RAW After Mania Spoiler | Judgment Day Kutlama İçin Ringde

Straight Edge Societh

FATİH SULTAN TEKKE
Konular
7,898
CM Punk
Aradan sonra Finn Balor, Dominik Mysterio ve JD McDonagh ringde bekliyor.

Balor tüm nefret edenlere, şüphe duyanlara, Rhea Ripley'nin Becky Lynch'e karşı unvanını koruyamayacağını ya da Damian Priest'in Money In The Bank çantasını başarıyla kullanamayacağını düşünen herkese, hepsinin yanıldığını söylüyor. Dominik daha sonra Ripley'i takdim ediyor ve Ripley ringe doğru ilerliyor. WrestleMania'nın neredeyse mükemmel olduğunu ve Judgment Day'in uğraşması gereken birkaç yeni sorunu olsa da, WrestleMania hafta sonundan iki iyi şey çıktığını söylüyor. Mami'nin her zaman zirvede olduğunu ve Judgment Day'de yeni bir dönemin başladığını söylüyor. Finn Balor daha sonra Damian Priest'i takdim ediyor.

GKr1duLWwAAVqu7

Priest'in yeni giriş müziği çalıyor ve ringe doğru ilerliyor. Terör ikizlerinin WWE Evreninin önünde Dünya Şampiyonu olarak durduğunu ve Judgment Day'in bu durum karşısında ayağa kalkacağını söylemeye gerek olmadığını söyledi. Taraftarların Judgment Day için ayağa kalkmasını istedi ve Ripley de aynısını yaparken unvanını kaldırdı.

R-Truth bir anda ortaya çıktı ve Raw Takım Şampiyonluğu kemerini havaya kaldırdı. Judgment Day'e unvanını geri getirdiğini, ancak sahip olduğu unvanın sadece bir yarısı olduğunu söylüyor.

GKr2fz7WcAEMX4l

The Miz'in müziği duyuldu ve ringe doğru ilerliyor. Miz, Truth'a Judgment Day'de olmak istemediğini söyledi. Priest, Miz onu ve Truth'u yeni Raw Takım Şampiyonları olarak tanıtmadan önce Truth'un Judgment Day'de olmadığını tekrarladı. Balor kısa bir saltanatları olduğunda bunun komik olmayacağını söyledi ve ardından bir takım maçında unvanlarını ortaya koymaları için onlara meydan okudu. Truth hem Balor hem de Miz'in kafasını karıştırmak için Miz'le birlikte üç kişi oldukları için bunu yapamayacaklarını söyledi. Miz, Lil Jimmy olmadığından emin olmak için ona sordu ve Truth kendisine, Miz'e ve göremediği adama karşı altı kişilik bir takım maçı olacağını söyledi. Judgment Day kabul etti ve Truth kendisini ve Miz'in takım partnerini takdim etti.

Balor, Dominik ve McDonagh daha sonra Truth ve Miz'e arkadan saldırdı. İkiliyi ringin dışına attılar.

GKr28znX0AEktKF

Gentleman Villain

big daddy cool
Konular
3,111
William Regal
-
Truth’un giris harika cekim ya patlatti cidden. :D

DarylDiXoN

Ne yaptıysam onun için ⏱
Konular
5,020
Will Ospreay
CM Punk
Sarıyor ya, Priest dalga malzemesi olmaz umarım.

The Future Nightmare

"Watch Her"
Konular
4,488
Seth Rollins
-
R-Truth baba "gerçek" bir hazine. Tekrar tekrar gördük bunu yani. Damien Priest'in WHC alma olayını yersiz bulsam da kemerin kendisine yakıştığını düşünüyorum. Judgment Day dağılır vs derken yine bir anda dominant stable oldular. Rhea Ripley ve Damien Priest'in şöyle fotoğraf vermesi güzel oldu. Ama en iyisi ise ortalarına damlayan R-Truth babaydı. Güzel segmentti. Vallaha R-Truth 3 v 3 diyip görünmeyen takım arkadaşım var diyince direk anladım ya Cena reisin geleceğini.

symphonies of sickness

Time heals nothing…
Konular
14
Adam Copeland
Ah be Balor hoca ilk universal şampiyonluğundan, herkesi tarumar eden the demondan şimdi Rhea Ripley, Damien Priest gibi şakirtlerin yancılığını yapacak hale düştün. Keşke Drew öncesi kemeri alsa Priest denen ne idüğü belirsizden.

The Death Rider

Mella is Money!
Konular
2,656
Carmella
Carmella
Miz & Truth ikilisini seviyorum ya. Kemer karizması olan adamlar. Şu ikilinin takım kemeri bende Priest'den üstündür yani.