Geçen sene yazın yurtdışına taşındıktan sonra bir daha güreş izlememe kararı almıştım. Sürekli aynı şeyler oluyor çünkü. SCSA, Hogan, Rock ya da Punk dönerse başlarım demiştim. Sanırım sözümü tutma vakti geldi.
Tarihin en ama en iyi return'u bu arada. Maça karış diye çok korktum, gelip "AEW kemeri şöyle değerli, bik bik bik" öter diye çok korktum. Adam geldi, sapladı gitti. Yazılan metin harikaydı, AEW'da CM Punk isminin kendi isminden büyük olduğunu biliyor. Bu yüzden muhteşem bir promo yazmışlar.
WWE'nin acilen Rock'ı getirmesi lazım. Hem de full time. Yoksa gidişat, gidişat değil.
Ekstra: Twitter'da millet 7 sene sonra güreş izlemeye geri döndüm diyor. Tony Khan öyle bir kitle kazandırdı ki. Ecnebinin "Too Big To Fail" kalıbı vardır, yani, başarısız olmak için çok büyük, iste AEW o moda girdi. Punk vs. Allen, screwjob olmaza 5, olsa 5* alır. Bu rüzgar ile Wyatt ve Bryan getirirlerse çok iş yapmış olurlar.
WCW'nin zamanında düştüğü sürekli eskileri getirip birbirleri ile kapistirdiklari donem gibi değil bu dönem. Khan, WCW'yi çok iyi etüt etmiş. Belki de Allen'dan yeni bir Punk yaratma derdinde. Bu iş çok toz kaldırır.