(Rampage Spoiler) O AN!

Straight Edge Societh

FATİH SULTAN TEKKE
Konular
7,909
CM Punk
AEW tayfa selamlar. Bugün kendinize bir kardeş daha kazandınız. Bundan sonra yiyip içip WWE ile dalga geçiyoruz.

Paranoyak

UFC
Konular
3,269
AJ Styles
Sabah sabah duygulandırdı ya. Muazzam muazzam. Ters totem yaptık o kadar. Hala inanamıyorum. :dans

Winery

All Night Long!
Konular
54
Brock Lesnar
-
Vallaha döndü ya, diyecek bir şey bulamıyorum.

Konular
89
Geçen sene yazın yurtdışına taşındıktan sonra bir daha güreş izlememe kararı almıştım. Sürekli aynı şeyler oluyor çünkü. SCSA, Hogan, Rock ya da Punk dönerse başlarım demiştim. Sanırım sözümü tutma vakti geldi.

Tarihin en ama en iyi return'u bu arada. Maça karış diye çok korktum, gelip "AEW kemeri şöyle değerli, bik bik bik" öter diye çok korktum. Adam geldi, sapladı gitti. Yazılan metin harikaydı, AEW'da CM Punk isminin kendi isminden büyük olduğunu biliyor. Bu yüzden muhteşem bir promo yazmışlar.

WWE'nin acilen Rock'ı getirmesi lazım. Hem de full time. Yoksa gidişat, gidişat değil.

Ekstra: Twitter'da millet 7 sene sonra güreş izlemeye geri döndüm diyor. Tony Khan öyle bir kitle kazandırdı ki. Ecnebinin "Too Big To Fail" kalıbı vardır, yani, başarısız olmak için çok büyük, iste AEW o moda girdi. Punk vs. Allen, screwjob olmaza 5, olsa 5* alır. Bu rüzgar ile Wyatt ve Bryan getirirlerse çok iş yapmış olurlar.

WCW'nin zamanında düştüğü sürekli eskileri getirip birbirleri ile kapistirdiklari donem gibi değil bu dönem. Khan, WCW'yi çok iyi etüt etmiş. Belki de Allen'dan yeni bir Punk yaratma derdinde. Bu iş çok toz kaldırır.

Son düzenleme:

Smugleaf

Kayıtlı Üye
Konular
16
Çok alkol aldığım bir gece gördüm bu haberi inanın halüsinasyon görüyorum sandım inanamadım. Sabah emin oldum oturdum ağlıyorum şu an videoyu izlerken sevincimden

Colossal Visionary

Kayıtlı Üye
Konular
247
Seth Rollins
PAC
Harikaydı.

M2003J15SC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Christian

Hit The Switch
Konular
243
Christian Cage
-
WWE'yi batırır bu adamlar bu gidişle. Daha alabilecekleri isimleri saymıyorum bile. CM Punk belki de şu son 10 yılın en büyük hamlesi. Helal olsun Tony Khan'a. AEW büyümeye devam edecek.