NXT Spoiler | Main Event

Chick Magnet

Haters Love Me
Konular
361
The Miz
-
Joe-Balor-569x350.jpg

Samoa Joe & Finn Bálor vs The Lucha Dragons maçındayız. Balor ve Cara maça başlıyor. Cara, Balor'a doğru koşarken bir dropkick yiyor. Kalisto içeri giriyor fakat ringin dışına atılıyor. Ardından Balor, Cara'yı da ringin dışına gönderiyor. Balor, köşeden ikisinin üstüne atlıyor.

Küçük bir aradan sonra Joe ile Cara ringde. Joe, Cara'yı iplere gönderiyor ama Cara farkettirmeden Kalisto'ya tag veriyor. Cara gelirken Balor'u ringin dışına atmak için Balor'un üstüne atlıyor. Joe olanlardan habersizken Kalisto hurricanrana yapıp çok yakın bir tuş deniyor. Kalisto bu sefer uranage suplex deniyor fakat Joe ona muscle buster ile cevap veriyor. Balor bunu coup de gras ile takip ediyor ve maçı kazandırıyor. Samoa Joe ve Finn Bálor maçı kazanıyor.

The Force

lynn
Konular
1,279
Ronda Rousey
Tek bu maçı izledim. Güzel maçtı ben beğendim.

CM Jericho

blissful
Konular
1,850
Alexa Bliss
Maç fena değildi, ama daha iyisini beklerdim isimlere bakınca. Balor ve Joe'nun finale kalacağını, finaldeki anlaşmazlıkla kaybedip feuda gireceklerini düşünüyorum.

The Captain Boss

Best of Paigelove World
Konular
77
Main Event güzelmiş,fakat Lucha Dragons'da jobber oldu ya...Sin Cara'nın solo kariyerini biliyoruz.

quizcik

Rusev Day
Konular
61
Maç iyidi. Bende CM Jericho gibi finalde anlaşmazlık olup, Balor vs Joe NXT kemerine maç izleyeceğiz diye düşünüyorum.

Gentleman Villain

big daddy cool
Konular
3,111
William Regal
-
Ortalama bir maçtı. NXT'nin haftalık şovlarının main event'inde ne kadar iyi isimler olsa da çok çok iyi maçlar göremiyoruz. O ihtiyacımızı karşılayan Takeover oluyor.

Konular
142
Seth Rollins
Main Event güzelmiş,fakat Lucha Dragons'da jobber oldu ya...Sin Cara'nın solo kariyerini biliyoruz.

Ya jobber dediğin adamlar bu kadar prestijli iki isimle maça çıkıp 10-12 dakika mücadele ettiler, ve de zorladılar onları. Gidip 2-3 dakikada yeniliyorlar sanki her maç. Yapmayın abi gözünüzü seveyim her maç kaybeden adam jobber mı oluyor ya?

BLAZE

BEŞİKTAŞK
Konular
416
Undertaker
Luchalardan iyi bir maç izlemeyeli bayağı olmuş, güzel bir ME oldu, Balor' a deri ceket süper olmuştu bu arada.:DD