıca çok ciddi emekleri oldu son 4-5 yıldır önemli hissettirilmedi ama mesela o 2021’deki meşhur kovulanlar kervanına eklenmemesi bile şirketin ona değer gösterdiğinin göstergesi yani yaşı da bayağı oldu gönderilmesini çok normal karşılıyorum hatta diğer kovulanların aksine şirketle anlaşarak ayrılmış olabilmesi de muhtemel.