Promo Çeviri | Rollins Slammy Konuşması

JustSayYes

gravitist of people
Konular
1,055
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=Go_SCz1LYZE[/ame]

Steph-Spiker Karışık :Yetenek, cesaret ve fedakârlık... Bunlar gerçek bir WWE Süperstar'ının barındırması gereken bazı özellikler. Slammy Ödülleri tarihinde ilk kez.. ..WWE kadrosundaki bütün Süperstarlar bu ödüle aday. WWE Aleminde yer alan bütün hayranlarımıza sosyal medya üzerinden oy kullanma hakkı tanıdık. Onlar da 2015'e en büyük damgayı vurduğuna inandığı Süperstar'a oylarını verdiler. Adaylarımız kimmiş, bakalım. Yılın Süperstarı Slammy tarihinde.. ..ilk kez.. ..bütün Süperstarlar.. ..bu ödüle adaylar! Kimin.. ..Yılın Süperstar'ı olduğuna.. ..siz karar verin! 2015 Yılının Süperstar'ı Ödülünü kazanan isim.. Seth Rollins! Kendisi burada mı? Seth Rollins burada mı? - Burada! - İşte! Kahrolası Seth Rollins! Seth Rollins, Kasım ayında geçirdiği ciddi diz sakatlığından sonra tedavi sürecindeydi. WWE Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğunu bırakmak zorunda kalmıştı, bu gecelik geri döndü. Bu genç adam nasıl bir yıl geçirdi ama? Bence Yılın Süperstar'ı ödülünü sonuna kadar hak ediyor. Kesinlikle. WrestleMania'dan sonra yıla damga vurdu. WWE'nin geleceği ve şuanı! Kemeri kaybetmediğini de hatırlatalım.

Rollins : İçimde size teşekkür etmek isteyen bir parça var gibi. Ama dürüst olalım, benden başka Yılın Süperstar'ı olabilecek isim var mıydı ki? Geçirdiğim yıla bir göz atalım ne dersiniz? Royal Rumble'dan başlayalım, Brock Lesnar ve John Cena'ya karşı müthiş bir performans çıkarttım. WWE Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğunu ve Birleşik Devletler kemerini.. ..aynı anda tutan ilk isim olarak tarihe geçtim. 2015'in çileği olarak da.. ..WrestleMania ana maçında Money In The Bank çantamı kullandım. Ve WWE Dünya Ağırsiklet Şampiyonu oldum. Bu başarılar ne kadar hızlı geldiyse.. ..yanlış bir inişle bir o kadar da hızlı gitti. Herkesin beni çok iyi dinlemesini istiyorum. 2016'da Seth Rollins'i yeniden tasarlayacağım.. ..kendimi yeniden toparlayacağım.. Ve geri dönüp başından beri kaybetmediğim kemerimi tekrardan kazanacağım. Roman Reigns ya da bir başkası, ben gelene kadar o kemeri sıcak tutsun. Çünkü geri döneceğim.. ..döndüğümde de bana ait olanı geri alacağım!​