Senin sayende bende güreş bilgimi geliştirmiş oldum. Eline sağlık.
KDK0WIWL Katılım 10 Haz 2020 Konular 37 Mesajlar 5,220 Tepkime puanı 785 Puanları 330 Yaş 19 Seth Rollins PAC 24 May 2023 #21 Senin sayende bende güreş bilgimi geliştirmiş oldum. Eline sağlık.
Flip Flop 'N Fly zulme karşı mukavemet Katılım 17 Eyl 2017 Konular 109 Mesajlar 4,774 Tepkime puanı 2,595 Puanları 605 Dusty Rhodes Jim Cornette 24 May 2023 #22 Şayet hala okumayan varsa diye konuyu hortlatıyorum. Bir sonraki yazıyı da haftaya bugün paylaşacağımı da buradan ifade etmiş olayım. Güreş tarihine yapılan revizyonizmi Türk kitlesinde hep beraber bitireceğiz.
Şayet hala okumayan varsa diye konuyu hortlatıyorum. Bir sonraki yazıyı da haftaya bugün paylaşacağımı da buradan ifade etmiş olayım. Güreş tarihine yapılan revizyonizmi Türk kitlesinde hep beraber bitireceğiz.
Rise Above Hate Zulme Karşı Mukavemet Katılım 21 Mar 2012 Konular 815 Mesajlar 26,027 Tepkime puanı 819 Puanları 1,580 Kris Statlander - 24 May 2023 #23 Bu bölüm benim 3 senelik yokluğumda bayağı kimsesiz kalmıştı. O yüzden buraya içerik üreten insanlar görünce mutlu oluyorum. Seçilen konu ve üretilen içerik muazzör tek kelimeyle. Devamını bekliyorum cemiyetdaş.
Bu bölüm benim 3 senelik yokluğumda bayağı kimsesiz kalmıştı. O yüzden buraya içerik üreten insanlar görünce mutlu oluyorum. Seçilen konu ve üretilen içerik muazzör tek kelimeyle. Devamını bekliyorum cemiyetdaş.
Flip Flop 'N Fly zulme karşı mukavemet Katılım 17 Eyl 2017 Konular 109 Mesajlar 4,774 Tepkime puanı 2,595 Puanları 605 Dusty Rhodes Jim Cornette 24 May 2023 #24 Rise Above Hate' Alıntı: Bu bölüm benim 3 senelik yokluğumda bayağı kimsesiz kalmıştı. O yüzden buraya içerik üreten insanlar görünce mutlu oluyorum. Seçilen konu ve üretilen içerik muazzör tek kelimeyle. Devamını bekliyorum cemiyetdaş. Genişletmek için tıkla ... Kardaşım, öncelikle var olasın! Şu anda elimde hazır bir makale çevirisi daha mevcut. Onu da saldıktan sonra 2 özgün köşe yazısı ve bir “The Death of Territorries” bilgiseli gelecek. @Burn In My Light ve @Not Your Dope da sağ olsunlar bu yazılarda bana destek oluyorlar. Haziran ayı bittiğinde Vince Jr. karşıtlığındaki sağlam argümanlarımıza forumdaşlarımız tek tık uzakta olacak. Zira bu işlere girişmediğim süreçte her seferinde, baştan kısa kısa açıklamalar yapma mecburiyetinde kalıyordum. Şart olmuştu.
Rise Above Hate' Alıntı: Bu bölüm benim 3 senelik yokluğumda bayağı kimsesiz kalmıştı. O yüzden buraya içerik üreten insanlar görünce mutlu oluyorum. Seçilen konu ve üretilen içerik muazzör tek kelimeyle. Devamını bekliyorum cemiyetdaş. Genişletmek için tıkla ... Kardaşım, öncelikle var olasın! Şu anda elimde hazır bir makale çevirisi daha mevcut. Onu da saldıktan sonra 2 özgün köşe yazısı ve bir “The Death of Territorries” bilgiseli gelecek. @Burn In My Light ve @Not Your Dope da sağ olsunlar bu yazılarda bana destek oluyorlar. Haziran ayı bittiğinde Vince Jr. karşıtlığındaki sağlam argümanlarımıza forumdaşlarımız tek tık uzakta olacak. Zira bu işlere girişmediğim süreçte her seferinde, baştan kısa kısa açıklamalar yapma mecburiyetinde kalıyordum. Şart olmuştu.