NXT Spoiler: Main Event

Imperium

if you smell what Imperium is cooking
Konular
4,653
Gigi Dolin
Tekli Maç
Roxanne Perez vs. Lola Vice w/Elektra Lopez

Perez'den Spinning Back Kick. Vice, Pop Rocks'ı engelliyor. Vice Omoplata için hamle yaptı ama Perez onu ani roll up yaparak galibiyeti aldı.

Kazanan: Roxanne

Champ vs Champ
Carmelo Hayes vs. Dominik Mysterio

Mysterio Dragunov'un yüzüne tokat atıyor. Dragunov Mysterio'ya arkadan saldırır ve diskalifiye ile maçı Dominik Mysterio kazanır.

Maçtan sonra Dragunov Mysterio'ya saldırıyor. Dragunov'dan Step Up Enzuigiri. Dragunov H-Bomb'u yapıyor. Dragunov, Torpedo Moscow'a gidiyor ama Mysterio, Hayes'i çekiyor. Dragon Lee sahnede Mysterio'ya SuperKicks. Lee, NXT Kuzey Amerika Şampiyonluğu ile poz veriyor.

Kazanan: Domnik Mysterio

Mustafa Ali, Dragon Lee'nin Raw'da NXT Kuzey Amerika Unvan Atışına çıkacak olmasından dolayı kesinlikle öfkeli.

Triple Threat Match. Kazanan NXT Global Heritage Invitational Finallerine Yükselecek
(4) Joe Coffey w/Gallus vs. (4) Duke Hudson w/Andre Chase vs. (4) Nathan Frazer

Frazer, Hudson'a Hurricanrana ile vuruyor. Frazer 450 Splash yapıyor. Coffey Frazer'ı ringin dışına fırlatıyor. Coffey All The Best For The Bells ile zafere ulaşıyor.

Kazanan: Joe Coffey

Gecenin Kapanış Maçı

Becky Lynch & Lyra Valkyria vs. Tiffany Stratton & Kiana James

Stratton ve James zil çalmadan önce Becky'ye saldırıyor. Stratton ve James Becky'ye saldırıyor. Stratton Becky'yi ringe geri yuvarlıyor. Stratton defalarca Becky'nin göğsüne vuruyor. Lyra Valkyria ringe fırlıyor ve bir dizi clothesline savuruyor.Valkyria, Stratton'ı James'e doğru itiyor. Stereo Clotheslines. Stratton ve James dışarıya çekiliyor. Winter Park'ta kıyamet kopmaya başladı. Bu maç şimdi standart bir tag team maçına dönüşecek.

Becky DDT/Reverse DDT Kombinasyonu yaptı. Becky Dis-Arm-Her'ı uyguluyor. James Becky'nin yüzüne tekme atıyor. Becky Mandhanle Slam'i vuruyor. Valkyria zaferi almak için Flying Splash bu iş biter.

Maçtan sonra Stratton, Becky ve Valkyria'ya çelik bir sandalyeyle saldırır. Becky mikrofonu alır ve NXT No Mercy'deki unvan maçlarını Extreme Rules Match olarak değiştireceğini söyler ve şov bu görüntüler ile sona eriyor.

Kazananlar: Becky Lynch & Lyra Valkyria

The Drifter

Eski CM Punk fanı ve yeni akrobat düşmanı
Konular
8
Elias
Mustafa Ali şu an yaşayan en haklı insan konumunda. Adam Dragon Lee'ye yenip kemer şansı kazanıyor ama ne hikmetse Dragon Lee ondan daha önce kemer maçına çıkıyor aşlsdkaslşdka. Dragunov muhtemelen heel turn yapacak beklemedeyiz. Onun dışında daha fazla Baron Corbin görmek istiyorum. Arka alanda yine boş beleş adamlara salça oldu. Haftaya tokatlar muhtemelen.

The Insane Icon

𝘣𝘦𝘴𝘵 𝘪𝘯 𝘵𝘩𝘦 𝘸𝘰𝘳𝘭𝘥
Konular
9,413
Sting
Şovun bu kısmından daha çok keyif aldım öncelikle onu diyeyim. Hayes vs. Mysterio maçından ise ne memnun kaldım ne de sevmedim diyebilirim. Ortadaydı. Zaten direkt 1 v. 1 yapmalarına şaşırmıştım, bu biraz AEW tipi. Buradaki maksat Dragunov'u olaylara tekrar dahil edebilmekti ki yaşananlar bunu gösteriyor. Şu noktada bu DQ hamlesini garipsemiyor ve eleştirmiyorum.

Main Event hakkında ise, kadınlar kemerinin her ne kadar genç bir yeteneğin elinde olmasını istesek de Becky ayrı bir hava kattı NXT'ye. Kiana ve Tiffany'nin takımını beğendim. Fakat maçın başı ve ortasına doğru olan kısmını hantal buldum. Yani daha hızlı bir geçiş isterdim. Bunu Carmelo vs. Dominik'de gördüğümüzü ama burada göremediğimizi düşünüyorum. Bu yüzden maç Main Eventlik miydi? Tartışırım. Kapanış maçı ME'e yaraşır olmasa da maç sonu meseleler ve Becky'nin yeni duyurusuyla biraz daha toparlandı, tıpkı açılış promosundaki gibi.