John Cena'yı Fast X'de İzleyecek Misiniz ?

Fast X'e Gitmeyi Düşünüyor Musunuz ?

• Evet

Oy: 4 57.1%
  • Başka Filme Gittim

Oy: 1 14.3%
  • Hayır

Oy: 2 28.6%

• Kullanılan toplam oy
    7

IFC

ImmortalFatalCrew
Konular
447
John Cena
-
Ben izledim arkadaşlar bu arada fiyatlar bayağıdır min 85 lira haberiniz olsun. Kısaca belirtmek gerekirse, ilk filmlerden beri bir popüler kültür ürünüdür Fast And Furious, ilk filmdeki turuncu Supra, yeşil Eclipse, kırmızı Integra, Vin Diesel'in arabası siyah Dodge Charger ve tabii ki en popüler belkide Paul Walker'ın en sevdiğim arabası Skyline GTR R34. Bunları çocukken aramızda paylaştırırdık, oyuncakları da güzeldi ama o zamanlar bende yoktu, bu benzin istasyonu Ferrari verirdi onlardan vardı. hehe O filmler sıcaktı, samimiydi, beklenenden yüksek hasılat yapan ilk iki filmden sonra işler değişti, Tokyo Drift'le yeni bir kadro denenmeye çalışıldı, film standalone olarak çıkmaya karsr verildi sonra Vin Diesel eklendi bağlandı vs, ardindan Paul Walker'ın vefatına kadar yükseldi ve 7. Filmle beraber işler iyice Dünya'yı kurtarma üzerine döndürüldü, son zamanlarda ise 9 ve 10'da John Cena dahil oldu, 9'da kardeşi olduğunu gördük, backstorysi verildi, baba oğul abi kardeş denklemini vermişti, artan bir kalite yine o aile ve sıcaklık teması getirilmeye çalışılmıştı, bence başardılar, bu filmde de yine büyük şeyler dönsede tema korunmuş, aile lafı viral oldu, komedi unsuru görüldü vs ama 10 filmdir cidden o temas sağlanmıştı ve doğaldı bu söylem, örneğin Marvel oyuncuları söyleyince eleştirilmez. Lafın özü film skalam asla kötü film izlemem değil izleyip puanını kendim vereyim olmuştur, kimseye göre hareket etmem, iyi dense de kötü densede kendim karar veririm. Dolayısıyla 70'ler 2000'ler arası tüm klasikleri izlemeye çalıştım, 2000 sonrası da kaliteli işleri severim bu film serisi ise guilty pleasure diyebilirsiniz, şartelleri kapatıp kafayı boşaltır diyebilirsiniz benim o filmim, bu da öyle tavsiye ediyorum, GoG de izledim aynı hafta Marvel'dan daha iyi bir üçüncü film beklerdim, ikisine de gidebilirsiniz, sinemalara arkadaşlarınızla, ailenizle, tek başınıza da gitmenizi mutlaka tavsiye ederim.

p0kk48r.jpg

Wowbagg3r

Kayıtlı Üye
Konular
12
Maxwell Jacob Friedman
-
Benim bünyenin ara ara beyinsiz aksiyon patlamasına ihtiyacı var. Hızlı ve Öfkeli, John Wick, Kong vs Vinç falan buldum mu affetmem.

ReQuem

Emekli
Konular
4,651
-
-
İzledim çok kötüydü film. Asla tavsiye etmiyorum John Wick 4-5 gömlek üstü bunun onu izleyin.

UMTCN DNZ

×××BITW×××
Konular
54
CM Punk
CM Punk
Paul Walker öldükten sonra seri bitti aslında van diesel neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum.