Quentin Tarantino Ortalığı Karıştırdı!

Chuck Bartowski

Virüs, benden uzak dur!
Konular
207
Finn Bálor
-
Süper Kahraman filmlerini eleştirme modasına, ünlü yönetmen Quentin Tarantino da katılmış. Tarantino, "Onlar sadece, bu karakterleri oynayarak ünlü olan aktörler. Aktörler değil; asıl yıldız olanlar Kaptan Amerika veya Thor karakterleri. Ayrıca bunu söyleyen ilk kişi ben değilim çünkü bu binlerce kez dile getirildi." diyerek sosyal medyada tartışmaları alevlendirmiş. Tarantino ayrıca, filmlerindeki aşırı şiddetin ve ırkçı ifadelerin eleştirilmesi üzerine de "Onları sizin için yapmıyorum. O yüzden gidip başka şeyler izlemelisiniz." ifadesini kullanmış.

Cyber

Kayıtlı Üye
Konular
124
Brock Lesnar
Bu doğru bir iddia olsa yarım asırdır sektörde Batman'i kim oynayacak/oynamalı draması dönmezdi. Ağır boş yapılmış.

Last Chance

Misak-ı Milli
Konular
276
AJ Styles
-
Bu doğru bir iddia olsa yarım asırdır sektörde Batman'i kim oynayacak/oynamalı draması dönmezdi. Ağır boş yapılmış.
Tarantino sektörde ne drama döndüğüne kendini kitleyen biri olsaydı Tarantino olmazdı.

Yorum bir yönetmenin yorumu. Yönetmenin sinematografi anlayışı oyunculuğa olan bakışını belirler ve kişisel bir durumdur. Başkalarına dikte ettirmek üzere değil, kendi anlayışıni ortaya koymak üzere konuşmuş ve kimseyi bağlamaz.

Olaya saçma mı değil mi yönünden değil, film anlayışlarının tektip olmadığı yönünden yaklaşmak lazım.

Rotista

The Animal
Konular
11
Batista
Triple H
Reiz kendince haklı ki kill bill serisiyle de aslında bu hero janrı ile dalga geçmişti diyebiliriz.

Mr. Bean

ölümlü
Konular
747
Undertaker
Vince McMahon
Batman ayrı bir bağlamda değerlendirilmesi gereken bir karakter. Süper kahramandan ziyade, gotik ögelere sahip bir anti-kahraman. Tarantino'nun, daha önce de Scorsese'nin, eleştirilerinin muhattabı MCU filmleri. Son Batman filmi bir polisiye/dedektiflik filmiydi, Nolan'ın serisi de çok realist bir yoruma sahipti ikisi de sinema eleştirmenleri tarafından olumlu yorumlandı zaten. Sadece Zack Snyder'ın çektiği, Ben Affleck'in oynadığı Batman bu eleştirilere hedef olabilir ve o filmler de hakikaten kötüydü, Marvel filmlerinin çakmasıydı.

Mark Henry Seveni

Hall of Pain
Konular
2,665
Mark Henry
-
Doğru demiş. Chris Evans Captain America'nın şöhretiyle bu kadar revaçta bir aktör oldu. Captain America rolünü başkası oynasa o da bu seviyede bir ün yakalayabilirdi.

Mephistopheles

You will always be missed Windham…
Konular
2
Undertaker
Kane
Ona bakılırsa o zaman Hugh Jackman’ın şöhreti yok, Wolverine’in şöhreti var. 20 yıldır oynuyor Hugh’dan başka bu röle yakışabilecek biri çıktı mı sizce ? Veya RDJ Iron Man’ı canlandırmasa kim takardı demir adamı? Ne alakası var…

Fetişist abimiz her ne kadar kabul etmese de karakterleri ünlü eden aktörlerdir.

Kevin Steen

Gypsy
Konular
1,377
Roman Reigns
Bray Wyatt
MCU evreninde oyunculuğuyla ön plana çıkabilmiş 3 kişi var benim gözümde. Koca bir evrenden bahsediyorum. Endgame'e kadar tüm filmleri izledim ve 3 performans hariç kimseyi yazmam. Ne Evans ne Hemsworth. RDJ'nin Iron Man'i ve Willem Dafoe'nin Green Goblin'i. Bonus olarak Cumberbatch'dan Dr. Strange. Farklı cast seçimleriyle evrendeki tüm karakterleri değiştirebilir ve yeni yıldızlar yaratabilirsiniz ama bunlar o karakterleri gerçekten yaşayan oyuncular. RDJ ve Cumberbatch zaten bu rollerden önce rüştünü ispatlamıştı. Dafoe ise buraların oyuncusu degil. Direkt Pacino, De Niro seviyesinde. Bu abiler hariç geri kalan çoğu sözde yıldız oyuncu oynadıkları kahraman sayesinde parladı.

Styles Clash

This Is The Way
Konular
3,108
Edge
Carlito
MCU evreninde oyunculuğuyla ön plana çıkabilmiş 3 kişi var benim gözümde. Koca bir evrenden bahsediyorum. Endgame'e kadar tüm filmleri izledim ve 3 performans hariç kimseyi yazmam. Ne Evans ne Hemsworth. RDJ'nin Iron Man'i ve Willem Dafoe'nin Green Goblin'i. Bonus olarak Cumberbatch'dan Dr. Strange. Farklı cast seçimleriyle evrendeki tüm karakterleri değiştirebilir ve yeni yıldızlar yaratabilirsiniz ama bunlar o karakterleri gerçekten yaşayan oyuncular. RDJ ve Cumberbatch zaten bu rollerden önce rüştünü ispatlamıştı. Dafoe ise buraların oyuncusu degil. Direkt Pacino, De Niro seviyesinde. Bu abiler hariç geri kalan çoğu sözde yıldız oyuncu oynadıkları kahraman sayesinde parladı.

Tarantino yorumu ayrı ama Cumberbatch'in Strange rolüyle üst düzey iş yaptığını düşünmüyorum.

Dafoe çok ama çok özel oyuncu ama kesinlikle De Niro ve Pacino seviyesinde değil.

Konular
26
İmzamı atıyorum gelmiş geçmiş en iyi yönetmene.