Kota Ibushi NJPW'den Kovuldu

The Unleashed

AAAAAAAAAAAAAAAA
Konular
1,007
Adam Cole
-
Son günlerde NJPW'i Kota Ibushi vs Kikuchi(Yöneticilerden bir tanesi) kavgası sarmıştı.

Özet geçmek gerekirse kavgalarının ana sebebi: Kota Ibushi G1'e dönüp kazanmak için Gedo ve üst yöneticiler tarafından booklanıyor. Sonrasında doktorlar tarafından sağlık testlerinde şüphe duyuluyor ve alt yöneticilerden birisi olan Kikuchi güreşmesine izin vermiyor. Kikuchi ile Ibushi arasındaki sorunlar 2018'den başlıyormuş aslında. Ikili birbirini sevmiyormuş. Sonrasında Ibushi Japonya'da yerel bir güreş şirketinde NJPW'e bildirmeden maça çıkıyor ve Kikuchi onu haber vermediği için kovulmakla tehdit ediyor. Ibushi kov ulan beni minvalinde whatsapptan yazıyor. Kikuchi ani bir sinirle kovmak gibi büyük bir eylemden bahsettiği için özür dilese de Ibushi bunu Twitter'a ekran görüntüleri ile taşıyor ve olayları büyüyor. En başta üst yöneticiler Ibushi'ye hak verse de sonrasında ne olduğu bilinmeyen olaylar yaşıyoruz(Ibushi diyor ki anlattıkları yaşananların 1/1000'i bile değilmiş.) ve bugün kovulduğunu açıklıyor.

Kota Ibushi Twitter üzerinden kovulduğunu açıkladı.

Son düzenleme:

Mark Henry Seveni

Hall of Pain
Konular
2,665
Mark Henry
-
Ben haberleri takip edebildiğim kadarıyla Kota'yı haklı gördüm ve dediklerinin doğruluğuna şahsen inanıyor gibiyim. Söylediği taciz iddialarından sonra şirkette kalması imkansızlaşmıştı. Japonya'dan ayrılmaya niyetliyse bence WWE ile anlaşması güzel olur, zaten Cruiserweight Classic'te güreşmişti.

The Unleashed

AAAAAAAAAAAAAAAA
Konular
1,007
Adam Cole
-
Konuyu editleyip neden kovulduğunu anlattım. Ilk başta anlatmayı unutmuşum, sorry boys.

Not Your Dope

Kayıtlı Üye
Konular
179
Will Ospreay
-
Japonya'da bir CM Punk vakası yaşanmış :D. Kota'yı severim umarım IW adlı mekandan uzak durup DDT ya da NOAH'a falan gider.

Konular
5
Jon Moxley
Hazır Roderick Strong da WWE'den ayrılmaya çalışırken Undisputed Elite vs Golden Elite görsek güzel olmaz mı?

Khrimur

ACKNOWLEDGE ME
Konular
185
Ryback
Ryback
AEW'ye gelmesi yoooooook mu?