Jose Mourinho ile Icardi Sosyal Medyada Kapıştı!

JohnnyDeppHayranı

Kayıtlı Üye
Konular
211
Roman Reigns
-
Ahah, handball world cup cevabını iyi almış tazminatör. Mayıs ayında çok eğleneceğiz.

Not Your Dope

Kayıtlı Üye
Konular
237
Will Ospreay
-
Mourinho’nun bu seviyelere düşmesi gerçekten akıl alır gibi değil. Sportif olarak bir gönderme veya cevap vermek yerine özel hayattan vurmaya çalışmak, Mou seviyesinde bir isim için büyük rezillik.

MrSHIELD

Yüce İmparator Roman Reigns ☝🏻
Konular
1,006
Roman Reigns
-
O hikaye fake mi? Şuan hikayesi yok ondan soruyorum veya paylaşıp silmiş de olabilir. Eğer o hikayeyi paylaştıysa haklı olsa bile yanlış bir şey yapmış olur. Doğru bir davranış olmaz Mou'nun o hikayeyi atması.

Handball mevzusuna gelirsek kendi tarzınca bir eleştiri yapmış, bel altı bir şey olmadığı için ona bir şey demiyorum da İcardi'nin alakalı-alakasız 3-4 hikaye atması da ayrı komedi. Hala gidip olmayan penaltı pozisyonunu penaltıymış gibi paylaşıyor. El pozisyonu koyarsın tamam da rakibin kulağının dibinden geçen elini kafana kurşun yemiş gibi satıp penaltı beklediğin pozisyonun konu ile alakası yok. Rakip ensene veya kafanın arkasına tokat, yumruk atsa öne doğru düşersin, sen geriye doğru kendini atarak iyi satamamışsın; Torreira ve futbolculuk zamanında kendini yere atma antrenmanları yapan hocan ile konuşup taktik alarak hareketleri daha iyi satabilirsin.

Konular
1,224
Fenerbahçeliyim ama şu boş beleş kavgalar Türkiye liginin imajını dahada çok zedeliyor. Buna artık birinin dur demesi lazım zaten ligimiz beş para etmez ne hakemlerimiz ne VAR sistemi ülkemizde felaket şekilde çok berbat ilerliyor bir karar vermeye çalışıyorlar VAR'dan bile en az 5-6 dakika arası maç duruyor buda dışardan ligimizi takip edenler için kötü Burada Ne Fenerbahçeli olarak Mourinho'nun paylaşımını tasvip ediyorum ne de İcardi'nin. Portekiz ligi bile bizim ligimizden iyi tek avantajımız onlardan Stadlarımızın çoğunun modern oluşu ama tek fark onların stadı kötüde olsa çimleri her zaman çok iyi bizim stadlarımız varda ne oluyor patates tarlası artık adam akıllı taraf tutmayan akil adam gelmesi lazım ne bundan önce Mehmet Büyükekşi'den oldu ne de İbrahim Hacıosmanoğlundan bu arada hakemlerimiz yetersiz oğlu yetersiz Yabancı orta hakemde gelse bu strateji ile bir yere varamayız bunlar rekabet değil bildiğin ikisi Türkiyemizin imajını zedeliyor tamam ligimiz zaten asırlardır berbat hem hakemlerimiz olsun hem saha koşulları, çim faktörleri olsun ama artık yeter bu gidişle kan gövdeyi götürecek iki takım sosyal medyası iki taraftarı birbirine kışkırtıyor ben FB forması ile dışarda gezmeye korkar oldum. Keza diğer takımlar içinde geçerli ama Sosyal medyanın gazına gelmeyin beyler depremde ne oldu birbirimize kenetlendik bu iki yabancı adam yarın birgün ülkemizden gidecek yine biz bize kalacağız onlar alıyor parasını sosyal medyada bizim holiganlığımızı bildiği için 2 kulübün isimlerinden sosyal medyada birbirimizi kışkırtacak paylaşımlar yapıyorlar bunun ortak uzlaşma noktası var Adil bir lig için adam akıllı daha önce hiçbir kulüpte işi olmamış takım tutmayan adil bir şekilde süreci sürdürebilecek biri lazım öncelikle herkes bu benim takımım içinde geçerli kim hangi cezayı kitaba uygun şekilde neyi hakediyorsa onu verecek kulüpcülük yapmayacak adil bir akil bir Futbol federasyonu lazım yabancı hakemde gelse emin olun birşey değişmeyecek yine aynı at koşturmaca devam edecek.

CasualWatcher

Kayıtlı Üye
Konular
1
CM Punk
Ahahahahah Mou baba gerçekten bunu attıysa patlarım. 😂

Edit: Fakemiş

Reborn by Unpredictable

Kayıtlı Üye
Konular
13
Jon Moxley
-
O hikaye fake mi? Şuan hikayesi yok ondan soruyorum veya paylaşıp silmiş de olabilir. Eğer o hikayeyi paylaştıysa haklı olsa bile yanlış bir şey yapmış olur. Doğru bir davranış olmaz Mou'nun o hikayeyi atması.

Handball mevzusuna gelirsek kendi tarzınca bir eleştiri yapmış, bel altı bir şey olmadığı için ona bir şey demiyorum da İcardi'nin alakalı-alakasız 3-4 hikaye atması da ayrı komedi. Hala gidip olmayan penaltı pozisyonunu penaltıymış gibi paylaşıyor. El pozisyonu koyarsın tamam da rakibin kulağının dibinden geçen elini kafana kurşun yemiş gibi satıp penaltı beklediğin pozisyonun konu ile alakası yok. Rakip ensene veya kafanın arkasına tokat, yumruk atsa öne doğru düşersin, sen geriye doğru kendini atarak iyi satamamışsın; Torreira ve futbolculuk zamanında kendini yere atma antrenmanları yapan hocan ile konuşup taktik alarak hareketleri daha iyi satabilirsin.
Bilmem farkında mısın, Mourinho'ya söylemen gereken şeyi Icardi'ye söylüyorsun, eski hakemler dahil herkes Davinson pozisyonunun penaltı olmadığını söylüyor, hala derbide ki pozisyonu normal bir pozisyonmuş gibi konuşmanıza da hala gülüyorum aynen abi Djiku orada sinek öldürüyor o sebeple elini vuracak gibi kaldırıyor, takımında Dzeko, Mhy gibi oyuncular varken Torreira'ya bu yorumları yapmanız da komikliğini hiç yitirmeyecek.

MrSHIELD

Yüce İmparator Roman Reigns ☝🏻
Konular
1,006
Roman Reigns
-
Bilmem farkında mısın, Mourinho'ya söylemen gereken şeyi Icardi'ye söylüyorsun, eski hakemler dahil herkes Davinson pozisyonunun penaltı olmadığını söylüyor, hala derbide ki pozisyonu normal bir pozisyonmuş gibi konuşmanıza da hala gülüyorum aynen abi Djiku orada sinek öldürüyor o sebeple elini vuracak gibi kaldırıyor, takımında Dzeko, Mhy gibi oyuncular varken Torreira'ya bu yorumları yapmanız da komikliğini hiç yitirmeyecek.
İlgili pozisyonun penaltı olmadığını düşünüyorum, başka bir konuda da bunu söylemiştim. Fakat sıkıntı şu: Siz aynısı Osayi'ye olunca penaltı demiştiniz, şimdi size olunca penaltı değil yav diyorsunuz. :D

Mou'nun bu el olayına atıfta bulunmasına gelirsek, dediğin gibi o pozisyona penaltı değil diyenler de var penaltı diyenler de. O da kendisince bir laf atmış. İcardi'de Fener'in başka bir el pozsiyonunu atmış. Buraya kadar karşılıklı ve tutarlı bir atışma var. Buraya kadar eyvallah fakat ilk yorumuma bakarsan İcardi'nin cevap vermesine değil, alakasız bir pozisyonu da eklemesine tepki gösterdim ki pozisyon penaltı menaltı değil. Djiku adamın kafasını yardı, İcardi beyin sarsıntısı geçiriyordu falan fistan gibi abarttığınız pozisyonun başka açıları çıkınca adamın elinin İcardi'nin kulağını sıyırdığını görüp hala ısrarınıza devam etmeniz anlamsız. Kafasına aldığı iddia edilen eylemi komedi şekilde satmış, inandırıcı değil işte. Bu işin pirleri bizzat kendi teknikdirektörünüz, adam bunlara çalışıyormuş futbolcuğunda. Yalansa yalan de? Ne var ders versin işte topçusuna. Buna niye kızıyorsunuz kardeşim? İyilik de yaramıyor.
Verdiğin MHY ve Dzeko örneği de komedi, en fazla 1-2 kez rollenmişlerdir. Onların 50 maçta yaptığı abartmaları Torreira tek maçta yapıyor. MHY zaten kadroda bile yok. Dzeko desen kaşı yarılıp gıkını çıkarmamış adam, o tarafı da var işin.