Neden 4 Kemer Var?

rap

İstanbulls
Konular
900
Matt Sydal
-
images

Hadi NXT kemerini anlıyorum, hadi Dünya Ağırsiklet kemerini de anlıyorum. WWE kemeri zaten olacak da Baba WWE Undisputed kemeri neden var? Undisputed varsa Dünya kemeri neden var? Dünya kemeri neden var? En basitinden Dünya Şampiyonu Gunther kaale alınmıyor mu? Hatta resmi siteye bakarsak Evrensel kemer de aktif yâni 4 ana kemer var ama 2 tanesi anlamsız bir şekilde Undisputed olarak anılıyor?

Tartışalım.

Reverse_Flash

Kayıtlı Üye
Konular
7
Randy Orton
Universalin kalkmasi lazim evet.

Christian

ONE & ONLY
Konular
239
Christian Cage
-
Big Gold ve Spinner varkendi o ana kemerlerin ağırlıkları. MC'lere girmiyorum bile. Onları artık adam yerine koyan yok.

Kemba Walker

The New Face Of Fear
Konular
10,415
Bray Wyatt
Kemerlerin azalması lazım. Her yer kemer oldu.

Konular
7,531
CM Punk
WWE Undisputed = WWE işte bunun neyi kafa karıştırıyor ki? Vaktinde iki kemer birleştiği için isim olarak buna devam ediyorlar. Undisputed ismi gidince ana kemer olduğunu kabul edecek misiniz?

thebozbear

The Antisocial Animal
Konular
29
Taryn Terrell
-
Şu undisputed saçmalığından oldum olası tiksindim. Olması gereken hem kadın hem de erkekleri denk yapacaksın. WHC'den de heavyweight saçmalığını atacaksın. Gereksiz kemerleri atacaksın. Şöyle olmalı isimler ve sayıları ile birlikte:

RAW

- World Championship
- Intercontinental Championship
- World Tag Team Championship

- Women's World Championship
- Women's Intercontinental Championship
- Women's World Tag Team Championship

SMACKDOWN

- WWE Championship
- United States Championship
- WWE Tag Team Championship

- WWE Women's Championship
- Women's United States Championship
- WWE Women's Tag Team Championship

NXT

- NXT Championship
- NXT Women's North American Championship
- NXT Tag Team Championship

- NXT Championship
- NXT Women's North American Championship
- NXT Women's Tag Team Championship

Bu kadar basit. Kadınlar takım kemerini ayıracaksın ve tüm brandler tam ayrılmış olacak. Bir kişiyi bir gün orada diğer gün burada görmekten nefret ediyorum.

NXT Heritage Cup saçmalığını kaldıracaksın. Speed saçmalıklarını şovuyla kemeriyle kaldıracaksın. Kadınların kemer sayısıyla erkekleri eşitleyeceksin. Kadın divizyonuna sayısal olarak eklemeler yapacaksın ve elindeki takımları iyi kullanacaksın. Unholy Union, Chelsea & Piper vs. neden yok abi takım mevzularında mesela?! Neden mesela NXT'deki kadın takımlarını kemerle yükseltmek yerine Bianca ve Naomi'ye yediriyorsunuz?! Onların hikayesini ayrı yazsanıza. Ne saçma salak işler?!

JohnnyDeppHayranı

Kayıtlı Üye
Konular
211
Roman Reigns
-
2 tane ana kemer var, sadece isimler farklı. 2012'den bir farkı yok yani örneğin.