Warriors'un temelde kadrosu iyi zaten Kerr iyi bir rotasyon yapabilse ya da tam kadro olabilsek Curry'e de dinlenme fırsatı verebiliriz.Bence o kadar da kötü değil durum, Draymond yönetiminde o rol oyuncuları illa iş yapar.
Warriors'un temelde kadrosu iyi zaten Kerr iyi bir rotasyon yapabilse ya da tam kadro olabilsek Curry'e de dinlenme fırsatı verebiliriz.Bence o kadar da kötü değil durum, Draymond yönetiminde o rol oyuncuları illa iş yapar.
Klay hayati dediğin gibi hocam, ama Poole da git gide keskinleşiyor. Sağlıklı bir Wiseman'la neler neler olur çözemiyorum bile, büyük tehdit.Warriors'un temelde kadrosu iyi zaten Kerr iyi bir rotasyon yapabilse ya da tam kadro olabilsek Curry'e de dinlenme fırsatı verebiliriz.
Aynen öyle, şubat ayı gibi tekrar bakmak lazım takımın durumuna mutlaka çokça üstüne bi şeyler katılır.Klay hayati dediğin gibi hocam, ama Poole da git gide keskinleşiyor. Sağlıklı bir Wiseman'la neler neler olur çözemiyorum bile, büyük tehdit.
Malesef öyle. Curry olmayınca bırak sayıyı, Takım oyunu bile kuramıyorlar. Geçen maçta Curry 23 sayı yaparak taşıdı ama olmadı.Warriors hücumları Curry'nin topsuz oyunu ve double team ile savunmasından boşa kalan oyuncuya pas ya da Curry'nin şutu üzerine kurulu olduğu için takım Curry'siz çöp oluyor.
Kötü değil mi? Kanka Curry'siz olmuyor ki, Maçlarına bak her yönden zayıflar. Geçen maçta Curry olmasına rağmen 23 Sayı yaptı ama yetmedi yenildiler yine.Bence o kadar da kötü değil durum, Draymond yönetiminde o rol oyuncuları illa iş yapar.
Bu seneki takımda oynarsın.Minnesotadan teklif geldi uzun oynar mısın diye. Sizin gibi soft şehirde sadece zeybek oynarım o da gözünüz adam görsün diye dedim.
Vurdu abi fakat sanirim sansima oyuncularım ayni anda covid listesine gitmediler. Mesela Bulls ve Nets komple karantinaya girdi ama onlardan oyuncu yoktu gibi.Covid vurmadı mı abi senin takımı ya ? Yok oldum ben şakasız, AD vericem galiba bir de. 5 kategoriye oynuyoruz. FG-BLK-REB-TO-STL.
Brogdon, Derrick White, Giddey, KPJ, Mann, Okoro, Barnes, Herbert Jones, Vanderblit, Horford, Mobley, Allen, Poeltl, Plumlee gibi bir oluşum var elde, bir de Simmons.
Curry'siz ozellikle hucumda oyun kurma konusunda inanilmaz guc kaybediyorlar ama esas Draymond Green de olmayinca takimin kimyasi bozuluyor. Warriors'un basketbol tarihini degistirmeye basladigi 2015 yilindan beri bana gore sistemin en kilit parcasi Curry'den sorna Green oldu. Evet kadro derinlikleri oldukca iyi, gecmiste de iyiydi. Klay harika bir oyuncu, keza Kevin Durant'i de anlatmaya gerek yok ama Draymond Green sahadayken takimin butun savunma setleri degisiyor. Hatta hayatim boyunca canli olarak izledigim en iyi savunma bilgisine sahip basketbolcu olabilir.Golden State neden bu kadar güçsüz Curry'siz? Maçlara bakıyorum Curry'siz neredeyse hiçler yahu.