Linç Edilirim Korkusuyla Söyleyemediğiniz Şeyler

Depeche Mode

ᴍᴀᴍɪ̇!
Konular
87
-
-
Müslüman değilim. Agnostiğim. Ayrıca Justin Bieber'da dinlerim.

Styles Clash

This Is The Way
Konular
3,112
Carlito
Pekala madem konuyu açtık o zaman biz de birkaç kelam edelim.

Öncelikle sportif olarak söylersek Belçika milli takımının 2010 senesindeki kadrosu şu anki kadrosundan daha iyiydi ve Dünya kupası almayı daha çok hak ediyordu. Sonrasında ise Türkiye bir spor ülkesidir ama bir futbol ülkesi değildir. Ananı bacını karını kızını sever gibi futbol izlemeyi sevmek ile futbol ülkesi olmaz.

Gündelik hayat bazında ise insanların tamamı Dış görünüşe iç görünüşten daha fazla önem verir ama gel gelelim "ya bak sen dış görünüşe önem verirsin ama insanın içiyle dışı bir olmaz." Diye çevresinden nutuk yememek için ben İç görünüşe önem veririm lafına sığınır.

Hiçbirisi linçlik düşünceler değil.

Ben linçlenmekten korkmam.

OyakaBooyaka619

Sexy Boy
Konular
41
Rey Mysterio
Shawn Michaels
Sıkı bir metal/rock/blues dinleyicisi olmama rağmen arada sırada Olivia Rodrigo ya da geçmiş Türkçe pop şarkıları dinliyorum çok hoşuma gidiyor.
RPG denen muhabbeti inanılmaz saçma buluyorum.

Iron Cannonball

Prodigy of the World
Konular
3,957
Tommaso Ciampa
-
Pekala madem konuyu açtık o zaman biz de birkaç kelam edelim.

Öncelikle sportif olarak söylersek Belçika milli takımının 2010 senesindeki kadrosu şu anki kadrosundan daha iyiydi ve Dünya kupası almayı daha çok hak ediyordu. Sonrasında ise Türkiye bir spor ülkesidir ama bir futbol ülkesi değildir. Ananı bacını karını kızını sever gibi futbol izlemeyi sevmek ile futbol ülkesi olmaz.

Gündelik hayat bazında ise insanların tamamı Dış görünüşe iç görünüşten daha fazla önem verir ama gel gelelim "ya bak sen dış görünüşe önem verirsin ama insanın içiyle dışı bir olmaz." Diye çevresinden nutuk yememek için ben İç görünüşe önem veririm lafına sığınır.

Ayrıca bu 50 yaş ve üzeri amcaların Z kuşağına laf etmesi de bana hiç samimi gelmiyor. Kendi halinde video çekip dans eden gençler için demedikleri şey yok ki kendileri o gençlerin yaşlarındayken sırf karşıdaki insanın siyasi görüşü farklı diye onu öldürüp evine molotof kokteyli atmaktan kendisini geri bırakmıyordu büyük ihtimalle.

Ayrıca bu vesile ile de milletin birbirini sen solcusun sen sağcısın sen komünistsin sen faşistsin diyerek birbirini öldürür birbirine saldırdığı dönemde solunuza ayrı başlarım sağınıza ayrı başlarım diyen Kenan Evren Paşa'dan da razıyım.