Meltzer'den Rumble Tahminleri

Mark Henry Seveni

Hall of Pain
Konular
2,665
Mark Henry
-
Dave Meltzer Royal Rumble ile ilgili aldığı duyumlar ve düşüncelerinden yola çıkarak birtakım tahminlerde bulundu. Kadınlar için: "Belair favori, onu Bayley takip ediyor (maçta sürpriz olması imkansız değil ama ameliyattan sonraki zaman çerçevesinden dolayı dönüşü zor), Rhea Ripley, Banks (sakatlığından dolayı yüksek ihtimal katılamayacak) ve Alexa Bliss. Flair'in rakibi söz konusu olduğunda, Flair'i dışarı atan kişinin onun Mania rakibi olmasını sağlayabilirler'' dedi Meltzer.

wwe-royal-rumble-2018.jpg

Meltzer, bu yıl Rumble'ı kazanabilecek üç favorinin Big E, Brock Lesnar ve Drew McIntyre olduğunu söyledi. Lesnar, WWE Kemeri'ni Bobby Lashley'e karşı savunacağı için Rumble maçı için duyurulmadı. Big E'nin Rumble'ı kazanmanın favorisi olduğunu, ardından Brock Lesnar ve Drew McIntyre'ın takip ettiğini söyledi. McIntyre'ın WrestleMania'dan önce dönmesi bekleniyor, ancak Royal Rumble dönüşü boyun yaralanması nedeniyle hala havada.

Kaynak

The Drifter

Kadın Divizyonu Düşmanı
Konular
7
Elias
Bu dayının haberlerine pek güvenmem. Güvenmek de istemiyorum zaten. Belair ne anasını satayım.

Vankoff

Kayıtlı Üye
Konular
3
Tommaso Ciampa
Yoldan wwe ile ilgisi olmayan birini çevirsen o da bu isimleri söyler zaten.

Khrimur

ACKNOWLEDGE ME
Konular
185
Ryback
Ryback
Çok boş yapmış bu isimlerden hiçbirinin alacağını düşünmüyorum.

Vincent Jr

Biz Bu Ligi Bitirtmeyiz
Konular
414
Ronda Rousey
-
1-2 gündür Big E ihtimali konuşuluyor ama siz vazgeçin kanka manyak olursunuz. Hafif kıllanmadım değil ama hiç olacak iş gibi görünmüyor yani. Meltzer'in maç puanlamasını çok beğensem de haberlerini ve tahminlerini hiç beğenmiyorum.

Tolgamer

I'M PERFECTION
Konular
225
Brock Lesnar
Brock Lesnar
1-2 gündür Big E ihtimali konuşuluyor ama siz vazgeçin kanka manyak olursunuz. Hafif kıllanmadım değil ama hiç olacak iş gibi görünmüyor yani. Meltzer'in maç puanlamasını çok beğensem de haberlerini ve tahminlerini hiç beğenmiyorum.
Big E'yi isteyen yok ama WWE onu main eventer yapmayı kafasına koydu, böyle bir şey çok muhtemel.