NOC 28 Haziran 2025 Arabistan'da Yapılacak

Imperium

if you smell what Imperium is cooking
Konular
5,745

Night of Champions 28 Haziran 2025 Cumartesi günü Suudi Arabistan'a geri dönüyor.​

Herotionthend

We The The Champions
Konular
1,378
Adam Copeland
Kara haber geldi şov erken saatinde olacak ama seyirciler konusunda çok sıkıcı geçecek.

thebozbear

The Antisocial Animal
Konular
41
Taryn Terrell
-
Kara haber geldi şov erken saatinde olacak ama seyirciler konusunda çok sıkıcı geçecek.
Benim için pek fark etmiyor da "Sen şimdiden Royal Rumble'a dertlen" derim ben. Amerikan seyircisinden daha gürültülü olur seyirciler ama işte yine de bir yapaylık seziliyor yalan yok. Çok daha iyiler ama 2018'e göre.

Herotionthend

We The The Champions
Konular
1,378
Adam Copeland
Benim için pek fark etmiyor da "Sen şimdiden Royal Rumble'a dertlen" derim ben. Amerikan seyircisinden daha gürültülü olur seyirciler ama işte yine de bir yapaylık seziliyor yalan yok. Çok daha iyiler ama 2018'e göre.
Yani ilk dönemlerinde sinema izler gibilerdi. Amerika seyircilerinden bile daha beterlerdi sonra ki arap şovlarda dediğin gibi biraz hareketlilik var gibi bilmiyorum umarım güzel olur erken saatte olması bizim için çok iyi.

thebozbear

The Antisocial Animal
Konular
41
Taryn Terrell
-
Yani ilk dönemlerinde sinema izler gibilerdi. Amerika seyircilerinden bile daha beterlerdi sonra ki arap şovlarda dediğin gibi biraz hareketlilik var gibi bilmiyorum umarım güzel olur erken saatte olması bizim için çok iyi.
Bir de bunların şöyle bir avantajı var. Sömürge kültüründen geldikleri için Arabistan'da güreşle ilgilenen herkesin İngilizce bildiğini düşünüyorum. Bu da kültüre de çok daha çabuk hakim olmalarını sağladı kızlı erkekli. Kadınların da yüksek ilgi göstermesi garip yani Arabistan gibi bir yerde. Arabistan son 10 yılda Amerikan'ın himayesine iyice girdiği için kültürel olarak inanılmaz batılılaştı. WWE anlaşması ve futboldaki atılım da buradan kaynaklı zaten ve bu batılılaşma devam edecek gibi görünüyor. WWE anlaşması devam ettiği ve RR gibi baba şovlar da Arabistan'a gitmeye devam ederse ciddi bir güreş ülkesinden bahsedebiliriz 3-5 yıl içinde. Kültürün sıfırdan başlayıp ele avuca geldiği bir durumu yaşıyoruz. Ben diğer şirketlerin de Arabistan'da şov yapabileceklerini düşünüyorum bu ilgi devam ederse.