CM Punk hiçbir zaman favori güreşçim olmadı, WWE'den ayrıldığı dönemde de haksız buluyordum kendisini ve her fırsatta şirketi kötülemesini ama şu promoyu dinlerken (ki herhangi bir güreş videosu/şovu çok uzun zamandır izlemiyorum bile) anladım ki adam dediklerinde ve yaptıklarında gerçekten samimiymiş ya. Kişisel olarak hoşunuza gitmeyebilir ama Phil Brooks gerçekten böyle bir adam demek ki.
All time favori güreşçilerimden biri olan Jericho zaten AEW'da, çok sevdiğim Jon Moxley AEW'da, inanılmaz yetenekli isimler, gelecek vadeden güreşçiler, Sting bile AEW'da. Ama benim gibi güreş işine uzun süre ara vermiş olan birini bile oturup 2 saatlik AEW şovu izletecek olay buymuş demek ki. Twitter zaten patlamıştı, takip ettiğim MMA dövüşçüleri, gazeteciler vs. bile bunu konuşuyordu. Punk gerçekten tam bir needle mover.
İşin öbür tarafına gelirsek yanlış bilmiyorsam 78 doğumlu Punk, 42-43 yaşında. 7 yıldır güreşmiyor. Fitliğini kaybettiğini düşünmüyorum, zamanında kaybetse de illaki geri dönüş muhabbetleri olduğunda spor salonunda ve ringde bol bol vakit geçirmiştir antrenmanlarıyla. Tabii ki bir ring rust durumu söz konusu olur, ama bir taraftan da şöyle düşünmek gerekiyor bence; bu adamın 7 yıldır herhangi bir bump'ı bile olmadı, ringde sırt üstü yere bile düşmedi yani. UFC faciasını ve yediği 2 temiz dayağı (ve tabii ki spar antrenmanlarını) kenarda bırakırsak bu çok çok iyi bir şey, zaten WWE ayrılığı döneminde baya şikayetçiydi vücudunun nasıl hissettiğinden, WWE'nin ona iyi bakmadığından vs. Döndüğü ilk maç muhteşem olur mu, zor gözüküyor ama bence hala iyi maçlar çıkarma potansiyeli yüksek. AEW'ya ara ara göz atacağız artık.