MAKALE | Güreşin Kökenleri: Profesyonel Güreş Nasıl Başladı?

Konular
37
Seth Rollins
PAC
Senin sayende bende güreş bilgimi geliştirmiş oldum. Eline sağlık.

Flip Flop 'N Fly

zulme karşı mukavemet
Konular
109
Dusty Rhodes
Jim Cornette
Şayet hala okumayan varsa diye konuyu hortlatıyorum. Bir sonraki yazıyı da haftaya bugün paylaşacağımı da buradan ifade etmiş olayım. Güreş tarihine yapılan revizyonizmi Türk kitlesinde hep beraber bitireceğiz.

Rise Above Hate

Zulme Karşı Mukavemet
Konular
815
Kris Statlander
-
Bu bölüm benim 3 senelik yokluğumda bayağı kimsesiz kalmıştı. O yüzden buraya içerik üreten insanlar görünce mutlu oluyorum. Seçilen konu ve üretilen içerik muazzör tek kelimeyle. Devamını bekliyorum cemiyetdaş.

Flip Flop 'N Fly

zulme karşı mukavemet
Konular
109
Dusty Rhodes
Jim Cornette
Bu bölüm benim 3 senelik yokluğumda bayağı kimsesiz kalmıştı. O yüzden buraya içerik üreten insanlar görünce mutlu oluyorum. Seçilen konu ve üretilen içerik muazzör tek kelimeyle. Devamını bekliyorum cemiyetdaş.
Kardaşım, öncelikle var olasın! Şu anda elimde hazır bir makale çevirisi daha mevcut. Onu da saldıktan sonra 2 özgün köşe yazısı ve bir “The Death of Territorries” bilgiseli gelecek. @Burn In My Light ve @Not Your Dope da sağ olsunlar bu yazılarda bana destek oluyorlar. Haziran ayı bittiğinde Vince Jr. karşıtlığındaki sağlam argümanlarımıza forumdaşlarımız tek tık uzakta olacak. Zira bu işlere girişmediğim süreçte her seferinde, baştan kısa kısa açıklamalar yapma mecburiyetinde kalıyordum. Şart olmuştu.