Bin beş yüz elli dört maç. HEELZiggler #Saygı
The Future Nightmare #FinishTheStory Katılım 10 Şub 2015 Konular 3,331 Mesajlar 31,773 Tepkime puanı 3,776 Puanları 1,345 Yaş 26 Konum Kocaeli Seth Rollins - 21 Eyl 2023 #1 Bin beş yüz elli dört maç. HEELZiggler #Saygı
Vincent Jr Biz Bu Ligi Bitirtmeyiz Katılım 20 Tem 2016 Konular 502 Mesajlar 23,172 Tepkime puanı 13,082 Puanları 1,165 Yaş 27 Konum Bursa Seth Rollins - 21 Eyl 2023 #2 2013’te mideye indirmişti.
Rhodes_Rollin Kayıtlı Üye Katılım 23 Ağu 2011 Konular 640 Mesajlar 10,400 Tepkime puanı 5,408 Puanları 1,790 Yaş 27 Konum Özdere Cody Rhodes 21 Eyl 2023 #3 Bu adam istemese gitmezdi bu kadar basit.
Ruthless Aggression Kayıtlı Üye Katılım 28 Nis 2022 Konular 136 Mesajlar 3,762 Tepkime puanı 1,414 Puanları 360 Stone Cold Steve Austin Batista 21 Eyl 2023 #4 Rhodes_Rollin' Alıntı: Bu adam istemese gitmezdi bu kadar basit. Genişletmek için tıkla ... Oha. Kanka sen bayağı bilenmişsin ayağını taşa çarpsa John Cena’dan bileceksin.
Rhodes_Rollin' Alıntı: Bu adam istemese gitmezdi bu kadar basit. Genişletmek için tıkla ... Oha. Kanka sen bayağı bilenmişsin ayağını taşa çarpsa John Cena’dan bileceksin.
Rhodes_Rollin Kayıtlı Üye Katılım 23 Ağu 2011 Konular 640 Mesajlar 10,400 Tepkime puanı 5,408 Puanları 1,790 Yaş 27 Konum Özdere Cody Rhodes 21 Eyl 2023 #5 Ruthless Aggression' Alıntı: Oha. Kanka sen bayağı bilenmişsin ayağını taşa çarpsa John Cena’dan bileceksin. Genişletmek için tıkla ... Ziggler istemese gitmezdi dedim kanka Cena niye adamı istemesin.
Ruthless Aggression' Alıntı: Oha. Kanka sen bayağı bilenmişsin ayağını taşa çarpsa John Cena’dan bileceksin. Genişletmek için tıkla ... Ziggler istemese gitmezdi dedim kanka Cena niye adamı istemesin.
Ruthless Aggression Kayıtlı Üye Katılım 28 Nis 2022 Konular 136 Mesajlar 3,762 Tepkime puanı 1,414 Puanları 360 Stone Cold Steve Austin Batista 21 Eyl 2023 #6 Rhodes_Rollin' Alıntı: Ziggler istemese gitmezdi dedim kanka Cena niye adamı istemesin a..... Genişletmek için tıkla ... Ha o doğru şirkette mihenk taşı olmuştu adeta son dönemde de iyi para kazandı. Genel olarak bu ayrılışa çok üzülündüğünü farkettim diğer Ziggler konuları değil de Cena’nın veda tweeti başlığında bu yorumu görünce Cena’nın yönetime söz geçirme durumuna atıfta bulunduğunu zannettim hani “bu mesajı atıp boş yapacağına gidip konuşsaydın da adamı yollamasaydılar” gibi.
Rhodes_Rollin' Alıntı: Ziggler istemese gitmezdi dedim kanka Cena niye adamı istemesin a..... Genişletmek için tıkla ... Ha o doğru şirkette mihenk taşı olmuştu adeta son dönemde de iyi para kazandı. Genel olarak bu ayrılışa çok üzülündüğünü farkettim diğer Ziggler konuları değil de Cena’nın veda tweeti başlığında bu yorumu görünce Cena’nın yönetime söz geçirme durumuna atıfta bulunduğunu zannettim hani “bu mesajı atıp boş yapacağına gidip konuşsaydın da adamı yollamasaydılar” gibi.
Rhodes_Rollin Kayıtlı Üye Katılım 23 Ağu 2011 Konular 640 Mesajlar 10,400 Tepkime puanı 5,408 Puanları 1,790 Yaş 27 Konum Özdere Cody Rhodes 21 Eyl 2023 #7 Ruthless Aggression' Alıntı: Ha o doğru şirkette mihenk taşı olmuştu adeta son dönemde de iyi para kazandı. Genel olarak bu ayrılışa çok üzülündüğünü farkettim diğer Ziggler konuları değil de Cena’nın veda tweeti başlığında bu yorumu görünce Cena’nın yönetime söz geçirme durumuna atıfta bulunduğunu zannettim hani “bu mesajı atıp boş yapacağına gidip konuşsaydın da adamı yollamasaydılar” gibi. Genişletmek için tıkla ... Yok ya AEW'e gidip main eventer oynucaktır, valla boş adam dğeil Ziggler doğru kullanılırsa ME seviyesinde bir adam bence.
Ruthless Aggression' Alıntı: Ha o doğru şirkette mihenk taşı olmuştu adeta son dönemde de iyi para kazandı. Genel olarak bu ayrılışa çok üzülündüğünü farkettim diğer Ziggler konuları değil de Cena’nın veda tweeti başlığında bu yorumu görünce Cena’nın yönetime söz geçirme durumuna atıfta bulunduğunu zannettim hani “bu mesajı atıp boş yapacağına gidip konuşsaydın da adamı yollamasaydılar” gibi. Genişletmek için tıkla ... Yok ya AEW'e gidip main eventer oynucaktır, valla boş adam dğeil Ziggler doğru kullanılırsa ME seviyesinde bir adam bence.
Ruthless Aggression Kayıtlı Üye Katılım 28 Nis 2022 Konular 136 Mesajlar 3,762 Tepkime puanı 1,414 Puanları 360 Stone Cold Steve Austin Batista 21 Eyl 2023 #8 Rhodes_Rollin' Alıntı: Yok ya AEW'e gidip main eventer oynucaktır, valla boş adam dğeil Ziggler doğru kullanılırsa ME seviyesinde bir adam bence. Genişletmek için tıkla ... Müthiş karakterli bir güreşçi ayrıca çok ciddi emekleri oldu son 4-5 yıldır önemli hissettirilmedi ama mesela o 2021’deki meşhur kovulanlar kervanına eklenmemesi bile şirketin ona değer gösterdiğinin göstergesi yani yaşı da bayağı oldu gönderilmesini çok normal karşılıyorum hatta diğer kovulanların aksine şirketle anlaşarak ayrılmış olabilmesi de muhtemel.
Rhodes_Rollin' Alıntı: Yok ya AEW'e gidip main eventer oynucaktır, valla boş adam dğeil Ziggler doğru kullanılırsa ME seviyesinde bir adam bence. Genişletmek için tıkla ... Müthiş karakterli bir güreşçi ayrıca çok ciddi emekleri oldu son 4-5 yıldır önemli hissettirilmedi ama mesela o 2021’deki meşhur kovulanlar kervanına eklenmemesi bile şirketin ona değer gösterdiğinin göstergesi yani yaşı da bayağı oldu gönderilmesini çok normal karşılıyorum hatta diğer kovulanların aksine şirketle anlaşarak ayrılmış olabilmesi de muhtemel.
The Peep's Captain Katılım 29 Haz 2010 Konular 7,735 Mesajlar 52,778 Tepkime puanı 5,094 Puanları 2,210 Konum Alanya Christian - 22 Eyl 2023 #9 Vincent Jr' Alıntı: 2013’te mideye indirmişti. Genişletmek için tıkla ... Edge de indirmişti.