Bilmem farkında mısın, Mourinho'ya söylemen gereken şeyi Icardi'ye söylüyorsun, eski hakemler dahil herkes Davinson pozisyonunun penaltı olmadığını söylüyor, hala derbide ki pozisyonu normal bir pozisyonmuş gibi konuşmanıza da hala gülüyorum aynen abi Djiku orada sinek öldürüyor o sebeple elini vuracak gibi kaldırıyor, takımında Dzeko, Mhy gibi oyuncular varken Torreira'ya bu yorumları yapmanız da komikliğini hiç yitirmeyecek.
İlgili pozisyonun penaltı olmadığını düşünüyorum, başka bir konuda da bunu söylemiştim. Fakat sıkıntı şu: Siz aynısı Osayi'ye olunca penaltı demiştiniz, şimdi size olunca penaltı değil yav diyorsunuz.
Mou'nun bu el olayına atıfta bulunmasına gelirsek, dediğin gibi o pozisyona penaltı değil diyenler de var penaltı diyenler de. O da kendisince bir laf atmış. İcardi'de Fener'in başka bir el pozsiyonunu atmış. Buraya kadar karşılıklı ve tutarlı bir atışma var. Buraya kadar eyvallah fakat ilk yorumuma bakarsan İcardi'nin cevap vermesine değil, alakasız bir pozisyonu da eklemesine tepki gösterdim ki pozisyon penaltı menaltı değil. Djiku adamın kafasını yardı, İcardi beyin sarsıntısı geçiriyordu falan fistan gibi abarttığınız pozisyonun başka açıları çıkınca adamın elinin İcardi'nin kulağını sıyırdığını görüp hala ısrarınıza devam etmeniz anlamsız. Kafasına aldığı iddia edilen eylemi komedi şekilde satmış, inandırıcı değil işte. Bu işin pirleri bizzat kendi teknikdirektörünüz, adam bunlara çalışıyormuş futbolcuğunda. Yalansa yalan de? Ne var ders versin işte topçusuna. Buna niye kızıyorsunuz kardeşim? İyilik de yaramıyor.
Verdiğin MHY ve Dzeko örneği de komedi, en fazla 1-2 kez rollenmişlerdir. Onların 50 maçta yaptığı abartmaları Torreira tek maçta yapıyor. MHY zaten kadroda bile yok. Dzeko desen kaşı yarılıp gıkını çıkarmamış adam, o tarafı da var işin.