Profesyonel Güreş İzliyor Diye Eşini Döven Adam

Abhaz

Hank Moody
Konular
102
Kenny Omega
2007 yılında Türkiye'de yaşanmıştır.

Televizyonda Amerikan güreşi seyrettiği için kocası tarafından dövülen iki çocuk annesi kadın, boşanma davası açtı. Hákim, ailenin psikolojik yapısını inceletti ve evliliğin yürümeyeceğine karar verip çifti boşadı.

YARGI tarihine geçecek ilginç dava, geçen hafta Ankara 5. Aile Mahkemesi’nde görüldü. İddiaya göre, televizyonda Amerikan güreşi seyrettiği için kocasından dayak yiyen H.C. adlı kadın, boşanmak için dava açtı. Kocasının aşırı derecede kıskanç olduğunu belirten H.C. ifadesinde "Eşim beni eve kapatıyor. O kadar kıskanç ki, dışarıya çıkmama, çalışmama bile izin vermiyor. Çocuklarım istedi diye onlarla birlikte televizyonda Amerikan güreşi seyrettim diye dayak yedim. Kavga eden erkeklere bakıp tahrik oluyormuşum. Ben böyle kocaya daha fazla dayanamam, lütfen beni boşayın" dedi.

PSİKOLOG İNCELEDİ

Hákim, duruşmalara katılmayan kocanın psikolojik durumunun araştırılması ve evliliğin yürüyüp yürüyemeceğinin anlaşılması için aile yapısının iki psikolog tarafından incelenmesine karar verdi. Çiftin evine giden psikologlar ise kocanın aşırı derecede kıskançlığını gerekçe göstererek, "Bu evliliğin yürümesi mümkün değildir" şeklinde rapor hazırlayınca, hákim, çiftin boşanmasına karar verdi.

BEYZ4

AleminHızlıDelikanlısı
Konular
134
Web sitesi
www.makindagames.xyz
AJ Styles
-
Yazık cidden. Bu ön yargının sebebini hiç bir zaman anlamıyorum.

Konular
419
-
-
Dövmesine gerek yoktu ama eşinin yarı çıplak kaslı adamları izlememesini istemesini gayet doğal buldum.

Christian

Hit The Switch
Konular
241
Christian Cage
-
Dövmesine gerek yoktu ama eşinin yarı çıplak kaslı adamları izlememesini istemesini gayet doğal buldum.

Türkiye'de ikinci madde normal karşılanabilecek bir durum. Ama eğer karısının kaslı adamları izlemesini istemiyorsa bu adamın kendisi de bundan sonra yarı çıplak hiçbir kadına bakmamalı. Dişe diş, kana kan. :rocks

Konular
14
John Cena
Artık bu haberler eskide olsa o kadar normal geliyor'ki gözüme her akşam haberlerde cinayet şiddet geçim sıkıntısı haberleri görünce normal oluyor gözümde bu ülkede kendine insanım diyenin bir hayvan kadar değeri yok.

Konular
419
-
-
Türkiye'de ikinci madde normal karşılanabilecek bir durum. Ama eğer karısının kaslı adamları izlemesini istemiyorsa bu adamın kendisi de bundan sonra yarı çıplak hiçbir kadına bakmamalı. Dişe diş, kana kan. :rocks

Evet aynen öyle, doğru diyorsun.