Mikrofon Yeteneği: Ring İçi: Karizma: Giriş Müziği: Bitirici Hareketi:
Reckless Behaviour Live Like Legends Katılım 3 May 2012 Konular 3,506 Mesajlar 57,478 Tepkime puanı 4,545 Puanları 1,975 Konum İzmir Web sitesi x.com Rhea Ripley - 2 Eyl 2024 #1 Mikrofon Yeteneği: Ring İçi: Karizma: Giriş Müziği: Bitirici Hareketi:
The Breakheart 𝓑𝓻𝓮𝓪𝓴 𝓲𝓷 𝓕𝓲𝓻𝓮 Katılım 8 Ağu 2024 Konular 62 Mesajlar 669 Tepkime puanı 201 Puanları 125 Shawn Michaels - 2 Eyl 2024 #2 Mikrofon Yeteneği: Shawn Ring İçi: Kurt Karizma: Shawn Giriş Müziği: Shawn Bitirici Hareketi: Shawn
Alexander The Ultimate Viper Opportunist Katılım 21 Şub 2023 Konular 56 Mesajlar 8,040 Tepkime puanı 3,976 Puanları 395 Yaş 23 Konum Küçükçekmece/İstanbul Adam Copeland Edge 3 Eyl 2024 #3 Mikrofon Yeteneği: Shawn Ring İçi: Angle Karizma: Shawn Giriş Müziği: Angle Bitirici Hareketi: Shawn.
Mikrofon Yeteneği: Shawn Ring İçi: Angle Karizma: Shawn Giriş Müziği: Angle Bitirici Hareketi: Shawn.
The Breakheart 𝓑𝓻𝓮𝓪𝓴 𝓲𝓷 𝓕𝓲𝓻𝓮 Katılım 8 Ağu 2024 Konular 62 Mesajlar 669 Tepkime puanı 201 Puanları 125 Shawn Michaels - 3 Eyl 2024 #4 Alexander' Alıntı: Mikrofon Yeteneği: Shawn Ring İçi: Angle Karizma: Shawn Giriş Müziği: Angle Bitirici Hareketi: Shawn. Genişletmek için tıkla ... Hocam Sexy Boy gibisi yok be.
Alexander' Alıntı: Mikrofon Yeteneği: Shawn Ring İçi: Angle Karizma: Shawn Giriş Müziği: Angle Bitirici Hareketi: Shawn. Genişletmek için tıkla ... Hocam Sexy Boy gibisi yok be.
Alexander The Ultimate Viper Opportunist Katılım 21 Şub 2023 Konular 56 Mesajlar 8,040 Tepkime puanı 3,976 Puanları 395 Yaş 23 Konum Küçükçekmece/İstanbul Adam Copeland Edge 3 Eyl 2024 #5 The Breakheart' Alıntı: Hocam Sexy Boy gibisi yok be. Genişletmek için tıkla ... Şarkı olarak o da You Suck Chantleri sayesinde Angle'in girişi daha havalı oluyor diye onu yazdım.
The Breakheart' Alıntı: Hocam Sexy Boy gibisi yok be. Genişletmek için tıkla ... Şarkı olarak o da You Suck Chantleri sayesinde Angle'in girişi daha havalı oluyor diye onu yazdım.
The Breakheart 𝓑𝓻𝓮𝓪𝓴 𝓲𝓷 𝓕𝓲𝓻𝓮 Katılım 8 Ağu 2024 Konular 62 Mesajlar 669 Tepkime puanı 201 Puanları 125 Shawn Michaels - 3 Eyl 2024 #6 Alexander' Alıntı: Şarkı olarak o da You Suck Chantleri sayesinde Angle'in girişi daha havalı oluyor diye onu yazdım. Genişletmek için tıkla ... O müziğe bir bakacağım. İlk defa duyuyorum.
Alexander' Alıntı: Şarkı olarak o da You Suck Chantleri sayesinde Angle'in girişi daha havalı oluyor diye onu yazdım. Genişletmek için tıkla ... O müziğe bir bakacağım. İlk defa duyuyorum.