Mbappe Başlığı

The Aerialist

batılı değerler
Konular
909
-
-
Ronaldo aga tamam Messi bence de en iyisi ama adamı Mbappe ile kıyaslamayalım.
Ben Ronaldo'nun müthiş bir futbolcu olduğunu düşünüyorum bu arada. Tarihin en çok gol atan futbolcusundan bahsediyoruz. Ama Mbappe'nin potansiyeli bence Ronaldo seviyesinin üstünde.

The Small Dog

Galatasaray SK
Konular
583
Becky Lynch
-
Yaşımdan dolayı çok yetişemedim ama biliyorum. Mbappe daha yetenekli.

2004 Avrupa Şampiyonası. Deli fişek bir oğlan. Kamera bile takip edemiyor.
2006 Dünya Kupası. Bırak kamera takibini sahadakiler bile göremiyor.
Sonra kanat oynadığı sezon Plde 42 gol. Manu gibi loser bir takımda CL alması ki hala fişek kanat dönemi.

Mbappe yukarıda saydığım şeylerin sadece Dünya kupası bölümünde var. Gitsin Plde sol kanat oynayıp 1 sezonda 42 gol atsın.
La ligada Messinin 50 gol attığı yerde aynı sezonda 46 gol atsın rekabet etsin de göreyim.

The Aerialist

batılı değerler
Konular
909
-
-
2004 Avrupa Şampiyonası. Deli fişek bir oğlan. Kamera bile takip edemiyor.
2006 Dünya Kupası. Bırak kamera takibini sahadakiler bile göremiyor.
Sonra kanat oynadığı sezon Plde 42 gol. Manu gibi loser bir takımda CL alması ki hala fişek kanat dönemi.

Mbappe yukarıda saydığım şeylerin sadece Dünya kupası bölümünde var. Gitsin Plde sol kanat oynayıp 1 sezonda 42 gol atsın.
La ligada Messinin 50 gol attığı yerde aynı sezonda 46 gol atsın rekabet etsin de göreyim.
Hocam bunları biliyorum. Yetenekten bahsettim ben. Bireysel gözlem.

The Small Dog

Galatasaray SK
Konular
583
Becky Lynch
-
Hocam bunları biliyorum. Yetenekten bahsettim ben. Bireysel gözlem.
Evet hız var inanılmaz bir fizik kuvveti var ama inan bana bunlar Prime Ronaldoda da vardı. 40 metreden şutla golleri var hatta 40 metreden frikik golü var.
Eyvallah Mbappe çok üst düzey yetenekli ama bence hala Prime Ronaldo seviyesinde değil. Düşüncene saygı duyuyorum bu arada.

Konular
37
Mbappe’nin dediğiniz kadar iyi bir turnuva geçirdiği yok. Ronaldo’dan daha iyi olabilir gelecekte belki ama çok zor. Prime Messi ile çekişmedi. Zor nefes alarak maçı bitiren Messi ile çekişti.

Milli takım kariyeri inanılmaz, çünkü Afrika karmasıyla çıkıyorlar. Ronaldo’nun kadrosu hiçbir zaman çok çok iyi olmadı bu turnuva hariç. Bu turnuva bana sorarsanız Brezilya sonrası en güçlü Portekizdi. Bu sefer de Ronaldo’nun yaşı ve karakteri sorun çıkardı.

Mbappe ise hep en iyi kadrolarla çıkıyor. Milli takımda bu böyle. Büyük bir sakatlık yaşamadı, yaşarsa ne olacağını bilemeyiz. Sakatlıktan dönmek de zor iş. Özellikle en büyük özelliği hızıyken.

Durdurulması imkansız gibi görülebilir ama çeyrek finalde yaşlı Walker sahada kendisini yok etti. Yarı finalde Hakimi yok etti. Üstelik Mbappe odaklı savunma yapmadı. Hücum dönüşlerinde. Finalde ise ilk penaltıyı kendisi almadı. 70 dakika Molina ile De Paul topa dokundurtmadılar ama fiziksel kapasiteleri gereği güçleri yetmedi. Özellikle De Paul’un ciğeri solmuş olabilir. Arjantin koşmaktan bitince etkili oldu. Genç Messi’nin sadece bek oyuncuları tarafından bu kadar domine edildiğini görmedim hiç. Hızlı ve kaliteli bir bekiniz varsa yüksek ihtimalle sahada yok oluyor.

Ronaldo ile kıyaslanması için yolu çok daha uzun.