Profesyonel Güreş Tarihinin En İyi Promolarından Biri

Undisputed Rising

Undisputed Era Üyesi
Konular
2,629
Edge
-

Haklısın dostum. Sahip olduğum tek şey bu. Gecede birkaç dakika, yılda üç yüz gece. Bu benim her şeyim, bunun için yaşadığımı bildiklerinde bunun kimse için bir sürpriz olduğunu sanmıyorum. Bu, sevdiğim şey bu! Ama biliyor musunuz, bazen sevdiğiniz şeyler sizi her zaman geri sevmez. Ve Tüm sevginizi verebilirsiniz, verebilirsiniz, verebilirsiniz, verebilirsiniz, verebilirsiniz ve verebilirsiniz ve bazen karşılığında hiçbir şey alamazsınız. Hiçbir şey alamazsınız! Ve arkadaşlarınız, aileniz ve hayranlarınız gelip size neden hala bunu yaptığınızı söylerler. Neden hâlâ buradasın? Neden her gece kendini buna maruz bırakıyorsun? Çünkü duramıyorum. Duramıyorum! Bu bir hastalık, duramıyorum! Belki de kariyerim her zaman düşündüğüm gibi gitmedi, biliyor musun? Daha iyi olacağını düşünmüştüm. Bir şeyler kazanacağımı düşündüm. Daha büyük bir yıldız olacağımı düşünmüştüm. Ama biliyor musun, kendimi durduramıyorum. Duramıyorum.
Sen, o unvanı bir kez daha ortaya koy.
Beni dinle Miz! O ünvanı bir kez daha ortaya koy, ben de tüm kariyerimi ortaya koyayım.

The Phenom

Voice of the Voiceless
Konular
54
AJ Styles
Karrion Kross
İşte bu ana kemer alması gereken Ziggler'dı.

Undisputed Rising

Undisputed Era Üyesi
Konular
2,629
Edge
-
İşte bu ana kemer alması gereken Ziggler'dı.
The Miz'den almıştı kemeri AJ/Cena/Ambrose maçı olduğu şovda Main Event olmuştu.
Herkes orada kariyer maçını kaybedeceğini düşünmüştü kazanmıştı tarihi maçta ardından gidip 1 ay olmadan geri vermişti tıpkı WHC gibi inanılmaz underrated isim.
Star ışığı vardı.

IFC

ImmortalFatalCrew
Konular
456
John Cena
-
Ziggler hakkında hatırladığım anılar her zaman duygulu, heyecanlı, keyifli olmuştur, herkes ME olamaz, o ise mid divizyonun en akılda kalan PG Era starlarindan birisiydi, imza hareketi icra ederken HBK'dan sonra Superkick'i en güzel uygulayan isimlerdendi. Bir merdiven maçında Ziggler bambaşka seviyede eğlenceliydi, o merdivene çıkıp, yukarı geldiğinde karşılıklı yumruklaşmaları hep o yukarıdaki kemere ulaşamamasına neden oluyordu, bu ne kadar gerçekçi gelmesede heyecanı arttırıyordu, mikrofon performansı, hafif cocky, hafif rockstar edasında etkili ve izlenebilirliği yüksekti. Beyaz IC için akla ilk gelen isimlerdendi, geçmişte Cena ve Edge feudları en top seviyedeki işleriydi sanırım ben yakın zamanda Rusev ve Miz işlerini de sevmiştim, özellikle Lana ile Rusev hikayesi ilginçti, bunların geneline baktığımda Ziggler için iyi düşünen taraftayım lakin yüzü eskimiş bir durumdaydı, başka şirketlere yakın zamanda iyi para gelmezse geçmez bence, yorulmuş durumda bir isim, umarım başka bir şekilde geri döner bu işe.

Rhodes_Rollin

Kayıtlı Üye
Konular
632
Cody Rhodes
Ziggler survivor series performansından sonra main event nası olmadı ya?

The Insane Icon

𝘣𝘦𝘴𝘵 𝘪𝘯 𝘵𝘩𝘦 𝘸𝘰𝘳𝘭𝘥
Konular
9,413
Sting
Unutmuşum ben bu promoyu ama tekrar okuyup izleyince gerçekten kalite kokuyor.

The Peep's

Captain
Konular
7,734
Christian
-
Ziggler hayatının reklamını yaptı ya şu kovulma hadisesiyle. Allah hepimize böyle güzel kovulmalar versin. :DD