(Rampage Spoiler) O AN!

Konular
39
CM Punk
-
AEW'nun TNA'in yaptığı hatayı yapmayıp bir taraftan geleceğe de yatırım yapması çok güzel. Darby, MJF, Page bunlar daha 15-20 sene güreşebilecek adamlar. Punk gelip direkt Moxley'le falan da feud'a girebilirdi ama young talent yükseltme işine girişti.

Hardcore Attitude

Bring It Again !
Konular
145
Undertaker
Bu adam yüzünden AEW'e geçiyorum. Hayatımda ilk kez WWE dışına çıkıyorum.

Dünyanın en iyisi geri döndü!

demonking19

#ThankYouTaker
Konular
616
Undertaker
-
Tekrar tekrar izliyorum. Tüylerim diken diken. Aşırı mutluyum.

Soul of Undertaker

The Phenom
Konular
26
Undertaker
İlk defa bir Punk dönecek haberine inanmadım sonu gene hüsran olacak diye, adam döndü la :'( Tony Khan sen ne büyük adamsın.

Westron

Rated Superstar Edge
Konular
952
-
Vay be yıllar sonra ringlere geri döndü, şovu açması daha ayrı güzel oldu, bekletmenin manası yoktu. Bundan sonra AEW reytingleri garanti malum şirketten iki katı olacak.

Kevin Steen

Gypsy
Konular
1,377
Roman Reigns
Bray Wyatt
O AN! Başlık bu kadar, yeterli.

Gentleman Villain

big daddy cool
Konular
3,111
William Regal
-
CM Punk hiçbir zaman favori güreşçim olmadı, WWE'den ayrıldığı dönemde de haksız buluyordum kendisini ve her fırsatta şirketi kötülemesini ama şu promoyu dinlerken (ki herhangi bir güreş videosu/şovu çok uzun zamandır izlemiyorum bile) anladım ki adam dediklerinde ve yaptıklarında gerçekten samimiymiş ya. Kişisel olarak hoşunuza gitmeyebilir ama Phil Brooks gerçekten böyle bir adam demek ki.

All time favori güreşçilerimden biri olan Jericho zaten AEW'da, çok sevdiğim Jon Moxley AEW'da, inanılmaz yetenekli isimler, gelecek vadeden güreşçiler, Sting bile AEW'da. Ama benim gibi güreş işine uzun süre ara vermiş olan birini bile oturup 2 saatlik AEW şovu izletecek olay buymuş demek ki. Twitter zaten patlamıştı, takip ettiğim MMA dövüşçüleri, gazeteciler vs. bile bunu konuşuyordu. Punk gerçekten tam bir needle mover.

İşin öbür tarafına gelirsek yanlış bilmiyorsam 78 doğumlu Punk, 42-43 yaşında. 7 yıldır güreşmiyor. Fitliğini kaybettiğini düşünmüyorum, zamanında kaybetse de illaki geri dönüş muhabbetleri olduğunda spor salonunda ve ringde bol bol vakit geçirmiştir antrenmanlarıyla. Tabii ki bir ring rust durumu söz konusu olur, ama bir taraftan da şöyle düşünmek gerekiyor bence; bu adamın 7 yıldır herhangi bir bump'ı bile olmadı, ringde sırt üstü yere bile düşmedi yani. UFC faciasını ve yediği 2 temiz dayağı (ve tabii ki spar antrenmanlarını) kenarda bırakırsak bu çok çok iyi bir şey, zaten WWE ayrılığı döneminde baya şikayetçiydi vücudunun nasıl hissettiğinden, WWE'nin ona iyi bakmadığından vs. Döndüğü ilk maç muhteşem olur mu, zor gözüküyor ama bence hala iyi maçlar çıkarma potansiyeli yüksek. AEW'ya ara ara göz atacağız artık.

Vincent Jr

Biz Bu Ligi Bitirtmeyiz
Konular
513
Seth Rollins
-