WWE Performans Merkezi
Winter Park, Florida
Yorumcular: (Vic Joseph & Booker T)
Ring Spikeri: Alicia Taylor
Becky Lynch & Tiffany Stratton Segment
Becky Lynch: Adam NXT'ye geldi. Ve NXT Kadınlar Şampiyonluğu Dünya Turu devam ediyor. Çünkü her gece dövüşü biz getiriyoruz. İsim önemli değil; oyun aynı kalacak. Gigi Dolin, Elektra Lopez, Thea Hail, Roxanne Perez. Bir süre daha burada olacağım ve fazladan yol kat edebilirim, o yüzden kapışmaya ne dersin Ivy Nile? Bana kötü adamı ver, Jacy Jayne, tutacağımı biliyorsun. Ben tırmanılacak bir dağım, büyük zamana hoş geldin. Sizi çok seviyorum çocuklar, geri dönmek çok güzel. Geri dönmek ve sizi temsil etmek çok güzel, çünkü bunu yapan sizlersiniz. Ama zamandan bahsetmişken, Tiffy Zamanı sona erdi. Ama hak edene hakkını vereceğim. Geçen hafta Tiffany Stratton, The Man ile takıldı. Beni sınırlarıma kadar zorladı ve bunun için ne zaman isterse rövanşını alacak, bunu hak etti. Aptal olabilir, pislik olabilir ama atletiktir.
Tiffany Stratton: Affedersiniz. Evet, merhaba. Aslında yeterince duydum. Bak, çiçekler için minnettarım Becks, ama rövanşı alacağım çünkü rövanşı hak ediyorum. Bak, biliyorum sen WrestleMania'nın ana yarışmacısısın, adamsın, bir numaralı kızsın ama ben Tiffany Stratton'ım. Ben WWE'nin geleceğiyim. Ve geleceğin 2 kez NXT Kadınlar Şampiyonuyum. Dövüş şampiyonu olmak istiyorsun, değil mi? Ne diyorsun? Tiffy Time, Becky Time'a karşı mı? NXT Kadınlar Şampiyonluğu için 2. raunt, bu gece? Buna bayılacağınızı biliyordum, bu yüzden olmuyor. Sen buraya gelene kadar bu ezikler her hafta beni alkışlıyordu. Rövanşımı daha büyük bir sahnede istiyorum. Rövanşımı Bakersfield, California'da, No Mercy'de istiyorum.
Sana söyledim Tiffany, ne zaman istersen rövanşını alabilirsin. Ama sana söylüyorum, şu anda, sonuç aynı olacak. Yeterince iyi olmadığın için değil, yeterince aç olmadığın için. Bunu daha önce görmediğimi mi sanıyorsun? Senin gibi insanların buraya gelip sırtına bir roket bağlandığını ve her şeyin sana verildiğini ve hak sahibi olduğunu görmediğimi mi sanıyorsun? Ama bu NXT, bu insanlarla birlikte, benim geldiğim NXT ile aynı hissiyata sahip. İşin özü, kimin daha çok istediği. Burada 10 yıl geçirdikten sonra bile senden daha çok istiyorum.
Tiffany Stratton: Çok tatlısın Becky. Aslında NXT'ye döndüğün için bana teşekkür etmelisin. Çünkü adın ağzımdan hiç çıkmasaydı, asla geri dönmezdin. Bunun yerine, kendine daha fazla nüfuz kazandırmak için bir sonraki Hall Of Famer'ı aramak üzere en yakın huzurevine gidiyor olurdun.
Pekala Tiffany. Kesin olan bir şey var ki, sen konuşmacıdan daha iyi bir dövüşçüsün. Adam'la laf dalaşına girmek yerine yumruk yumruğa girmeye ne dersin?
Becky, Stratton'a haymaker atmaya başladı. Kiana James Becky'ye arkadan saldırıyor. Stratton ve James Becky'ye saldırıyor. Stratton çelik bir sandalye kapıyor. Becky, Stratton'ın karnına tekme atıyor. Becky forearm shivers. James, Becky'nin sandalye darbesini önlüyor ve dışarıya kaçıyor.
In A Group A Match In The NXT Global Heritage Invitational
(4) Tyler Bate vs. (3) Butch
Bate, Butch'u Handspring Lariat ile düşürüyor. Bate Tornillo için hamle yapıyor ama Butch knees up in the air. Butch The Bitter End'i yapıyor. Butch, zaferi almak için Bate'i The Better End ile yere seriyor.
Kazanan: Butch
Thea Hail'i Jacy Jayne ile büyük kız alışverişine çıkarken görüyoruz.
Nathan Frazer B Grubundaki 3'lü Beraberlik için çok heyecanlı. Triple Threat Tiebreaker bu gece gerçekleşecek.
In A Group B Match In The NXT Global Heritage Invitational
(4) Joe Coffey w/Gallus vs. (2) Duke Hudson w/Andre Chase
Coffey'den Missile Dropkick. Coffey'den German Suplex. Coffey bunu Glasgow Sendoff ile takip ediyor. Hudson, The All’s Best For The Bells. Hudson zaferi almak için Coffey'i roll up ve maç biter.
Kazanan: Duke Hudson