NXT: Roadblock Spoiler | NXT Kadınlar Şampiyonluğu & NXT Kadınlar Kuzey Amerika Şampiyonluğu Maçı

thebozbear

The Antisocial Animal
Konular
30
Taryn Terrell
-
Ben de karşıyım bu fikre de furya gibi oldu TNA ile beraber. Vacate edip contender hikayesi yapsalar Giulia-Vaquer hikayesi derinleşemezdi bu kadar.
Şimdi derinleşmesine gerek yoktu. Bununla birlikte maçtan sonra da şimdi de derinleşmiş değil. Giulia ve Vaquer gibi iki İngilizcesi kıt kadın feudun kahramanı olduğu için zaten hiçbir zaman derinleşemeyecek bir feud bu. Bunu da düşünmek gerek. Tarihte örneği var mı bilmiyorum. Çünkü genelde bir İngilizcesi kıt birinin karşısına genelde anglosakson birini koyuyor Amerikan şirketlerinde. İstisna aklıma gelmedi şu an.

corbinemission

God's Good
Konular
136
Baron Corbin
-
Şimdi derinleşmesine gerek yoktu. Bununla birlikte maçtan sonra da şimdi de derinleşmiş değil. Giulia ve Vaquer gibi iki İngilizcesi kıt kadın feudun kahramanı olduğu için zaten hiçbir zaman derinleşemeyecek bir feud bu. Bunu da düşünmek gerek. Tarihte örneği var mı bilmiyorum. Çünkü genelde bir İngilizcesi kıt birinin karşısına genelde anglosakson birini koyuyor Amerikan şirketlerinde. İstisna aklıma gelmedi şu an.

thebozbear

The Antisocial Animal
Konular
30
Taryn Terrell
-

Her türlü mantıksız. Sen gidip iki kemer şampiyonunun elinden kemeri alamazsın. Çünkü artık Vaquer Allah katına çıktı booking olarak. Şu an hangi kemeri salacaksın ki kadından? Vaquer bir anda "İki kemer fazla oldu ya. Birini boşa çıkartıyorum" mu diyecek? Ya da ana kemer şampiyonu MC kemeri mi gidip kaybedecek? O zaman nasıl ikna edecekler ki o kişinin ana kemer şampiyonluğuna biz izleyenleri?
Şaka gibi ama tam olarak böyle (kalınlaştırdığım yer gibi) yaptılar. İnanılmaz.