RAW After Mania Spoiler | Şampiyon ve Kendini Öyle Sanan

Straight Edge Societh

FATİH SULTAN TEKKE
Konular
7,669
CM Punk
Rhodes kemerini ringe bıraktı ve öptü. Ardından Philadelphia'ya ne hakkında konuşmak istediklerini sordu. Ne hakkında konuşmak istediğini biliyormuş gibi hissettiğini söyledi. Samantha Irvin'den kendisini bir kez daha yeni şampiyon olarak takdim etmesini istedi ve o da bunu yaptı. İki yıl önce WrestleMania'dan sonraki "Raw"da hedeflerini ortaya koyduğunu söyledi. Dün gece rüyasının gerçeğe dönüştüğünü söyledi.

Rhodes, Philadelphia'nın rakımının 39 feet olmasına rağmen, Wells Fargo Center'daki havanın biraz ince hissettirdiğini çünkü kendisinin ve taraftarların dağın tepesinde durduğunu söyledi. Rhodes, Roman Reigns'in yaptıklarını kabul ettiğini ve belki de kendi kuşağının en önemli süperstarı olabileceğini söylüyor. Güreşe başlandığında sorulan en büyük sorunun güreşçinin bunu neden yaptığı olduğunu söylüyor. Ana nedenlerinden birinin kızı Libby olduğunu ve kızının sadece çalışmadığını, aynı zamanda ana etkinlikte çalıştığını bilmesini istediğini söylüyor. Kızının meydan okuyan değil şampiyon olarak dövüştüğünü bilmesini istediğini ve her zaman sırada dursa da, sıranın kendisi için olduğunu söylüyor. Kendisini tanıtıyor ve bir zamanlar istenmeyen biriyken, inkar edilemez ve Tartışmasız WWE Evrensel Şampiyonu olduğunu söylüyor.

GKrrNTGW8AAvuPr

The Rock'ın müziği duyuldu ve elinde People's Championship ile ringe doğru ilerliyor. Ringe Rhodes'a çiçek vermek ve Philadelphia'ya en büyük karavan parkı çöpü toplantısı rekorunu kırdıklarını söylemek için geldiğini söylüyor. Bu gece burada sadece Rhodes ve kendisinin olduğunu ve ardından WrestleMania'da ringin ortasında Reigns'i yendiğini söylüyor. Rhodes'un kazanmasını engellemek için elinden gelen her şeyi yapmaya çalıştığını, ardından Rhodes'un annesinin yüzünde büyük bir gülümseme olduğunu ve Dusty Rhodes'un da cennette olduğunu söylüyor.

Rock, Dusty'nin kahramanı olduğunu ve yollarda koşturan iyi arkadaşlar olduklarını söyledi. Kendi babasının Rhodes'a yaptıklarından gurur duyup duymadığını umursamadığını, ardından Rhodes'un yepyeni yan plakaları olan yepyeni bir kemer almak için hikayesini bitirdiğini söylüyor. Rhodes'a Tartışmasız WWE Evrensel Şampiyonluğu'nu elinde tutup tutamayacağını sordu ve unvanı ona verirse hiçbir zarar görmeyeceğine dair güvence verdi. Birçok unvana sahip olduğunu ama Rhodes'un sahip olduğu unvana sahip olmadığını söyledi.

GKrt7njXcAAHZmi

Rhodes, The Rock'ın People's Championship'i elinde tutmasına izin verdiği sürece kendi unvanını bir süreliğine elinde tutabileceğini söyledi. Rock kabul etti ve ikili unvanları değiş tokuş etti. Rock, Tartışmasız WWE Evrensel Şampiyonluğu'nu omzuna koydu ve bunun doğru hissettirdiğini söyledi. Rhodes'a unvanını geri verip People's Championship'i geri aldı.

The Rock, Rhodes'a teşekkür etti ve bir süreliğine gitmesi gerektiğini söyledi. Kendisi güreşi yeniden havalı hale getirdikten sonra ayrılmak istemediğini, ancak geri döndüğünde Rhodes şampiyon olsa da olmasa da onun için geri geleceğini söyledi. Rhodes bunu dört gözle beklediğini söyledi. The Rock ona Reigns'i ringin ortasında yenmesine rağmen, bundan 24 saatten daha kısa bir süre önce onu ringin ortasında yendiğini söyledi. Rhodes'un Reigns'le olan hikâyesi bitmiş olsa da, o inansa da inanmasa da kendi hikâyelerinin daha yeni başladığını söyledi.

Rhodes buna inandığını çünkü The Rock'ın TKO kurulunun bir üyesi olarak gerçek patronu olduğunu ama kendisinin de şampiyon olduğunu söylüyor. Rhodes taraftarların şampiyonu olduğunu ve bunun The Rock'ın da şampiyonu olduğu anlamına geldiğini söyledi. Rock, Rhodes'un taraftarların, dünyanın ve hatta kendisinin şampiyonu olduğunu, ancak ayrılmadan önce son bir şey daha olduğunu söyledi. Ona bir şey verecek ve ona bir nesne uzatacak. Rhodes'un ne olduğunu anlamak için elini açmasına gerek olmadığını ve bir daha asla kalbini kırmamasını söyledi.

GKrxGGfWcAAavnn

Konular
38
Undertaker
Rock'ın 1 sene önceden taahhüt vermesine alıştık. Artık uzun reign görmek istemediğim için kemersiz olmasını dileyeceğim bir feud olur umarım.
Ama Rock vs Reigns yapacaklarsa belki daha erken görürüz.

DarylDiXoN

Ne yaptıysam onun için ⏱
Konular
4,968
Will Ospreay
CM Punk
Rock şansını çok zorladı ama feudun gazını devam ettirmek istedikleri çok belli, Hollywood'a gitmesi iyi olmuş çünkü zorlama olacaktı.

Gentleman Villain

big daddy cool
Konular
3,107
William Regal
-
Valla acikcasi garip segmentti. Biraz fazla uzun surdu. Bunda seyircinin de etkisi var tabii, what’lar falan. Sondaki never break my heart da bir dusundurdu.

FanOfTaker

Conqueror of the Stars
Konular
139
Undertaker
Kemeri tutabilir miyim olayı güzel göndermeydi.

MrSHIELD

Yüce İmparator Roman Reigns ☝🏻
Konular
1,078
Roman Reigns
-
Reigns bir ara gelip Rock'a "Sen Cody'yi savundun!" gibi bir tepki verip aralarındaki feudu başlatabilir.

The Future Nightmare

"Watch Her"
Konular
4,488
Seth Rollins
-
Rock'ın gelip Roman'ı yendin ama beni yenemedin demesi aslında çok basit bir denkleme götürecek bizi. Cody vs Rock. Bunun temelleri kesinlikle bu akşam atıldı. The Rock'ın dakikalarca küfüre maruz kalması ve yuhalaması olayı bu işin nasıl başarılı şekilde seyirciye aktarıldığını kanıtlıyor. Kendimi bir anda Raw After Wrestlemania 33 Roman Reigns'e yapılan tepkilerde gördüm. RAW After Wrestlemania'nın mutlak olması gereken unsuru bu olmalıydı ve oldu. Çok iyi iş çıkardı seyirci.

Rock'ın kemeri omuzuna koyması ve doğru hissettirdi demesi, yandan da Cody'nin halkın şampiyonu kemerini tutması vs çok açık bir iş göreceğiz. People's Champ kemeri rol oynar mı şu an düşünemiyorum. Cody'nin sözlere karşılık ben buranın şampiyonuyum, bu seyircilerin ve aynı zaman da senin şampiyonunum çıkışını beğendim. Rock burada biraz geri çekildi ama Cody'nin eline verdiği şey acaba neydi? Bunun cevabını kısa sürede alacağımızı düşünmüyorum ama mutlak rol oynayacaktır, öğreneceğiz bir gün. Cody'nin mimiklere bakılırsa pek de iç açıcı bir şey değildi gibi sanki.

RAW After Wrestlemania'nın olması gereken bir açılış segmenti oldu. Duygu yüklü bir açılış olacağı belliydi, ben aşırı beğendim. Rock babanın da gitmeden bir eyvallah çakması ve geleceği hakkında pozitif şeyler veriyor olması sevindirdi.

Konular
1,397
AJ Styles
Baron Corbin
Rock'ın mevsimlik işçi gibi takılması memnuniyet verici.