Night of Champions 28 Haziran 2025 Cumartesi günü Suudi Arabistan'a geri dönüyor.
Imperium if you smell what Imperium is cooking Katılım 12 Mar 2020 Konular 5,745 Mesajlar 25,494 Tepkime puanı 15,288 Puanları 1,120 Konum - 11 May 2025 #1 Night of Champions 28 Haziran 2025 Cumartesi günü Suudi Arabistan'a geri dönüyor.
Herotionthend We The The Champions Katılım 15 Ara 2013 Konular 1,378 Mesajlar 10,879 Tepkime puanı 837 Puanları 1,575 Konum İstanbul Adam Copeland 11 May 2025 #2 Kara haber geldi şov erken saatinde olacak ama seyirciler konusunda çok sıkıcı geçecek.
thebozbear The Antisocial Animal Katılım 26 Tem 2016 Konular 41 Mesajlar 6,774 Tepkime puanı 2,303 Puanları 855 Yaş 30 Konum İstanbul, Türkiye Taryn Terrell - 11 May 2025 #3 Herotionthend' Alıntı: Kara haber geldi şov erken saatinde olacak ama seyirciler konusunda çok sıkıcı geçecek. Genişletmek için tıkla ... Benim için pek fark etmiyor da "Sen şimdiden Royal Rumble'a dertlen" derim ben. Amerikan seyircisinden daha gürültülü olur seyirciler ama işte yine de bir yapaylık seziliyor yalan yok. Çok daha iyiler ama 2018'e göre.
Herotionthend' Alıntı: Kara haber geldi şov erken saatinde olacak ama seyirciler konusunda çok sıkıcı geçecek. Genişletmek için tıkla ... Benim için pek fark etmiyor da "Sen şimdiden Royal Rumble'a dertlen" derim ben. Amerikan seyircisinden daha gürültülü olur seyirciler ama işte yine de bir yapaylık seziliyor yalan yok. Çok daha iyiler ama 2018'e göre.
Poseidon Mauro Emanuel Icardi Rivero Katılım 5 Eyl 2018 Konular 2,577 Mesajlar 15,497 Tepkime puanı 3,673 Puanları 1,045 Yaş 24 Konum İzmir - 11 May 2025 #4 Herotionthend' Alıntı: Kara haber geldi şov erken saatinde olacak ama seyirciler konusunda çok sıkıcı geçecek. Genişletmek için tıkla ... Kesin Goldberg geliyor.
Herotionthend' Alıntı: Kara haber geldi şov erken saatinde olacak ama seyirciler konusunda çok sıkıcı geçecek. Genişletmek için tıkla ... Kesin Goldberg geliyor.
Herotionthend We The The Champions Katılım 15 Ara 2013 Konular 1,378 Mesajlar 10,879 Tepkime puanı 837 Puanları 1,575 Konum İstanbul Adam Copeland 11 May 2025 #5 thebozbear' Alıntı: Benim için pek fark etmiyor da "Sen şimdiden Royal Rumble'a dertlen" derim ben. Amerikan seyircisinden daha gürültülü olur seyirciler ama işte yine de bir yapaylık seziliyor yalan yok. Çok daha iyiler ama 2018'e göre. Genişletmek için tıkla ... Yani ilk dönemlerinde sinema izler gibilerdi. Amerika seyircilerinden bile daha beterlerdi sonra ki arap şovlarda dediğin gibi biraz hareketlilik var gibi bilmiyorum umarım güzel olur erken saatte olması bizim için çok iyi.
thebozbear' Alıntı: Benim için pek fark etmiyor da "Sen şimdiden Royal Rumble'a dertlen" derim ben. Amerikan seyircisinden daha gürültülü olur seyirciler ama işte yine de bir yapaylık seziliyor yalan yok. Çok daha iyiler ama 2018'e göre. Genişletmek için tıkla ... Yani ilk dönemlerinde sinema izler gibilerdi. Amerika seyircilerinden bile daha beterlerdi sonra ki arap şovlarda dediğin gibi biraz hareketlilik var gibi bilmiyorum umarım güzel olur erken saatte olması bizim için çok iyi.
thebozbear The Antisocial Animal Katılım 26 Tem 2016 Konular 41 Mesajlar 6,774 Tepkime puanı 2,303 Puanları 855 Yaş 30 Konum İstanbul, Türkiye Taryn Terrell - 11 May 2025 #6 Herotionthend' Alıntı: Yani ilk dönemlerinde sinema izler gibilerdi. Amerika seyircilerinden bile daha beterlerdi sonra ki arap şovlarda dediğin gibi biraz hareketlilik var gibi bilmiyorum umarım güzel olur erken saatte olması bizim için çok iyi. Genişletmek için tıkla ... Bir de bunların şöyle bir avantajı var. Sömürge kültüründen geldikleri için Arabistan'da güreşle ilgilenen herkesin İngilizce bildiğini düşünüyorum. Bu da kültüre de çok daha çabuk hakim olmalarını sağladı kızlı erkekli. Kadınların da yüksek ilgi göstermesi garip yani Arabistan gibi bir yerde. Arabistan son 10 yılda Amerikan'ın himayesine iyice girdiği için kültürel olarak inanılmaz batılılaştı. WWE anlaşması ve futboldaki atılım da buradan kaynaklı zaten ve bu batılılaşma devam edecek gibi görünüyor. WWE anlaşması devam ettiği ve RR gibi baba şovlar da Arabistan'a gitmeye devam ederse ciddi bir güreş ülkesinden bahsedebiliriz 3-5 yıl içinde. Kültürün sıfırdan başlayıp ele avuca geldiği bir durumu yaşıyoruz. Ben diğer şirketlerin de Arabistan'da şov yapabileceklerini düşünüyorum bu ilgi devam ederse.
Herotionthend' Alıntı: Yani ilk dönemlerinde sinema izler gibilerdi. Amerika seyircilerinden bile daha beterlerdi sonra ki arap şovlarda dediğin gibi biraz hareketlilik var gibi bilmiyorum umarım güzel olur erken saatte olması bizim için çok iyi. Genişletmek için tıkla ... Bir de bunların şöyle bir avantajı var. Sömürge kültüründen geldikleri için Arabistan'da güreşle ilgilenen herkesin İngilizce bildiğini düşünüyorum. Bu da kültüre de çok daha çabuk hakim olmalarını sağladı kızlı erkekli. Kadınların da yüksek ilgi göstermesi garip yani Arabistan gibi bir yerde. Arabistan son 10 yılda Amerikan'ın himayesine iyice girdiği için kültürel olarak inanılmaz batılılaştı. WWE anlaşması ve futboldaki atılım da buradan kaynaklı zaten ve bu batılılaşma devam edecek gibi görünüyor. WWE anlaşması devam ettiği ve RR gibi baba şovlar da Arabistan'a gitmeye devam ederse ciddi bir güreş ülkesinden bahsedebiliriz 3-5 yıl içinde. Kültürün sıfırdan başlayıp ele avuca geldiği bir durumu yaşıyoruz. Ben diğer şirketlerin de Arabistan'da şov yapabileceklerini düşünüyorum bu ilgi devam ederse.