Müslüman değilim. Agnostiğim. Ayrıca Justin Bieber'da dinlerim.
Depeche Mode ᴍᴀᴍɪ̇! Katılım 9 Mar 2013 Konular 87 Mesajlar 4,020 Tepkime puanı 1,124 Puanları 1,475 Yaş 28 Konum Mystic Falls - - 25 Haz 2023 #21 Müslüman değilim. Agnostiğim. Ayrıca Justin Bieber'da dinlerim.
Cyber Kayıtlı Üye Katılım 15 Ocak 2017 Konular 124 Mesajlar 4,969 Tepkime puanı 558 Puanları 710 Brock Lesnar 25 Haz 2023 #22 Depeche Mode' Alıntı: Ayrıca Justin Bieber'da dinlerim. Genişletmek için tıkla ... Bu biraz ağır oldu birader yolda yürürken kendine dikkat et.
Depeche Mode' Alıntı: Ayrıca Justin Bieber'da dinlerim. Genişletmek için tıkla ... Bu biraz ağır oldu birader yolda yürürken kendine dikkat et.
Styles Clash This Is The Way Katılım 3 Tem 2013 Konular 3,112 Mesajlar 63,637 Tepkime puanı 4,954 Puanları 1,795 Yaş 28 Konum İzmir Carlito 25 Haz 2023 #23 Iron Cannonball' Alıntı: Pekala madem konuyu açtık o zaman biz de birkaç kelam edelim. Öncelikle sportif olarak söylersek Belçika milli takımının 2010 senesindeki kadrosu şu anki kadrosundan daha iyiydi ve Dünya kupası almayı daha çok hak ediyordu. Sonrasında ise Türkiye bir spor ülkesidir ama bir futbol ülkesi değildir. Ananı bacını karını kızını sever gibi futbol izlemeyi sevmek ile futbol ülkesi olmaz. Gündelik hayat bazında ise insanların tamamı Dış görünüşe iç görünüşten daha fazla önem verir ama gel gelelim "ya bak sen dış görünüşe önem verirsin ama insanın içiyle dışı bir olmaz." Diye çevresinden nutuk yememek için ben İç görünüşe önem veririm lafına sığınır. Genişletmek için tıkla ... Hiçbirisi linçlik düşünceler değil. Believe Dean' Alıntı: Ben linçlenmekten korkmam. Genişletmek için tıkla ... Avatar ve mesaj uyumu.
Iron Cannonball' Alıntı: Pekala madem konuyu açtık o zaman biz de birkaç kelam edelim. Öncelikle sportif olarak söylersek Belçika milli takımının 2010 senesindeki kadrosu şu anki kadrosundan daha iyiydi ve Dünya kupası almayı daha çok hak ediyordu. Sonrasında ise Türkiye bir spor ülkesidir ama bir futbol ülkesi değildir. Ananı bacını karını kızını sever gibi futbol izlemeyi sevmek ile futbol ülkesi olmaz. Gündelik hayat bazında ise insanların tamamı Dış görünüşe iç görünüşten daha fazla önem verir ama gel gelelim "ya bak sen dış görünüşe önem verirsin ama insanın içiyle dışı bir olmaz." Diye çevresinden nutuk yememek için ben İç görünüşe önem veririm lafına sığınır. Genişletmek için tıkla ... Hiçbirisi linçlik düşünceler değil. Believe Dean' Alıntı: Ben linçlenmekten korkmam. Genişletmek için tıkla ... Avatar ve mesaj uyumu.
OyakaBooyaka619 Sexy Boy Katılım 30 Mar 2023 Konular 41 Mesajlar 2,204 Tepkime puanı 1,121 Puanları 285 Rey Mysterio Shawn Michaels 25 Haz 2023 #24 Sıkı bir metal/rock/blues dinleyicisi olmama rağmen arada sırada Olivia Rodrigo ya da geçmiş Türkçe pop şarkıları dinliyorum çok hoşuma gidiyor. RPG denen muhabbeti inanılmaz saçma buluyorum.
Sıkı bir metal/rock/blues dinleyicisi olmama rağmen arada sırada Olivia Rodrigo ya da geçmiş Türkçe pop şarkıları dinliyorum çok hoşuma gidiyor. RPG denen muhabbeti inanılmaz saçma buluyorum.
Vincent Jr Biz Bu Ligi Bitirtmeyiz Katılım 20 Tem 2016 Konular 521 Mesajlar 24,499 Tepkime puanı 14,110 Puanları 1,285 Yaş 28 Konum Bursa Seth Rollins - 25 Haz 2023 #25 Wowbagg3r' Alıntı: Cinsel münasebet eyleminin bir tık abartı olduğu kanaatindeyim. Genişletmek için tıkla ...
Wowbagg3r' Alıntı: Cinsel münasebet eyleminin bir tık abartı olduğu kanaatindeyim. Genişletmek için tıkla ...
Iron Cannonball Prodigy of the World Katılım 26 Kas 2013 Konular 3,957 Mesajlar 43,932 Tepkime puanı 9,414 Puanları 1,835 Yaş 26 Konum Цариград-Турция Tommaso Ciampa - 25 Haz 2023 #26 Iron Cannonball' Alıntı: Pekala madem konuyu açtık o zaman biz de birkaç kelam edelim. Öncelikle sportif olarak söylersek Belçika milli takımının 2010 senesindeki kadrosu şu anki kadrosundan daha iyiydi ve Dünya kupası almayı daha çok hak ediyordu. Sonrasında ise Türkiye bir spor ülkesidir ama bir futbol ülkesi değildir. Ananı bacını karını kızını sever gibi futbol izlemeyi sevmek ile futbol ülkesi olmaz. Gündelik hayat bazında ise insanların tamamı Dış görünüşe iç görünüşten daha fazla önem verir ama gel gelelim "ya bak sen dış görünüşe önem verirsin ama insanın içiyle dışı bir olmaz." Diye çevresinden nutuk yememek için ben İç görünüşe önem veririm lafına sığınır. Genişletmek için tıkla ... Ayrıca bu 50 yaş ve üzeri amcaların Z kuşağına laf etmesi de bana hiç samimi gelmiyor. Kendi halinde video çekip dans eden gençler için demedikleri şey yok ki kendileri o gençlerin yaşlarındayken sırf karşıdaki insanın siyasi görüşü farklı diye onu öldürüp evine molotof kokteyli atmaktan kendisini geri bırakmıyordu büyük ihtimalle. Ayrıca bu vesile ile de milletin birbirini sen solcusun sen sağcısın sen komünistsin sen faşistsin diyerek birbirini öldürür birbirine saldırdığı dönemde solunuza ayrı başlarım sağınıza ayrı başlarım diyen Kenan Evren Paşa'dan da razıyım.
Iron Cannonball' Alıntı: Pekala madem konuyu açtık o zaman biz de birkaç kelam edelim. Öncelikle sportif olarak söylersek Belçika milli takımının 2010 senesindeki kadrosu şu anki kadrosundan daha iyiydi ve Dünya kupası almayı daha çok hak ediyordu. Sonrasında ise Türkiye bir spor ülkesidir ama bir futbol ülkesi değildir. Ananı bacını karını kızını sever gibi futbol izlemeyi sevmek ile futbol ülkesi olmaz. Gündelik hayat bazında ise insanların tamamı Dış görünüşe iç görünüşten daha fazla önem verir ama gel gelelim "ya bak sen dış görünüşe önem verirsin ama insanın içiyle dışı bir olmaz." Diye çevresinden nutuk yememek için ben İç görünüşe önem veririm lafına sığınır. Genişletmek için tıkla ... Ayrıca bu 50 yaş ve üzeri amcaların Z kuşağına laf etmesi de bana hiç samimi gelmiyor. Kendi halinde video çekip dans eden gençler için demedikleri şey yok ki kendileri o gençlerin yaşlarındayken sırf karşıdaki insanın siyasi görüşü farklı diye onu öldürüp evine molotof kokteyli atmaktan kendisini geri bırakmıyordu büyük ihtimalle. Ayrıca bu vesile ile de milletin birbirini sen solcusun sen sağcısın sen komünistsin sen faşistsin diyerek birbirini öldürür birbirine saldırdığı dönemde solunuza ayrı başlarım sağınıza ayrı başlarım diyen Kenan Evren Paşa'dan da razıyım.
BesirBryan Mordecai Katılım 3 Nis 2022 Konular 204 Mesajlar 3,917 Tepkime puanı 1,294 Puanları 390 Konum Türkiye Bryan Danielson - 25 Haz 2023 #27 Linç yemekten korkmam.
Alexander The End Of The Way Katılım 21 Şub 2023 Konular 61 Mesajlar 8,952 Tepkime puanı 6,331 Puanları 465 Yaş 24 Konum Küçükçekmece/İstanbul Adam Copeland Edge 25 Haz 2023 #28 Blackpink dinlemeyi seviyorum.
World Class Maniac Kayıtlı Üye Katılım 2 Eyl 2014 Konular 2,525 Mesajlar 18,315 Tepkime puanı 625 Puanları 1,465 Mick Foley 25 Haz 2023 #29 Cyber' Alıntı: Dinler yok edilmeli. Genişletmek için tıkla ...
Bero Banned B B Katılım 3 May 2020 Konular 1,917 Mesajlar 17,731 Tepkime puanı 6,164 Puanları 780 Konum Konya, Brezilya Bray Wyatt Montez Ford 25 Haz 2023 #30 @Kero tam bir