Kindle Tartışma Konusu

Cigaretta

Eren Bülbül Kalbimizdesin
Konular
333
Scott Hall
Forumda kullanıcısı var mı bilmiyorum ama bu konuyu bir Kindle veri tabanı haline getirebilir, "kitap kokusu xd" diyenlere kezzap atabiliriz.

DoctorMK

Banned
Konular
3,740
Dalton Castle
Fakir olduğum için Calibro kullanıyorum. Kitap kokusu diyenlerin yüzde 80'i kitap okumuyordur. Koku meraklısı olan gitsin çiçek yetiştirsin.

Mental Mastermind

Yang Fleet
Konular
57
Teknolojinin günden güne iyice hayatımıza girdiği zamanlarda, kitap kokusu gibi laflarla basılı kitaplar adına romantik fikirlere sahip olmak, bana biraz da retrospektif bir bakış açısı gibi geliyor, yani aslında kitaplardan ziyade geçmişe duyulan bir özlem ve onu koruma arzusu gibi, tabii kimilerine göre de bir alışkanlıktır basılı kitaplardan okumak eserleri ama sanırım adaptasyon en iyisi. Kindle kullanmasam da, bilgisayardan ya da tabletten pdf olarak kitap okumuşluğum çok. İnsan alışınca çok da fark etmiyor zaten ama tableti alıp uzanarak okumanın verdiği bir rahatlık var tabii bilgisayara kıyasla.

Uncle Paulie

The Undertaker
Konular
231
Undertaker
Koku moku değil olm kimsenin derdi, eline alıp okumak daha zevkli. Nasıl bir kafa yaşıyorsunuz siz.

Bir şu saçma sapan yargılarınızı bırakın gözünü seveyim. Nasıl seviyorsa öyle okur insan.

Ki internet ortamında dolaşan PDF'ler çok da güvenilir değil, cümle yanlışları ile dolu.

Cigaretta

Konular
333
Scott Hall
Koku moku değil olm kimsenin derdi, eline alıp okumak daha zevkli. Nasıl bir kafa yaşıyorsunuz siz.

Bir şu saçma sapan yargılarınızı bırakın gözünü seveyim. Nasıl seviyorsa öyle okur insan.

Ki internet ortamında dolaşan PDF'ler çok da güvenilir değil, cümle yanlışları ile dolu.

1- Zevk kişisel bir şey, bunu teknoloji karşıtlığına döküp saçma romantizm kasmak kolpa.

2- Biz de onu diyoruz, kim nasıl istiyorsa öyle okusun. Yok kokusu başka, yok elime almayı seviyorum falan gerek yok.

3- Çoğu yayınevi de yazım yanlışı yapıyor?

Uncle Paulie

The Undertaker
Konular
231
Undertaker
1- Zevk kişisel bir şey, bunu teknoloji karşıtlığına döküp saçma romantizm kasmak kolpa.

2- Biz de onu diyoruz, kim nasıl istiyorsa öyle okusun. Yok kokusu başka, yok elime almayı seviyorum falan gerek yok.

3- Çoğu yayınevi de yazım yanlışı yapıyor?

Kimden bahsettiğini bilmiyom ancak ben aşırı pahalı kitapları telefondan PDF olarak da okuyabiliyorum. Bu biraz tercihten çok maddi durumum ile alakalı oluyor.

Ha, eğer "PDF olarak kitap okunmaz, okuyanların anasını avradını..." diyen varsa saçmalamıştır.

Cigaretta

Konular
333
Scott Hall
Kimden bahsettiğini bilmiyom ancak ben aşırı pahalı kitapları telefondan PDF olarak da okuyabiliyorum. Bu biraz tercihten çok maddi durumum ile alakalı oluyor.

Ha, eğer "PDF olarak kitap okunmaz, okuyanların anasını avradını..." diyen varsa saçmalamıştır.

Mevzu bu Alicim, yani kaçakçı muamelesi yapılıyor pdfçi tayfaya. 12 ciltlik 1200 liralık bir tarih serisini pdfi varken hiç kimse bana aldıramaz. Ha Kindle da bedava dağıtılmıyor ama 1 ayda kitaba verdiğim paraya eşit bir değeri vardı geçen sene aldığım zaman.

Chicago Made

Kötü kötü oldu her şey.
Konular
32
Chris Jericho
Kitap kokusu romantizm değil gerçektir bu arada. Burnunuz koku almıyorsa bir doktora görünün. Onu demekle de teknoloji karşıtı olmuyoruz. Neden basılı tercih ettiğimizin sebeplerinden biri sadece. Bu kadar da benim yaptığım iyi bir tek, karşısı kötü havalarına girmeyelim ya.

Uncle Paulie

The Undertaker
Konular
231
Undertaker
Mevzu bu Alicim, yani kaçakçı muamelesi yapılıyor pdfçi tayfaya. 12 ciltlik 1200 liralık bir tarih serisini pdfi varken hiç kimse bana aldıramaz. Ha Kindle da bedava dağıtılmıyor ama 1 ayda kitaba verdiğim paraya eşit bir değeri vardı geçen sene aldığım zaman.

Gayet güzel bir hamle yapmışın. Ben olsam ben de vermem. Benim orada demek istediğim, hani kim nasıl istiyorsa okusun gibisindendi. Yoksa kim nasıl istiyorsa okusun yani.