Matt Cardano Nereye Gidiyor

Bayley

Best In The World
Top Poster Of Month
Konular
1,129
Bayley
EeIoW1gXkAsbh-z-678x381.jpg

Matt Cardano: “Bu yıl gerçekten çılgın geçti; işte 20. yılımı kutluyorum, ilk maçımın üzerinden 20 yıl geçti, WWE'den kovulalı dört yıl oldu. Şimdi sakatlıktan yeni dönüyorum. Doktorlar altı ila sekiz ay demişti, ben dört ayda yaptım. Zaman benim yanımda değil. Gençleşmiyorum ama şu anda kariyerimin zirvesine henüz ulaşmadığımı hissediyorum. En iyi yıllarımın önümde olduğunu düşünüyorum. Bağımsız sahnede her şeyi yaptım. Şampiyonluklar kazandım, dergilerin kapağında yer aldım, dünyanın her yerinde dövüştüm ve bu eğlenceliydi; bunu yapmam gerekiyordu, hem bir performansçı olarak hem de bir adam olarak kendimi bulmam gerekiyordu. Bunu yaptım, her şeyi yaptım. Şimdi geri dönme zamanı. Nereye gideyim? WWE'ye mi döneyim? AEW'ye mi geçeyim? Daha önce, bu yılın başında Adam Copeland ile AEW Collision'da ringe çıkmak gibi bir tadı almak, gerçekten dolu bir arenada olmak—Los Angeles'taki Ukrayna Kültür Merkezi ya da Atlantic City'deki The Showboat Hotel gibi değil, gerçek bir arena—ve kalabalığın, sadece girişimle tepki vermesi, bana ‘Tamam, yaptığım her şey işe yarıyor’

Kaynak