Kılıç Kardeşliği

The Pariah

We work, To earn the right to work
Konular
176
Tiffany Stratton
-
Kılıcımı kaldırmak için kılıca ihtiyacım yok. Konu umrumda değil, "kılıç" ibaresini görünce söylemek istedim.

Onur

Hall Of Famer
Konular
218
Web sitesi
flickr.com
Ben kayar tekme kardeşliğine katılırım anca.

Mr.Pacman

Back In Purple
Konular
407
Dirt Sheet Mah., Nitro Sok., Slamtown / ABD
Johnny Gargano
Johnny Mundo
Kılıcımı kaldırmak için kılıca ihtiyacım yok. Konu umrumda değil, "kılıç" ibaresini görünce söylemek istedim.
Başına gelen tüm Noctis 2 tuşlarını hak ettin şu anda (bu dediğimi yazdığım kişi hariç kimse anlamadı). Burayı terket ve tövbe edene kadar dönme.

@DarylDiXoN isimli arkadaş profesyonel güreşi magazin olarak izlemek isteyen biridir. Kendisi tarafsız olduğunu iddia edip ağır CM Punk cahilidir. CM Punk gibi veletliği bitmemiştir. Uygun yaşa ulaşana kadar buraya gelmesi yasaktır.
Ben kayar tekme kardeşliğine katılırım anca.
Yeterince yakın. 5 maddeye uyarsan gelebilirsin.

The Pariah

We work, To earn the right to work
Konular
176
Tiffany Stratton
-
Başına gelen tüm Noctis 2 tuşlarını hak ettin şu anda (bu dediğimi yazdığım kişi hariç kimse anlamadı). Burayı terket ve tövbe edene kadar dönme.

@DarylDiXoN isimli arkadaş profesyonel güreşi magazin olarak izlemek isteyen biridir. Kendisi tarafsız olduğunu iddia edip ağır CM Punk cahilidir. CM Punk gibi veletliği bitmemiştir. Uygun yaşa ulaşana kadar buraya gelmesi yasaktır.

Yeterince yakın. 5 maddeye uyarsan gelebilirsin.
Noctis'in 2 si noob move'u. Benim gibi profesyonelleri alamazsın o saçma green rank taktiği ile. Yani bu örnekte de kılıç kaldırmak için kılıca ihtiyacım yok.