Mbappe Başlığı

Chuck Bartowski

Y O R G U N
Konular
224
Finn Bálor
-
Ben de bunu düşündüm de 2-0'dan 2-2'ye dönüşün mimarlarından biri Kolo Muani, seri penaltılarda attığı penaltı da bence Mbappe'den de iyiydi.
Kesinlikle çok klas topçu ama işte..Belki de tecrübe eksikliğinden atamadı. Ama enfes topçu.

MrSHIELD

Yüce İmparator Roman Reigns ☝🏻
Konular
1,285
Roman Reigns
-
Neredeyse tek başına oynadı. 1-2 kişi ayak uyduramadı şu adama. Rezil herifler. Zaten maçın akıbeti Di Maria'ya verilen boş beleş penaltıyla belliydi, buna karşı gelen bir Mbappe oldu. Onun dışında Fransa'da kimse tiyatronun senaryosuna müdahale edecek bir şey yapmadı. Çok yazık oldu Mbappe'ye.

AJKOY2J

Acknowledge Him
Konular
201
AJ Styles
-
Şu yaşında 20 yıllık kariyeri titretti. Çok büyük topçu.

The Small Dog

Galatasaray SK
Konular
583
Becky Lynch
-
Bölüm sonu canavarıydı. Zaten 1 dünya kupası vardı. Tamam kendi jenerasyonunun en iyisi olacak kabul ama daha CL almamış bir adamla Ronaldo veya Messi kıyaslanamaz.
Mesele dünya kupasıyla çöp poşeti Mesutunda dünya kupası var. Prime zamanında yaptı bitti gitti.
Arda bile CL alacaktı Atletico 3 dakika daha dayanmadı.
Mbappe bir gün CL alırsa o zaman tarihin en iyileri ile rekabet ettirirsiniz.

Birazvodka

Kayıtlı Üye
Konular
316
John Cena
-
Messi-Ronaldo emekli olduğunda hala onların seviyesinde topçuların çıkabileceğinin kanıtı olduğu için sıradaki GOAT olacaktır kendisi.

The Aerialist

batılı değerler
Konular
909
-
-
Biraz Mbappe hakkında konuşayım. Bilen bilir ben Haaland-Mbappe tartışmasında Haalandcıyımdır. Fakat Mbappe'nin daha komple bir oyuncu olduğu gerçeğini kabul ederim. Haalandcı olma sebebim onun daha büyük oyuncu olduğunu düşünmemden kaynaklı. Ama eğer Mbappe PSG'den kurtulur EPL veya Real yaparsa orada yapacaklarına bağlı olarak büyüklük tartışması şekillenir. Mbappe bir Messi olamasa da Ronaldo'dan daha yetenekli oyuncu bence. Bu yeteneğini kullanmayı bilirse kariyeri bittiğinde çok farklı bir yeri olur futbol dünyasında. Fakat şu an için Haaland benim için daha önde.

Styles Clash

This Is The Way
Konular
3,112
Carlito
Biraz Mbappe hakkında konuşayım. Bilen bilir ben Haaland-Mbappe tartışmasında Haalandcıyımdır. Fakat Mbappe'nin daha komple bir oyuncu olduğu gerçeğini kabul ederim. Haalandcı olma sebebim onun daha büyük oyuncu olduğunu düşünmemden kaynaklı. Ama eğer Mbappe PSG'den kurtulur EPL veya Real yaparsa orada yapacaklarına bağlı olarak büyüklük tartışması şekillenir. Mbappe bir Messi olamasa da Ronaldo'dan daha yetenekli oyuncu bence. Bu yeteneğini kullanmayı bilirse kariyeri bittiğinde çok farklı bir yeri olur futbol dünyasında. Fakat şu an için Haaland benim için daha önde.

Prime Ronaldo dönemini izlememişsin sanırım babayiğit.