Kılıç Kardeşliği

Mr.Pacman

Back In Purple
Konular
407
Dirt Sheet Mah., Nitro Sok., Slamtown / ABD
Johnny Gargano
Johnny Mundo

Bu konuyu Yüce Kılıç Kralımız Drew McIntyre'ın arkasındaki Kılıç Kardeşlerimiz için açtım. Kılıç kardeşi olmak için kılıcımı kaldırıyorum demeniz yeterlidir. Kılıç Kardeşlerimiz'in vazifeleri basitçe şunlardır (buraya ekleme gelebilir).
1- Her fırsatta Yüce Kılıç Kralımız Drew McIntyre övmek.
2- Kılıç Kralımızın 2020'de kısmet olmayan halkı ile kemer zaferini yaşaması için dua etmek.
3- İkinci madde gerçekleştiğinde Yüce Kılıç Kralımız Drew McIntyre ile kutlamak.
4- Pepsi kutularını kılıçla kesmek.
5- Kılıç Kralımız Drew McIntyre'ın ismine kötü söz ettirmemek (özellikle Pepsi fanlarına karşı)

Arkadaşlar konuya bekleniyorsunuz @symphonies of sickness , @jesse pinkman , @Brave Dragon , @Lord Vader ,@Fenrir.

Kılıçlar:
@Mr.Pacman
@symphonies of sickness
@jesse pinkman
@Lord Vader
@Brave Dragon
@Fenrir
@Hell's Gate
@Memotion76

Son düzenleme:

symphonies of sickness

Time heals nothing…
Konular
14
Adam Copeland
Demek Pepsicileri yamultacak o kutsal birlik sonunda kuruldu.

Mr.Pacman hocam çağrını aldım daha elegant, daha elit bir güreştürkiye için ben de varım. @Lord Vader sen de var mısın kardeşim ?

Konular
38
Undertaker
Demek Pepsicileri yamultacak o kutsal birlik sonunda kuruldu.

Mr.Pacman hocam çağrını aldım daha elegant, daha elit bir güreştürkiye için ben de varım. @Lord Vader sen de var mısın kardeşim ?

Güreştürkiyenin gelmiş geçmiş en büyük oluşumu için buradayım. Sen de bizimle misin @jesse pinkman

5668fc594ba8e404cf0b630e8e4e5571.gif

Brave Dragon

Banned
Konular
40
Randy Orton
yeKSTw.gif

Çağrını aldım kardeşim, Kılıç Reis'imizin Pepsi'yi bu şekil dinlene dinlene döveceği günü sabırsızlıkla bekliyorum. Sen de bekliyor musun kardo? @Brave Dragon
Kanımın son damlasına kadar Pepsi fanlarına şu şekil tarifeler uygulayacağıma söz veriyorum. I'm in.